wu 02.12.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Jeżysia odczep się moja wiewiórka w nagrodę za drapanie mnie, odśnieżanie i wykańczanie domu dostała właśnie 2,5 kg orzeszków laskowych i teraz leży i łupie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Zamiast łupnąć pięścią w stół i zażyczyć sobie gzienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Agduś wiewiórka też ma dosyć po 13 godzinach roboty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ale na orzeszki ma siłę... A Ty już wiesz, po co się je orzeszki... Może lepiej też kilka zjedz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 udało mi się wysępić słownie trzy orzeszki od wiewiórki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 O czym to świadczy? Mojny to chyba wie, do czego służą orzeszki. Sam kupuje i nawet mi połupie miseczkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 że mam wybitnie łakomego małża:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 A tak narzekałaś, że jeść nie chce! Orzechy zdrowe i kaloryczne. Kupuj częściej, to go podtuczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Jeżysia odczep się moja wiewiórka w nagrodę za drapanie mnie, odśnieżanie i wykańczanie domu dostała właśnie 2,5 kg orzeszków laskowych i teraz leży i łupie:lol2: Tani "pług" ... pożycz mi ... mam 32 ary do odkopania ...to ile to bemdzie kg orzeszków ? Zamiast łupnąć pięścią w stół i zażyczyć sobie gzienia... To biedak łupie ... Agduś wiewiórka też ma dosyć po 13 godzinach roboty;) Po 13 godzinach to wiewiór (czyt.on ) ma juz wyłupane nawet własne "orzeszki" ... Ale na orzeszki ma siłę... A Ty już wiesz, po co się je orzeszki... Może lepiej też kilka zjedz... Zjedz mu te dwa ... udało mi się wysępić słownie trzy orzeszki od wiewiórki:lol2: Trzy miał ? to mutacja jakas znaczy ... świadczy znaczy O czym to świadczy? Mojny to chyba wie, do czego służą orzeszki. Sam kupuje i nawet mi połupie miseczkę! Ja bym tam nie kciała co by miski łupał razem z orzeszkami ...misek szkoda ...jakoś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Nieee no ...nie zdzierże ... 2,5 kg orzeszków ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Orzeszki do miski łupie - nie łap za słówka! Za orzeszki lepiej łap! I nie pomyl z miską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Jeżu normalnie nie mogę przez Ciebie mnie zawiasy w szczęce bolą u mnie odkopał jakieś 100 metrów i dostał 2,5 kg to byś chyba musiała te 2,5 kg razy 32 to nie wiem czy pług nie tańszy:rotfl: i dlatego czekamy na trzęsienie ziemi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Orzeszki do miski łupie - nie łap za słówka! Za orzeszki lepiej łap! I nie pomyl z miską. Ale moje "orzeszki" dopiero w soboe przyjadoooooom buuuuuuu :cry::cry: Jeżu normalnie nie mogę przez Ciebie mnie zawiasy w szczęce bolą u mnie odkopał jakieś 100 metrów i dostał 2,5 kg to byś chyba musiała te 2,5 kg razy 32 to nie wiem czy pług nie tańszy:rotfl: i dlatego czekamy na trzęsienie ziemi:lol2: No może tańszy ...ale czy ma "orzeszki" ? ! ? Na trzęsienie to ...do Kalifornii ... u nas to do usranej śmierci możesz czekać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.12.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 udało mi się wysępić słownie trzy orzeszki od wiewiórki:lol2: Trzy miał ? to mutacja jakas ... a nie były to migdałki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.12.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 (edytowane) ... Powiesiłam już w kuchni zasłonki świąteczne! ... ... jak w Hameryce ... już od tygodnia "wieszają" a nie były to migdałki:rolleyes: ... migdałki to tyż orzeszki Edytowane 3 Grudnia 2010 przez Chef Paul był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.12.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 No tyż ... tylko to już nie mutacja a ...nieszczęście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Jeżysia, niech Cię, po tym tamponie umarta byłam dobre pół godziny, zmartwiłam dopiero teraz Też mamy z górki a na niej jeden po drugim 4 zakręty!!!! U mnie śniegu 10 - 20 cm, dwa razy siem Tikunio zakopał!!! A piaskarkę zobaczyłam dzisiaj po raz pierwszy w mieście oddalonym o 9km - pługa nie widziałam i gdyby nie tv pewnie zapomniałabym, jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Wuśka, wstydź się, orzeszki mu dajesz i na trzęsienie ziemi czekasz??? I na dodatek on ma już 3 migdałki, tfu, orzeszki, przez takie traktowanie! Jeżysia to rację ma, słowo daję! I nie przyjadę do Ciebie, Jeżysia, bo się boję, że bym umarła! Ze śmiechu! Z tampona do dzisiaj kwiczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.12.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ... Z tampona do dzisiaj kwiczę... ... dobrze, że nikomu oka nie wybiło ... nie było by do śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.12.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Wuśka, wstydź się, orzeszki mu dajesz i na trzęsienie ziemi czekasz??? ...i co się dziwić...organ nie używany - zanika. Chłop się nastawił bojowo ... w trzy orzeszki uzbroił ...a tu bryndza ... zamiast siem gzić ...trza je łupać i worka bronić ! I na dodatek on ma już 3 migdałki, tfu, orzeszki, przez takie traktowanie! ...ano właśnie ... Jeżysia to rację ma, słowo daję! Noooo ... I nie przyjadę do Ciebie, Jeżysia, bo się boję, że bym umarła! Ze śmiechu! Z tampona do dzisiaj kwiczę... Oj tam ...półpasiec cie nie powalił ta śmiech też nie da rady ... toć ty jak cyborg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts