braza 21.02.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Jestem, dojechałyśmy całe i zdrowe, chociaż PKP niezły opier.... się należy, bo zimno jak w .... nie będę się wyrażać Depeesiu jeszcze raz serdecznie i mocno dziękuję za cudownie spędzony czas!!!!! Wyjechałam bogatsza o doznania i doświadczenia nie mówiąc oczywiście juz o bardziej przyziemnych bogactwach (Króliczku, o piwniczce możesz zapomnieć ) Pozdrawiamy Was mocno i mcno ściskamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Brazunia, czyżbyś korzystała z opcji "zmniejsz"? Fajnie Ci wyszły moje krokusiki. Dzisiaj też tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Nie korzystałam bo jeszcze nie mam tego irfan coś tam Ale to oznacza, że takiej wielkości zdjęcia przejdą i nie zapchają Twoich łącz, co to już coś Krokusy są piękne, więc jak miały nie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Brazunia, daj spokój, bo się wstydzę. Jea - zapasy doznały poważnego uszczerbku, nie wiem, czy się załapiesz, jak się nie pospieszysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Brazunia, daj spokój, bo się wstydzę. Juz widzę, jak się czerwienisz Jea - zapasy doznały poważnego uszczerbku, nie wiem, czy się załapiesz, jak się nie pospieszysz. Nieśmiało potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2008 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Tiaaaa, akurat, nieśmiała się znalazła, no po prostu druga DPS, taka zawstydzona, hahahahaha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Tiaaaa, akurat, nieśmiała się znalazła, no po prostu druga DPS, taka zawstydzona, hahahahaha. Oj tam... poudawać chciałam trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Kokietka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Kokietka! Nieee, nooo ja tylko tak sobie ... zupełnie niechcący ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 O rrrrrany, Braza, naprawdę nie musisz! I tak Cię tu wszyscy lubią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 O rrrrrany, Braza, naprawdę nie musisz! I tak Cię tu wszyscy lubią! No teraz to ja się na poważne zawstydziłam z zarumienieniem włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2008 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Dzień dobry! Dzisiaj się wyspałam, więc na pewno będzie dobry. A w sobotę do ogrodu pódę, se porządek zrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Ja to co najwyżej po trawniczku mogę chadzać, bo w ogródku tzw. "kwiatowym" na razie takie błoto, że gumofilce bym tam zostawiła, a kto wie, czy sama bym z życiem uszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Miasto ma swoje dobre cechy tez, są tzw. chodniki i chociaż ich równość pozostawia wieeeeleee do życzenia, to jednak po kostki się nie tonie!!! Ale ogródka nie mam, nawet takiego, do którego musiałabym w gumofilcach ... Z życiem byś uszła, Emi ma siłę konia pociągowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.02.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Brazunia, daj spokój, bo się wstydzę. Juz widzę, jak się czerwienisz Jea - zapasy doznały poważnego uszczerbku, nie wiem, czy się załapiesz, jak się nie pospieszysz. Nieśmiało potwierdzam to gdzie mam jechać na zachód czy północ, kilosy te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Brazunia, daj spokój, bo się wstydzę. Juz widzę, jak się czerwienisz Jea - zapasy doznały poważnego uszczerbku, nie wiem, czy się załapiesz, jak się nie pospieszysz. Nieśmiało potwierdzam to gdzie mam jechać na zachód czy północ, kilosy te same Gdzie chcesz, w każdym miejscu na coś się załapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.02.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Brazunia, daj spokój, bo się wstydzę. Juz widzę, jak się czerwienisz Jea - zapasy doznały poważnego uszczerbku, nie wiem, czy się załapiesz, jak się nie pospieszysz. Nieśmiało potwierdzam to gdzie mam jechać na zachód czy północ, kilosy te same przyjedz do mnie mosz nojblizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 to gdzie mam jechać na zachód czy północ, kilosy te same Kurna, pierwsza w kolejce jezdem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 22.02.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 UWAGA!! WAŻNA WIADOMOŚĆ Dobry wieczór wszystkim. Przed chwilą skonsumowałem dobra przywiezione od Dpeesi przez Brazę Ogórki marynowane-AMBROZJA,SIÓDME NIEBO!!! Nic więcej nie mam do dodania.Musicie sami spróbować. Żal tylko,że tak niedużo Braza przywiozła. Smacznego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Dziękuję, Szanowny. Mam nadzieję, że kiedyś zajrzycie po jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts