wu 07.12.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Jeżu Ty się ciesz że ja takich jak Ty nie rozjeżdżam samochodem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Przyszłam Jeżysię pomiziać, nie będę żałować, a co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.12.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ... Piszcie częściej o takim jedzonku! No proszę! O robaczkach morskich, o rakach i krabach, które na żywca muszą we wrzątku poskakać, o padlinie wszelakiej - dobrze mi to na linię robi! Ty właściwie to chyba racje masz, jakby mi tak jeszcze trochę poopowiadać o tych rakach i krabach na żywca... I tak ich nie ruszam. Biedne stworzenia. :jawdrop:dlaczego na żywca ? ... dziś już nikt tego nie robi (zwirz wędruje - przed kąpielą we wrzątku - do zamrażarki, gdzie sobie bezboleśnie zasypia) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Jeżu Ty się ciesz że ja takich jak Ty nie rozjeżdżam samochodem:lol2: No nie wytrzymam no ! Dupę wypne i opony poprzebijam ! Spróbuj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 :jawdrop:dlaczego na żywca ? ... dziś już nikt tego nie robi (zwirz wędruje - przed kąpielą we wrzątku - do zamrażarki, gdzie sobie bezboleśnie zasypia) pzdr Jasne ! A potem POBUDKAAAAAAAA !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.12.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Jasne ! A potem POBUDKAAAAAAAA !!!!!!!! ... hmmmmmmmmmmmmm ... tych co wypadli z Titanica jakoś nie obudzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 no Jeżysiu ja to nie wiedziałam coś Ty taka perwersyjna taż do kobiety dooopę wypinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 no Jeżysiu ja to nie wiedziałam coś Ty taka perwersyjna taż do kobiety dooopę wypinać Eeee marzycielka ... Na twoje opny wypnę ...nie dla ciebie Mało, ze się nie gzisz to siem zdezorientowałas seksualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ... hmmmmmmmmmmmmm ... tych co wypadli z Titanica jakoś nie obudzili I nie zjedli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ciekawe czy do twarzy Ci będzie jak taka plaskata zostaniesz po tym wypinaniu:lol2: i do kobiety do kobiety bo to ja prowadzę bruma:P a orientację mam jak najbardziej prawidłową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Eeee tam plaskata to ja już jestem Wuśka ...ale ty wiesz, ze ja jestem jeżyk pigmejski ... taki maciupci znaczy ... Ty sięzastanów czy we mnie trafisz ...co byś się gdzie na drzewie nie rozglabała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Jeżysiu nie bojaj trafię trafię skoro małą żabkę mogę ominąć to większego jeża bez problemu trafię tylko jak już się będziesz wypinać to może tak bliziutko powrotu Twojego małża do domu coby Cię od plaskatości wyzwolił i dodmuchał brakujące powietrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ty Wuśka to masz coraz bujnieszą fantazje ! Beeedom z ciebie jeszcze ludzie Tylko siem za jeżowymi dupami nie oglądaj. Łap wiewióra , worek mu zaceruj , orzeszki oddaj ... i ... dodmuchnij go tyż ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 eeeee tam wiewióra łapać nie trzeba toż on leży i nie dycha to co za sport:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 eeeee tam wiewióra łapać nie trzeba toż on leży i nie dycha to co za sport:lol2: To faktycznie ...zostaw "zwłoki" ... i nie oddaj orzeszków ... na co mu ? Idę spać ... ty się coś za bardzo rozkręciłaś ...dooopę mi każesz wypinać ... wiewór poległ ... Niebezpiecznie ...ooooj niebezpiecznie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 :jawdrop:dlaczego na żywca ? ... dziś już nikt tego nie robi (zwirz wędruje - przed kąpielą we wrzątku - do zamrażarki, gdzie sobie bezboleśnie zasypia) pzdr a jak sie trafi jakiś makgajwer to se wylezie na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Wuśka, Tobie trzeba prawo jazdy chyba skonfiskować, bo Ty niebezpieczna jesteś na drodze! Szatan w Ciebie wstępuje za kierownicą! Pawełku - a skąd potem wiadomo, że taki bidulek jest już zaśnięty??? Może tylko przymulony z zimna? Brrr... Chyba nie mam wyjścia, będę musiała dzisiaj jakieś okno znowu umyć. Cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 I zapomniałam powiedzieć, że na blogu pochwaliłam się troszkę naszą zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.12.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 a jak sie trafi jakiś makgajwer to se wylezie na kuchnię Aha ! A jak się wkurzy to zrobi gaz musztardowy ( z czegokolwiek) i załatwi kucharza ! ZIMA NIE JEST PIĘKNA ... jak ją deszcz oleje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 DPS-ia cudniasta ta zima u Ciebie:) ja to na drodze to anioł jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts