DPS 09.12.2010 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Jeżysia, nie gadaj tyle, za wiem, że zazdrościsz takiej zimy! Wusia, dzięki. Słuchajcie, przyszłam powiedzieć, że przez chwilę mnie nie będzie, zdecydowałam się dzisiaj oddać komputer do serwisu, odzyskam może w sobotę. Rozeźliły mnie te problemy z logowaniem, muszę coś z tym zrobić. No to lecę, dokumenty kasować, cony nikomu nie było pokusy czytać i oglądać niepotrzebnie w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.12.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 może jeszcze przeczytaszTUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 oj DPS-iu porzucasz nas na tak długo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.12.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 oj DPS-iu porzucasz nas na tak długo:( nie wytrzyma, jutro kupi nowego stacjonarnego kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.12.2010 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Prośba Akademii Medycznej Ratownicy medyczni, policjanci, strażacy i wszyscy inni, którzy interweniują na miejscu wypadków, wielokrotnie napotykają na trudności, kiedy muszą kontaktować się z krewnymi lub bliskimi poszkodowanych. W/w służby zaproponowały, abyśmy w specjalny sposób oznakowali w swojej komórce numer służący w nagłych wypadkach do kontaktu z bliskimi osoby poszkodowanej. Bardzo często telefon komórkowy jest jedynym przedmiotem, który można przy takiej osobie znaleźć. Szybki kontakt pozwoliłby na uzyskanie takich informacji jak: grupa krwi, przyjmowane leki, choroby przewlekle, alergie, itp. Ratownicy zaproponowali, aby każdy w swoim telefonie umieścił na liście kontaktów osobę, z którą należy się skontaktować w nagłych wypadkach. Numer takiej osoby należy zapisać pod międzynarodowym skrótem ICE (in Case of Emergency). Wpisanie więcej niż jednej osoby do takiego kontaktu wymagałoby następującego oznaczenia: ICE1, ICE2, ICE3, itd. Oznakowanie zdecydowanie ułatwiłoby prace wszystkim służbom ratowniczym. Pomysł jest łatwy w realizacji, nic nie kosztuje, a może ocalić życie. Akcja ma zasięg europejski. Wpiszcie ten numer teraz do swojej komórki bo potem zapomnicie i prześlijcie ten e-mail dalej, dzięki temu możemy ocalić komuś życie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Już dawno wpisałam ICE! No, to się pochwaliłam! A teraz lecę sprawdzić, co się działo na forumie, kiedy mnie nie było. Tuta, widzę, się uspokoiło, zapadły pewne ustalenia, wiewiór poszedł w odstawkę, Wusia wypina się na wiatr, Jeżysia pod ścisłą ochroną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 a skąd ja pracowałam dzisiaj na ulicy i to dla tego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Ty ulicznico! A na forumie pustki, jakby wszyscy polecieli Twoim śladem! Wywiało ich, czy cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 no w sumie można tak powiedzieć DPS-ia miała mieć już kompa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.12.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Widać jeszcze nie ma. A Braza pewnie nie czeka na trzęsienie ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 albo DPS-ia korzysta z pretekstu żeby nas porzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.12.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Depsiu, dzisiaj u nas kroluja sliwiki w zaprawie winnej Niebo w gebie w taki szary dzien Czy Ty wiesz jakie pychoty robisz wlasnymi recami????? Ide gonic Polowka, bo cos w smakowaniu jakby sie zapedzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Oj, tak, jadłam te śliwki. Potwierdzam!!!!!!!!A tak w ogóle cześć Wam wszystkim!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Prośba Akademii Medycznej Ratownicy medyczni, policjanci, strażacy i wszyscy inni, którzy interweniują na miejscu wypadków, wielokrotnie napotykają na trudności, kiedy muszą kontaktować się z krewnymi lub bliskimi poszkodowanych. W/w służby zaproponowały, abyśmy w specjalny sposób oznakowali w swojej komórce numer służący w nagłych wypadkach do kontaktu z bliskimi osoby poszkodowanej. Bardzo często telefon komórkowy jest jedynym przedmiotem, który można przy takiej osobie znaleźć. Szybki kontakt pozwoliłby na uzyskanie takich informacji jak: grupa krwi, przyjmowane leki, choroby przewlekle, alergie, itp. Ratownicy zaproponowali, aby każdy w swoim telefonie umieścił na liście kontaktów osobę, z którą należy się skontaktować w nagłych wypadkach. Numer takiej osoby należy zapisać pod międzynarodowym skrótem ICE (in Case of Emergency). Wpisanie więcej niż jednej osoby do takiego kontaktu wymagałoby następującego oznaczenia: ICE1, ICE2, ICE3, itd. Oznakowanie zdecydowanie ułatwiłoby prace wszystkim służbom ratowniczym. Pomysł jest łatwy w realizacji, nic nie kosztuje, a może ocalić życie. Akcja ma zasięg europejski. Wpiszcie ten numer teraz do swojej komórki bo potem zapomnicie i prześlijcie ten e-mail dalej, dzięki temu możemy ocalić komuś życie! O dobre to jest! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.12.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 albo DPS-ia korzysta z pretekstu żeby nas porzucić Nie odważy się! Zbyt dużo osób zna Jej adres, a nie przeprowadzi się tak szybko, bo by stodołę zabrać musiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 ... nie porzuci swojej posiadłości ... ...... chyba, że ją sprzeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 No naprawde, że nie odważyłabym się. Odzyskałam komputra już wczoraj, ale nijak nie mogłam się zalogować, bo sygnał beznadziejny... W każdym razie jest pewna poprawa, forum mnie znów zapamiętuje! To chyba najnowsza wersja Opery takie numery mi powywijała. Obraziłam się i zainstalowałam starszą. U nas teraz wody trochę popłynęło, śnieg się topi, wszędzie mokro, aż woda w piwnicy się pokazała. Dochtór - dziękować, to bardzo ważne rzeczy są! I za link też dziękować - to daje pewną nadzieję, żie? Ambercia - dziękuję, kochana, aż mi sie uszy zaczerwieniły z radości, że Wam smakuje - cieszę się ogromnie! I dziękuję za dobre słowo! W środę starsze dziecko przylatuje, trzeba będzie jechac po niego do Berlina. Kurczę, to są dopiero mieszane uczucia! Tyle radości, że przyjeżdża, tyle zmartwienia, że w taką pogodę do Berlina trzeba się tłuc... I tak radości duuuuużo więcej. Choinkę już ubrałam, a co! W tym roku na bogato jest, wszystko, co mozliwe powędrowało na choinkę, wszystkie bombki i wszystkie kokardki! Dziadek bardzo był ze mnie w temacie zadowolony, specjalnie pochwalił, jaka ładna, a to się bardzo rzadko zdarza! Dobra, bo Was zagadam, idę patrzeć do Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.12.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 choinkę to ubiera się dopiero w Wigilię,inaczej to Święta powszednieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Dochtór mądrze gadasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Jak komu. Mnie nie powszednieją. I uwielbiam w trakcie przygotowań włączyć sobie płyty z kolędami i wrzeszczeć z nimi - przygotowując sie do dnia właściwego. Trening w końcu czyni mistrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts