Agduś 10.01.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 masz talent najlepiej zdjęcie na tle jeziora Zastanawiam się, czy sobie takiego do paszportu nie zrobić - powinnam lepiej wyglądać niż na zwykłym zdjęciu... A już na pewno szczuplej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.01.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Acha, i szczuplej na twarzy i w talii. tylko uśmiech trochę dziwny może być, wiesz z zębami na wierzchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 10.01.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 To będzie piękne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2011 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Kuffa, okazało się, że zdjęcie rzeczywiście jest! Sołtys zrobił, jak masował, choć wcale nie mówił, że fotę strzela! http://www.skolio.pl/zdjecia/uslugi/bole_kregoslupa/bole_kregoslupa1.jpg Uważam, że bardzo seksownie wyszłam! Brałam jakieś leki przeciwzapalne (Orofar), ból coraz mniejszy, dzisiaj już całkiem sporo chodziłam, bo... Ech, może jutro opiszę na blogu, bo rzecz jest warta opisania, ku przestrodze zbyt samodzielnych kotecków. Dodam, że oba nasze kotecki czują się dobrze, są zadowolone i najedzone, ale Misiek ma za sobą ciężkie chwile. I przez to wszystko maszyna wyciągnięta stoi i czeka na zmiłowanie, a ja już nie mam siły do niej usiąść dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.01.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Depesia, jajecznicę Ci w żołądku widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 pogubiłam się czegoś nie kumam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.01.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 wu no skoro to na zdjęciu to Depesia masowana przez Sołtysa, to co to jest to żółte co wystaje? Musi to być śniadanko No dobra, głoopi żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Wusia, nie martw się, ja kumam jeszcze mniej... Po prostu Misiek nasz (kotunio) ma za sobą niebezpieczną przygodę, a ja... chcieli zdjęcie rtg, to mają, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 a co się kotuniowi stało:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.01.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 hej depees , wpadlam tu na chwile do Ciebie i widze , ze Ty bidulko chora ;( wracaj do zdrowia aaaaa i to PRAWDZIWE FOTO zrob koniecznie , bedziemy wiedzieli na czym stoimy P,S. 3 - ci dzien zaczynam z Froschem bez papierosa co Ty na to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 P,S. 3 - ci dzien zaczynam z Froschem bez papierosa co Ty na to ??? taki sukces cza obloć a tak po prowdzie to przyznej sie kaj sie smykosz, że sam zaglondosz roz za ruski rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Ranyyyyy, Depsia zabieraj ten żółty szaliczek bo w Ci kolorze "jajecznicy" nie do twarzy!!!!! Pozdrowionka zostawiam i .... Frosiunia, witanko :hug:Ale za ten trzeci dzień bez... uległaś modzie normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Święci pańscy, Frosia! Gdzieżeś Ty bywała, jak Cię nie było?! I to super, jestem z Was dumna niesłychanie, że próbujecvie rzucić, kciuki będe trzymała bardzo mocno zaciśniete za powodzenie! Kotunio dzisiaj zaliczył weta, wet mówi, że wg niego nie jest źle, ale ja widzę, że Misiek słabiutki, jeść nie chce, tylko pije i śpi i miauczy żałośnie dosyć. No nic, może jakoś z tego wyjdziemy... Opiszę, jak będzie po wszystkim, żeby nie zapeszać. Mniam, jakie dobre rogaliki Babcia dzisiaj upiekła, mniammmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 może się czym biedactwo struło:( trzymam kciuki za kotecka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Poleciałam na bloga i się zdziwiłam. Jakoś inaczej wygląda. Z niepokoju o Miśka poleciałam - napisz coś więcej - miej litość! Trzymam kciuki, żeby się szybko wykaraskał - sierściuchy twarde są, zwłaszcza te podwórkowe.Kotecka od Ciebie zawojowała nowych właścicieli niezwykle wysoką kulturą osobistą. Ponoć nie zdarzyło jej się wleźć na stół! Zero zainteresowania ludzkim jedzeniem! Oczywiście kuwetka od pierwszej chwili nie była dla niej problemem. Śpi z właścicielami w łóżku. Zdjęcie ładne wkleiłaś, ino gdzie Ci się nogi podziały??? Powinny tam byc gdzieś doczepione!http://www.bandyci.org/img/smilie10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Dzisiaj tez nie dam rady napisać, bo dopiero wrócilim z miasta. Misiek lepiej, już je i funkcjonuje normalnie, nie leży jak wymięta szmatka pod kominkiem. Mam nadzieję, że tak mu zostanie. Choinki twardo nie rozbieram, na razie nie mam jeszcze przesytu jej światecznym blaskiem. Przecie jak dzieciątko się urodzi, to śpiewa mu się kołysanki dłużej niż 2 tygodnie, nie? I w ogóle, no. Kurczę, kolega przyjechał, lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Mojej choinki już nie ma, ale to ze względów praktycznych = jak Szanowny ruszy z domu to ja ten kolubryny sama nie mam zamiaru dźwigać. W ubiegłym roku dałam się wmanewrować i wystarczy.Miśka pomiziaj ode mnie, cieszę się, że już trochę lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 jak to dobrze dobre wieści czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.01.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Cieszę się, że tak ogólnie dobrze i optymistycznie u Ciebie Ja też mam jeszcze choinkę! Codziennie się zbieram do jej rozebrania... i jakoś nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Ja jeszcze nawet nie pomyślałam o rozbieraniu choinki. Czekam aż dziecka obgryzą ją ze wszystkich czekoladek, cukierków i pierników. Głupio mają w tej Hameryce - tam zaraz po świętach muszą rozebrać i wystawić na ulicę (jeżeli mają żywą), bo tylko wtedy odpowiednie służby zbierają choinki. A kto zostawi dłużej, ten potem musi się nieźle nakombinować, jak się pozbyć drapaka w sposób legalny i nie zapłacić za to majątku. Cieszę się, że u Miśka lepiej, ale napiszże wreszcie, co kot zrobił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts