Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Depesia, ja nie wiem, czy prawdę ujawnić, czy zachować w tajemnicy...bo to wstyd jednak.

Nie no, przyznam się. Ja dziś pierwszy raz zajrzałam na Twego bloga.

Wiem, wiem, ale ponoć lepiej późno niż wcale.

Zajrzałam i oniemiałam...jakie Ty piękne zdjęcia robisz kobieto!!!

I to naturze, czyli temu, co tolusia kocha najbardziej.

Uściskać Cię muszę za tyle obejrzanego piękna.

I jak poczytałam o tych płatkach róż na Twoich policzkach...rozsypanych przez...

to...ech, wzruszenie odbiera mowę....niech tak będzie do końca świata i o jeden dzień dłużej :)

Tolusia, cieszę się, że w ogóle zajrzałaś i że podobało Ci się - jestem zaszczycona i mam nadzieję, że teraz będziesz troszkę częsciej zaglądać! ;) Buziaki!

Obrażam się!!!

Za mnie czy na mnie?

...ja się nie obrażam ...

jeżeli o mnie chodzi ... ma rację

Jasne, że mam, ponad... mnóstwo czasu Cię nie było!

DPS-iu :hug:

No!

DEPsia ja spróbuję z tą świeczką, przyda mi się do dekupażowych dodatków do domku na wsi. Będzie we wzorki w lawendy (jak cała reszta zresztą hihihi)

Spróbuj, kochana, bo naprawdę proste, tylko żelazkiem trzeba delikatnie i szybko, coby świeca się za mocno nie stopiła. ;)

No przeca jestem, czego????

Słowa dobrego!!!

Pani sobie życzy :) ;)

Dobrego dżemu z ałyczy. :D

to do życzeń

http://www.bank-zdjec.com/foto_galeria/31_Roza_b.jpg

;)

Dziękuję, Lesiu - przynajmniej jedna osoba jakoś porządnie się zachowała! ;)

Depsia, ponad dobę nie zaglądałaś!!!!!

Przez ten @#$%^&*()(&^$#@ net!!!

Słuchajcie, dzisiaj nie dam rady, ale jutro spróbuję napisać, trzeba koniecznie nową aukcję zrobić dla Tomka i Majki Komturostwa, poczytajcie u Tomka w komentach!!!

Jestem!

No ale fakt, że przedtem mnie nie było. Czasu jakoś mało. Wczoraj pojechałam do Vision Express po moje okulary i... Pupa blada! Zapowiedzieli, że będą we wtorek, nie dodali tylko "po południu". A ja byłam tam rano. Zadzwonili wieczorem, że już są. A ja dzisiaj nie mogę jechać. I jutro też. Ani pojutrze. Dopiero w sobotę.

Jamles, to dla Ciebie

http://www.onlinephotographers.org/pics/8262_b.jpg

Nie wiem, co na nim jest napisane, ale dostajesz go za wklejanie linków w stopce. Ode mnie. Bo nie muszę szukać po forumie i nie tylko! Petycję już podpisałam, zaraz lecę poczytać, co u Komtura. Dzięki!

Futrzak, Ty to powinieneś koniecznie się zweryfikować, jak tyle lat Cię nie było. ;)

Najlepiej zweryfikować się używając linku PETYCJA z Jamlesowej stopki.

Ja miałam jak Jamles, minuta i gotowe. :rolleyes:

Kochani, koniecznie weźcie udział w licytacji dla Tomka Komtura naszego, ja mam zamiar jeszcze dzisiaj zdjęcia fantom porobić i zamieścić. :D

Edytowane przez DPS

Tak czułem, że mnie ta weryfikacja nie minie (teraz pewnie jeszcze tylko lustracja i inwigilacja mnie czeka...)

Przeleciałem się po linkach na stopkach (swoich osobistych), ale co ja miałbym tam wystawić, to pojęcia nie mam...

Żeby cieplej się zrobiło, to chyba tylko własne futro wyliniałe...:(

Mógłbym jeszcze jakiego krzaka ukopać. Tylko jak później spakować w paczkę 3-4 metrowe drzewo(?)...

No chyba, że w formie puzzli - do samodzielnego złożenia przez odbiorcę:rolleyes:

Tak czułem, że mnie ta weryfikacja nie minie (teraz pewnie jeszcze tylko lustracja i inwigilacja mnie czeka...)

Przeleciałem się po linkach na stopkach (swoich osobistych), ale co ja miałbym tam wystawić, to pojęcia nie mam...

Żeby cieplej się zrobiło, to chyba tylko własne futro wyliniałe...:(

Mógłbym jeszcze jakiego krzaka ukopać. Tylko jak później spakować w paczkę 3-4 metrowe drzewo(?)...

No chyba, że w formie puzzli - do samodzielnego złożenia przez odbiorcę:rolleyes:

Jakby wszyscy wystawiali, to doopa. Ty lepiej coś kup. :lol: