braza 23.01.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 No przeca jestem, czego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.01.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 ... czego???? Pani sobie życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Pani sobie życzy Wszystkiego najlepszego, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.01.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Wszystkiego najlepszego, oczywiście to do życzeń http://www.bank-zdjec.com/foto_galeria/31_Roza_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Depsia, ponad dobę nie zaglądałaś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Depesia, ja nie wiem, czy prawdę ujawnić, czy zachować w tajemnicy...bo to wstyd jednak. Nie no, przyznam się. Ja dziś pierwszy raz zajrzałam na Twego bloga. Wiem, wiem, ale ponoć lepiej późno niż wcale. Zajrzałam i oniemiałam...jakie Ty piękne zdjęcia robisz kobieto!!! I to naturze, czyli temu, co tolusia kocha najbardziej. Uściskać Cię muszę za tyle obejrzanego piękna. I jak poczytałam o tych płatkach róż na Twoich policzkach...rozsypanych przez... to...ech, wzruszenie odbiera mowę....niech tak będzie do końca świata i o jeden dzień dłużej Tolusia, cieszę się, że w ogóle zajrzałaś i że podobało Ci się - jestem zaszczycona i mam nadzieję, że teraz będziesz troszkę częsciej zaglądać! Buziaki! Obrażam się!!! Za mnie czy na mnie? ...ja się nie obrażam ... jeżeli o mnie chodzi ... ma rację Jasne, że mam, ponad... mnóstwo czasu Cię nie było! DPS-iu No! DEPsia ja spróbuję z tą świeczką, przyda mi się do dekupażowych dodatków do domku na wsi. Będzie we wzorki w lawendy (jak cała reszta zresztą hihihi) Spróbuj, kochana, bo naprawdę proste, tylko żelazkiem trzeba delikatnie i szybko, coby świeca się za mocno nie stopiła. No przeca jestem, czego???? Słowa dobrego!!! Pani sobie życzy Dobrego dżemu z ałyczy. to do życzeń http://www.bank-zdjec.com/foto_galeria/31_Roza_b.jpg Dziękuję, Lesiu - przynajmniej jedna osoba jakoś porządnie się zachowała! Depsia, ponad dobę nie zaglądałaś!!!!! Przez ten @#$%^&*()(&^$#@ net!!! Słuchajcie, dzisiaj nie dam rady, ale jutro spróbuję napisać, trzeba koniecznie nową aukcję zrobić dla Tomka i Majki Komturostwa, poczytajcie u Tomka w komentach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Wychodzi, że aby się inni odezwali, to ja powinnam milczeć - jak tylko się pojawiłam, wszyscy zniknęli... Idę to przemyśleć, hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.01.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 żeby nie było, że mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Jestem!No ale fakt, że przedtem mnie nie było. Czasu jakoś mało. Wczoraj pojechałam do Vision Express po moje okulary i... Pupa blada! Zapowiedzieli, że będą we wtorek, nie dodali tylko "po południu". A ja byłam tam rano. Zadzwonili wieczorem, że już są. A ja dzisiaj nie mogę jechać. I jutro też. Ani pojutrze. Dopiero w sobotę. Jamles, to dla Ciebiehttp://www.onlinephotographers.org/pics/8262_b.jpg Nie wiem, co na nim jest napisane, ale dostajesz go za wklejanie linków w stopce. Ode mnie. Bo nie muszę szukać po forumie i nie tylko! Petycję już podpisałam, zaraz lecę poczytać, co u Komtura. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ja się podpisuję pod tym medalem dla Jamlesa!!!!! Byłam, podpisałam, czekam na weryfikację podpisu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 No właśnie - ja też czekam i doczekać się nie mogę! O co biega??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.01.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 No właśnie - ja też czekam i doczekać się nie mogę! O co biega??? mnie w minutę zweryfikowali, dzięki za medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Kochani aukcja ruszahttp://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?160-WAŻNE-Tomek1950-potrzebuje-naszej-pomocyZapraszamy wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.01.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Kupę lat tu nie byłem... to teraz, żeby u DePSi coś wpisać, to zweryfikować się trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 mnie w minutę zweryfikowali, dzięki za medal Proszę bardzo - należał się. Ja do dzisiaj nie dostałam maila z linkiem do aktywacji! O co biega??? Braza, a do Ciebie doszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Futrzak, Ty to powinieneś koniecznie się zweryfikować, jak tyle lat Cię nie było. Najlepiej zweryfikować się używając linku PETYCJA z Jamlesowej stopki. Ja miałam jak Jamles, minuta i gotowe. Kochani, koniecznie weźcie udział w licytacji dla Tomka Komtura naszego, ja mam zamiar jeszcze dzisiaj zdjęcia fantom porobić i zamieścić. Edytowane 27 Stycznia 2011 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Pewnie, że wezmę udział, ale Żelka tak wysoko zawiesiła poprzeczkę fantom, że nie mam pojęcia, co wystawić. Pomyślałam, że Wero poproszę o namalowanie czegoś i ładne ramki kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.01.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Tak czułem, że mnie ta weryfikacja nie minie (teraz pewnie jeszcze tylko lustracja i inwigilacja mnie czeka...) Przeleciałem się po linkach na stopkach (swoich osobistych), ale co ja miałbym tam wystawić, to pojęcia nie mam... Żeby cieplej się zrobiło, to chyba tylko własne futro wyliniałe... Mógłbym jeszcze jakiego krzaka ukopać. Tylko jak później spakować w paczkę 3-4 metrowe drzewo(?)... No chyba, że w formie puzzli - do samodzielnego złożenia przez odbiorcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.01.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Od razu do kominka ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2011 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Tak czułem, że mnie ta weryfikacja nie minie (teraz pewnie jeszcze tylko lustracja i inwigilacja mnie czeka...) Przeleciałem się po linkach na stopkach (swoich osobistych), ale co ja miałbym tam wystawić, to pojęcia nie mam... Żeby cieplej się zrobiło, to chyba tylko własne futro wyliniałe... Mógłbym jeszcze jakiego krzaka ukopać. Tylko jak później spakować w paczkę 3-4 metrowe drzewo(?)... No chyba, że w formie puzzli - do samodzielnego złożenia przez odbiorcę Jakby wszyscy wystawiali, to doopa. Ty lepiej coś kup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts