DPS 01.02.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Aga, weźże Ty zrób te fotki, z linijką też chcę! Nigdy nawet nie próbuję rozrysować tego, co zaprojektuję sobie w głowie. Miałabym tak, jak Ewa. więc od razu przechodzę do etapu pręta i pokazywania palcem. Redakcja przysłała mi priva, że moderatorem mnie wybrali na agroturystyce! Jamlesową robotą mi to pachnie, jak nic. Przecie ta grupa od wypadku Tomka to właściwie nie funkcjonuje! Teraz, jak forum spaprali, nas nie słuchali i zrobiło się tak, że nikt nie łazi po forumie, tylko każdy w swoim kącie siedzi, to na siłę chcą wygenerować ruch na forum. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.02.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 DPSia, nie martw się, u nas (na grupie łódzkiej) wybraliśmy majkiego, który właśnie zorientował się, że moderator może usunąć post albo napisać "moderowałem" i tyle. Nie napracujesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 redakcja przysłała mi priva, że moderatorem mnie wybrali na agroturystyce! Jamlesową robotą mi to pachnie, jak nic. Ech... protestuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: przecież wiem, że masz mało czasu i net do doopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 No dobra, już dobra, przepraszam... Ewa, pocieszyłaś mnie! Zresztą, tam nikt nie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.02.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 A kciałam powiedzieć, że jedna taka to sie tu usmarkała nad losem że talentów jej poskompiło ... Niech jom ktos wstrząśnie ( przed użyciem ) bo jej to "Forumowy Mistrz Pióra" odbiere ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.02.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 A właśnie, Agduś, co z tego, że nie spiewasz i nie grasz, jeżeli umiesz dobrze i ciekawie pisać???? Wszystkie talenty musisz zebrać? Lepiej szlifuj ten jeden i pisz, pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Czytam .... narazie rozumiem ... chyba ... tak mi się wydaje ... Ale nie mam bladego pojęcia, jak zrobić chleb, nie pamiętam .... wstyd przyznać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.02.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Czytam .... narazie rozumiem ... chyba ... tak mi się wydaje ... Ale nie mam bladego pojęcia, jak zrobić chleb, nie pamiętam .... wstyd przyznać ... Do sklepu idź ! Podpaski też se robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.02.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Do sklepu idź ! Podpaski też se robisz ? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.02.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 ........ Podpaski też se robisz ? nie wiedziałaś ............ z paproci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Prześmiewcy jedni. Jeżyśka, Ty pojęcia nie masz o dobrym jedzeniu, jak tak gadasz! Chleb trza upiec i koniec! Braza - możesz zajrzeć TUTAJ, i TUTAJ, jeszcze TUTAJ no i jeszcze w paruset miejscach w sieci. Ja się na pieczeniu w automacie nie znam. Zaczynam się martwić, jak my z Sołysem zdążymy w tym roku pobudować i wykończyć wszystko, co zaplanowaliśmy. Wraca codzienność sezonu powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.02.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 nie wiedziałaś ............ z paproci Dawj przepis ! Ty nie wiesz jaka to oszczędność ! Hmmm właśnie ... a może jednak wiesz ? Jamles ... pleciesz podpaski z paproci ? Zimą też ??? Toć one przemrożone ...i se można przeziębić co nie co ... Prześmiewcy jedni. Jeżyśka, Ty pojęcia nie masz o dobrym jedzeniu, jak tak gadasz! Chleb trza upiec i koniec! Braza - możesz zajrzeć TUTAJ, i TUTAJ, jeszcze TUTAJ no i jeszcze w paruset miejscach w sieci. Ja się na pieczeniu w automacie nie znam. Zaczynam się martwić, jak my z Sołysem zdążymy w tym roku pobudować i wykończyć wszystko, co zaplanowaliśmy. Wraca codzienność sezonu powoli... Oooo odezwała się ta co kocha gotować ! A jaka pomocna " w paruset miejscach" ... Załatwiła Brazę bez mydła ... szczeźnie przed kompem i z głodu uschnie zanim to wszystko przeczyta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Jamles, od razu widać, że się nie znasz na podpaskach! Podpaski Braza robi z mchu! Zbiera, suszy i robi podpaski. Taki płonnik potrafi wchłonąć wody kilkanaście albo i kilkadziesiąt razy tyle, ile sam waży! Tylko na kozy trzeba uważać i na renifery - pierwsze żreją wszystko,a drugie lubią porosty i jeżeli tylko się jakich chrobotek zaplącze w płonnika, to gonią Brazę po całym lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 I ja sobie wypraszam, ja gotować nie lubię jak cholera, ale piec chleb - a i owszem! No i masz, ja w takiej tajemnicy Brazie mówiłam, jak ma te podpaski z mchu robić, bo jak się wprowadzała do lasu, to w rozpaczy była, a ta cholera wszystko rozgadała! Reniferów na szczęście u nas nie bywa, a koza sąsiadki ma do nas za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ale Braza w samym lesie mieszka, to i zwierzątka pod okna podchodzą. A po tegorocznej zimie, to by mnie widok białego niedźwiedzia nie zdziwił - renifery to tam codzienność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 U nas sarny przy płocie to zimowa coroczność. Przychodzą i patrzą wymownie, no to Sołtys zawsze im trochę siana do lasu wyniesie, żeby najtrudniejszy okres przetrwały jakoś. Naoglądałam się wczoraj "Allo, allo!" i tak mi było fajnie, że teraz te różności z BBC mamy! U nas deszcz pada, pogoda paskudna, ale Sołtys zaparł się i poszedł drzewka jeszcze przycinać. Jeszcze chwilka, jeszcze dzionek i skończę szyć następną serię woreczkowo - poduchową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.02.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Ale rozmówki tu lecą. Podpaski z mchu i renifery z BBC. I jeszcze kozy od sąsiada co siano sarnom zjadają, a biedny Sołtys drzewa przycina żeby do woreczków poupychać :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Kuffa, Sipatka, zwolnij, tak lecisz, że nie nadążam. Za kozami zostałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Kuffa, Sipatka, zwolnij, tak lecisz, że nie nadążam. Za kozami zostałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Ja już przed kozami odpadłam ... a te podpaski z mchu to fajne som, tanie i wygodne i renifery mnie lubiom. Białego niedźwiedzia też widziałam ... wczoraj ..................... no chyba że to był jakiś sąsiad w kożuchu ................ późno było ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts