Agduś 03.02.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Braza, ale grzybki, co to z mchem czasem zbierasz i suszysz, to lepiej wyrzucaj. Zaparzone z herbatką potem dziwne efekty dają... białe niedźwiedzie na ten przykład... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2011 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Hmmm ... grzybki wyrzucaj ...raczej ... bo jak ci siem tam zagnieżdżą ... to ty nie tylko niedźwiedzie zobaczysz Aaaalbo ... toć Szanowny lubi ...na grzyby nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.02.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Jamles, od razu widać, że się nie znasz na podpaskach! Podpaski Braza robi z mchu! .... nie chciałem zdradzić Depesiowej technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Spoko, opatentowała dawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.02.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Kuffa, Sipatka, zwolnij, tak lecisz, że nie nadążam. Za kozami zostałam! Nie mogie. Ten typ tak ma. Ja już przed kozami odpadłam ... a te podpaski z mchu to fajne som, tanie i wygodne i renifery mnie lubiom. Białego niedźwiedzia też widziałam ... wczoraj ..................... no chyba że to był jakiś sąsiad w kożuchu ................ późno było ................ A może to były białe myszki jednak hmmmm ????? Braza, ale grzybki, co to z mchem czasem zbierasz i suszysz, to lepiej wyrzucaj. Zaparzone z herbatką potem dziwne efekty dają... białe niedźwiedzie na ten przykład... No mniej więcej to miałam na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 No co Wy, przecie sąsiad nawet z pewną regularnością Brazę nachodzi przy płocie pod oknem, więc całkiem możebne... Grzybki ostatnio jak byłam, to jej zabrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 A ten sąsiad to nie czasem na Brazowego grzybka zachodzi ? Jak Szanownego nie ma ? Chyba trza Brazie ten przepis na podpaski zmodyfikować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Jeżyśka, ja nie wiem, ale na Twoim miejscu oglądałabym się teraz za siebie. Jak ONA coś chyci, to i kolce nie pomogą. Jak u nas wieje, to szok!!! Od wczoraj tak daje i wcale nie chce przestać! Na dziś w planie znowu szycie i haftowanie. Jeszcze trochę i taśmowo bym produkowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.02.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 tyż wieje i ciepło jak na luty +7,2 dobrze, że ciepło, bo mi kocioł odmówił współpracy kominek nagrzeje, ale ciepłej wody nie mamy, babci lodówka zaś przestała mrozić że u mnie wszystko się dupcy w piątek wieczorem:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Lesiu - to nie u Ciebie tak, to złośliwość rzeczy martwych. No co zrobisz, wodę trza na kuchence grzać, a lodówkę naprawić albo kupić... Bieda jak chodzi, to zawsze parami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Depsia - Braza to przez ciebie już na śmierć zagłodzona ... Jeszcze wczoraj za chlebem chodziła ...dzisiaj juz pewnie nie ma siły A ty przestań z tym dzierganiem bo ci zaszkodzi ... Jeszcze się okopiesz i se sołtys nogi połamie Lesiu - oby to była para ...nie reakcja łańcuchowa ...będę trzymać kciuki co by się jeszcze jakie gooowno nie przypętało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.02.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 U nas duje od wczorajszego wieczora, jak nie przymierzając w Kieleckiem na peronie. Cały śnieg wywiało. Mam nadzieję, że w górach zostało chociaż trochę, ale w taką piździawę, to się ani jechać nie chce. Zaczęłam szyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 U nas to samo. Drzewo za oknem bawi się ze mną w "a kuku" .Patrze kiedy wyżnie o glebę i będę miała dach do remontu ... Co wy z tym szycie jak mi kolce miłe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.02.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Bo to zaraźliwe jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 No właśnie, to zaraźliwe jest. Ja też się najpierw na blogach napatrzyłam, potem poczułam chęć przemożną... Dalej wieje. Agduś, nie żałuj wyjazdu w taką pogodę, i tak nie byłoby fajnie. A Braza to chyba naprawdę tego chleba teraz szuka czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Rany boskie, dobrze że ja po blogach szwendać się nie mogę, bo kto wie jaka by mnie cholera dopadła ... może i gorsza od szycia ... Ty Jeżysia kolce policz, dobrze radzę, i napatrz się na nie, bo niedługo już je będziesz miała .... Matko, ale piździ. Świerk prawie 100 lat ma, modrzew tyż - skoro jeszcze nie padły to pewnie postoją kolejne 100, jak myślicie ...??? Jamlesik, wodę na kawę gotował Szanowny w czajniczku .... w kominku ... niech Agduś potwierdzi, gdybyś nie wierzył!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.02.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Nazwijmy rzecz po imieniu - dalej piździ! Aż mi się nie chce do naszego pokoju iść, bo tam wieje prosto w okna i hałasuje przy tym. Tu też słychać - aż się zimno robi. No niech już przestanie lepiej! Braza, czemu Ty chleba szukasz? Bieda Cię dopadła? U nas też nie bogato, ale jakby co, to pożyczymy, bo do końca miesiąca daleko, więc jeszcze co nieco jest na koncie. Cholera gorsza od szycia to już Cię dopadła. Jednak szycie jest tańsze i zdrowsze od palenia http://www.bandyci.org/img/nenene.gifDrzewkom lat nie licz, bo się jeszcze przejmą i z wrażenia padną. One nieprzyzwyczajone, dawno im nikt wieku nie wypominał. A co do wody z kominka, to potwierdzam - sama kawkę z kominka piłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.02.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Braza ...moje kolce się na igły do szycia nie nadajom - zapomnij ! Kto zresztą, bedąc przy zdrowych zmysłach, zabrałby się do takiej depilacji ? Niebo mi się usmarkało ... u was też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Dzisiaj już trochę spokojniej u nas z tym wiatrem, poszedł na wschód sobie. To znaczy, wieje jeszcze, ale juz tak w szyby nie wali, tylko normalnie wieje. Braza - modrzew i świerk przetrzymają, ale z tym, że Cię coś gorszego od szycia dopadło, to Agdus racje ma - możesz sie bez obaw po blogach szwendać, bardzo interesujące zajęcie. U nas niebo wczoraj było usmarkane, dzisiaj odpuściło, tylko jeszcze podmucha trochę. Nasze przebiśniegi już do połowy wysokości z ziemi wystają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 przyszłam powiedzieć że Ty i Agdusia okrutne jesteście:lol2: a byłam już u Agdusi powiedzieć to samo:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts