sipatka 08.02.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Bry wieczór .... Zastałam Jolkeeee???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 DPS-ia kiedyś się dorobimy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 No ba - pewnie, że się dorobimy, choć nie wiadomo czego. Nie narzekam, ludzie gorzej mają, ja mam z czego żyć, choć skromnie. Okulary muszą na razie wystarczyć i już. U nas piękne słoneczko, pogoda wspaniała - aż się chce żyć! Isdę coś posprzątać, ruszyć się trochę spalić trochę kalorii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.02.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 (edytowane) Mnie chyba też okulary większe są potrzebne. Czytam Twojego posta: Idę coś posprzątać, ruszyć się trochę spalić trochę kartofli :o a tam napisane: Idę coś posprzątać, ruszyć się trochę spalić trochę kalorii! :lol2: Edytowane 9 Lutego 2011 przez sipatka dwukropek zjadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 09.02.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witaj Depesiu, wpadłam się przywitać po długim niebycie... U nas kolejny dzień piękne słońce świeci i już nie wieje - jest całkiem wiosennie Zaległości nie nadrabiam, bo i tak nie dam rady, ale postaram się być na bieżąco Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 DPS-ia garba najpędzej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Wcześniej odcisków. Humor mi się poprawił. Pralka wreszcie wyprała, komputer był łaskaw się normalnie otworzyć, w łazience jakby lepiej, patchwork z wierzchu skończony i nawet falbankę przyszyłam ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Aguś pokazuj od razu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 No zaraz, zaraz! Od Depsi się zaraziłaś, czy cóś? Jak mi ktoś tu aparata przyniesie, to pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 no ja Ci jak raz nie pomogę jakie od DPS-i sama z siebie pazerna na foty jezdem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Oooo, witaj, Aniuhubi "marnotrawna". Sipatka - za szybko oczami ruszasz jak czytasz, głowa zdążyć nie może, albo może na odwrót, za szybko myślisz, a oczy nie zdążają. Okno dzisiaj z tej radości słoneczkowej umyłam I w ogóle, ogarnęłam trochę w chałupie. Agduś, Wusia rację ma, zaraz foty poproszę! Mam nadzieję, że są takie etapami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Teraz etapy większe były i dłużej trwały, a poza tym czasu mniej na szycie miałam. Mam zdjęcie z bordową obwódką i drugie z różyczkową szerszą i falbanką. Ino aparat nie chce sam z dołu przyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.02.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Bry wieczor! Aparat już idzie??? Niech no się ruszy ten aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Przyszedł już. Nawet dał się wydoić ze zdjęć. Można oglądać w moich komentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Okno dzisiaj z tej radości słoneczkowej umyłam I w ogóle, ogarnęłam trochę w chałupie. Dżizazzzz u mnie zimno, bezsłonecznie straśnie damska pogoda... A jeśli chodzi o oczyska to służę wiedzą nie lekarską ino pacjencką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No tak Cię zrozumiała, kochana, że to wiedza pacjencka, wyrażałaś się zrozumiale. Dzisiaj u nas nadal świeci słonko, ale... już wiem, że idzie niż, moja głowa o tym wie i daje mi znać. Boszsz, uzależniam się od telewizji BBC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Depsia, nie strasz niżami bo ja tego bardzo nie lubię ... wrażliwa jestem i w stres wpadnę a dopiero co z szoku po zdradzonych tajemnicach wyszłam!!! Kupiłam dzisiaj nasiona rzodkiewki ... teraz sobie leżą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Braza, Ty żyjesz!!! Jakże się cieszę! Wyszlaś z lasu sama, czy ktoś Cię znalazł? Opowiadaj! Co Wy z tymi niżami? Ja to za cholerę nie wiem, kiedy niż, a kiedy wyż. Żadna pogodynka ze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Pies mnie znalazł .. a ściślej moja psuka! Poszło by szybciej, węch ma nadal świetny ale ja się miotałam po tym lesie jak kretynka! Ja narazie też niżu nie czuję, stąd moja delikatna uwaga - jak wyżej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Pozdrów Katmę ode mnie serdecznie i pomiziaj za uszkiem. Kotę też, żeby nie była zazdrosna. A Szanownego poproś, żeby Ci na Walentynki GPSa kupił, bo kiedyś to nawet pies nie pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts