Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No.

Albo niech Ci Szanowny oznakuje szlaki powrotne do domu, goście też skorzystają.

Np. specjalny pomarańczowy szlak uroczyskowy, coby z żadnym innym się nie pomylił!

Hehe, nowy limit masz, znowu ściągałaś, ja wiem...

:cool:

Musiałby oznakować wszystkie drzewa, bo kto wie, dokąd by Brazę poniosło, a wtedy szlak niewiele by pomógł. Może lepiej linkę po lesie rozciągnąć, Brazie uszyć specjalne szelki z karabinkiem (albo szeklą) i podpinać zaraz za furtką?

Jak się zaplącze...?

U nas dzisiaj znowu słoneczko, choć zimnawo.

Znowu trochę szyłam, niedługo znowu ponudzę Was kolejnymi wyczynami robótkowymi. ;)

Sołtys zaczął tynkować nowy pokój w stodole, będzie oddany do użytku w tym sezonie i wtedy będą u nas już 4 pokoje. :cool:

Potem jeszcze tylko lifting domku, potem apartament dla gości na poddaszu stodoły i - będzie mozna zabrać się za swój własny dom! :rotfl:

Póki co, w planie przebudowa łazienek w domku i odświeżenie pokoi.

Sauna i siłownia to jakby potem, jeśli uda się przenieść wszystkie pokoje do stodoły... :rolleyes:

Ech, a kiedy garaż jakiś, a kiedy auto jakieś nowe (nasza nexia poważną awarię ma, buuuu!!!)...

No nic, pomyślę o tym jutro. ;)

Chociaż foruma i bloga można mieć za darmo... :lol2:

Sołtys mnie się w tę zimę w neta wciągnął, jak tylko ma chwilę czasu łapie mojego laptopa i... wsiąka.

Jeszcze trochę, a będzie miał swoje ulubione blogi, jak ja. :eek:

Tylko on to w ekologii siedzi, nie wiedzieć czemu nie interesują go robótki. :jawdrop:

Nikt do mnie nie przyszedł, tylko Agduś!

Ja Ci za to wybaczę te kalumnie nawet, że ja z dachu skakałam!

Ale syndromu dnia drugiego to nie!

Ja? W kuchni? W stodole? Z syndromem dnia drugiego??? :jawdrop:

Ty to jednak masz bujną wyobraźnię... :lol2:

Nikt przyszedł ... cieszysz się, no nie???:yes:

Szelki takowe chcę, prosze z okazji Walentynek (co z tego że już prawie po) o takowe z podpisami !!!!!! Likę to ja już sobie sama załatwię!!!

Ty, Jamles!!!! U mnie pod drzewami mchu więcej niż śniegu, więc wiesz ...!!! A jeśli umiesz mi limit neta zwiększyć to dawaj chopie, biorę każdą ilość!!!!!!!!!!:yes: