braza 10.02.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No chyba muszę o tym GPS-ie poważnie pomyśleć, bo psuce faktycznie kiedyś się znudzi ... Poszłam na dół i pomiziałam psukę. Kicia jest uprzejma szlajać się po okolicy więc zrobię to gdy wróci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Najlepiej wszczep sobie czipa, coby mogli Cię zawsze znaleźć. Nawet, kiedy zapomnisz GPSa zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 O czipie też myślałam. Psuka ma to dlaczego ja mam być gorsza i mniej wartościowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 No. Albo niech Ci Szanowny oznakuje szlaki powrotne do domu, goście też skorzystają. Np. specjalny pomarańczowy szlak uroczyskowy, coby z żadnym innym się nie pomylił! Hehe, nowy limit masz, znowu ściągałaś, ja wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.02.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 .... ja się miotałam po tym lesie jak kretynka! no teraz znaleźć mech i paprocie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Musiałby oznakować wszystkie drzewa, bo kto wie, dokąd by Brazę poniosło, a wtedy szlak niewiele by pomógł. Może lepiej linkę po lesie rozciągnąć, Brazie uszyć specjalne szelki z karabinkiem (albo szeklą) i podpinać zaraz za furtką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.02.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 a wystarczy podwoić transfer na net się od kompa nie oderwie i tylko do furtki dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 No musowo zakaz zbaczania ze szlaku wprowadzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 No musowo zakaz zbaczania ze szlaku wprowadzić! Zamyśli się, to i nie zauważy, że zeszła ze szlaku. Lepiej te szelki i spacerki na uwiązie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Jak się zaplącze...? U nas dzisiaj znowu słoneczko, choć zimnawo. Znowu trochę szyłam, niedługo znowu ponudzę Was kolejnymi wyczynami robótkowymi. Sołtys zaczął tynkować nowy pokój w stodole, będzie oddany do użytku w tym sezonie i wtedy będą u nas już 4 pokoje. Potem jeszcze tylko lifting domku, potem apartament dla gości na poddaszu stodoły i - będzie mozna zabrać się za swój własny dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 eeeee to już luzik minuta osiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 A ten lifting, to odświeżenie pokoi, czy siłownia i sauna? U nas dzisiaj też było słoneczko i lekki mrozik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.02.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 basen i jacuzzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Póki co, w planie przebudowa łazienek w domku i odświeżenie pokoi. Sauna i siłownia to jakby potem, jeśli uda się przenieść wszystkie pokoje do stodoły... Ech, a kiedy garaż jakiś, a kiedy auto jakieś nowe (nasza nexia poważną awarię ma, buuuu!!!)... No nic, pomyślę o tym jutro. Chociaż foruma i bloga można mieć za darmo... Sołtys mnie się w tę zimę w neta wciągnął, jak tylko ma chwilę czasu łapie mojego laptopa i... wsiąka. Jeszcze trochę, a będzie miał swoje ulubione blogi, jak ja. Tylko on to w ekologii siedzi, nie wiedzieć czemu nie interesują go robótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 No dziwny jakiś! Robótki mogą być takie zajmujące! Na przykład robótki polowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Nikt do mnie nie przyszedł, tylko Agduś! Ja Ci za to wybaczę te kalumnie nawet, że ja z dachu skakałam! Ale syndromu dnia drugiego to nie! Ja? W kuchni? W stodole? Z syndromem dnia drugiego??? Ty to jednak masz bujną wyobraźnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 oj DPS-ia bo się nikt obrazi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Nikt przyszedł ... cieszysz się, no nie??? Szelki takowe chcę, prosze z okazji Walentynek (co z tego że już prawie po) o takowe z podpisami !!!!!! Likę to ja już sobie sama załatwię!!! Ty, Jamles!!!! U mnie pod drzewami mchu więcej niż śniegu, więc wiesz ...!!! A jeśli umiesz mi limit neta zwiększyć to dawaj chopie, biorę każdą ilość!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.02.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Ty, Jamles!!!! ... jeśli umiesz mi limit neta zwiększyć to dawaj chopie, biorę każdą ilość!!!!!!!!!! żebyś marnowała na jakichś Zagubionych Housów :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Taż Zagubione były w zeszłym roku na N-ce do końca! To po co ściągać? Mogę opowiedzieć, jak się skończyło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts