DPS 15.02.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Ale Housy zagubione? Ja się też zaczynam gubić. Muszę się ogarnąć, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 a to pewnie Agdusia tymi kozimi majtkami tak Ci zakręciła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Wusia, no Ty chyba nie wiesz, co mówisz! Te majtki od kozy to się na pewno do kręcenia nimi nie nadawały! Wiesz, w jakim były stanie i co by z nich odleciało, gdyby tak ktoś nad głową zakręcił???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 chyba mi wyobraźnia siada:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Nie chciałabym być w pobliżu tych zakręconych majtek, naprawdę nie chciałabym!!!! Zagubionych Housów już mam, nie muszę ściągać, limit by się przydał na nową płytę AlphaVille na ten przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Wusia, to potrenuj. Możesz jakieś majty przez swojego niedźwiadka przepuścić, a potem zakręcić. Tylko jednak raczej na zewnątrz proponuję, chyba że masz w planach malowanie... Płytę można ściągnąć ze sklepu internetowego - to dużo limitu nie zeżre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ogólnie mi siada jak próbuję opanować temat kto, z kim, gdzie i dlaczego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Tiiiaaa, można, ale ona trochę kosztuje ... trochę więcej niż limit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.02.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Ja wpadłam i zostawiam ślad że jestem. Informuję, choć nie wiem czy was to ineresi, że ucięłam i uszyłam firankę i nawet zawiesiłam. I nawet zdjęcia zostawiłam w dzienniku. Jakby kogoś jednak to zainteresowało. I chciał mnie pochwalić, bo niedopieszczona jestem i tak wogóle to do mnie jeszcze rzadziej zaglądacie niż do Depsi :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.02.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ... i tak wogóle to do mnie jeszcze rzadziej zaglądacie niż do Depsi :cry: ... nie becz ... do mnie przychodzą tylko wtedy, kiedy zgłodnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ten płacz poruszył moje serce, więc zaglądnęłam i zostawiłam ślad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 No właśnie też lezę powoli do Gepardzicy, tak szlochała, że na dole Ją u siebie słyszałam .... Chefie,gdy ja zgłodnieję i polezę do Ciebie to robię się jeszcze bardziej głodna bo takich cudeniek to w życiu sama nie zrobię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.02.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Dobrze, że większość pewnie dla mnie niejadalna, to mi na głód nie wpłynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 DPS-ia tłumacz się nachmiast gdzie się od dwóch dni szlajasz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.02.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 pewnie Sołtys lapka przejął na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 w sumie DPS-ia narzekała że Sołtys się za robótki wziąć nie chce to może się wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ja się nie szlajam, ja na odwiedzających czekam tutaj, ino nikt nie przychodzi. Sołtys chce lapka mi zabrać, ale na razie bronię się, zabiera tylko na pół dnia. A ja kończę szycia niektóre i do wyjazdu jednodniowego się szykuję. Zebranko mamy, trza się zebrać jakoś. Agduś, czy ja taka ślepa, czy Ty nie zamieściłaś zdjęć z ostatniego etapu prac z narzutą? Podszywanie i tak dalej...? No i masz, przez Chefa zgłodniałam, muszę po jakieś żarcie lecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 taaaaaaaaa jasne:mad: od dwóch dni praktycznie gadam do siebie a Ty jeszcze marudzisz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ja się nie szlajam, ja na odwiedzających czekam tutaj, ino nikt nie przychodzi. Depsia, nie bluźnij, bo Cię przykrość spotka! Policz posty pomiędzy Twoimi! Agduś, czy ja taka ślepa, czy Ty nie zamieściłaś zdjęć z ostatniego etapu prac z narzutą? Podszywanie i tak dalej...? Nie jesteś aż TAKA ślepa. Zdjęć nie było. Jakieś są w aparacie, ale podszywanie jakieś takie niefotogeniczne jest. Bardziej opisać je mogę. Zresztą pikowanie też. Teraz chcę obszyć ładnie wielki kosz wiklinowy, który posłuży jako pojemnik na pościel. Na początek uszyłam już to coś do wnętrza, teraz będę dumała nad falbanką, która ma zwisać po bokach. A na koniec poduchy. Znalazłam piękny haft mojej babci. Jak nie przepadam za krzyżykowym (Depsia, nie ukrzyżuj mnie) zwłaszcza, kiedy krzyżyki są zbyt duże, tak gobelinowy jest całkiem, całkiem. No ale to nie na ludzką cierpliwość. W każdym bądź razie mam taki mały hafcik - wianuszek z różyczek na kremowym tle (może kiedyś było białe). Chcę go wszyć w powłoczkę poduszki, tylko będę musiała podumać, jak sobie z tym poradzić, bo haft jest okrągły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Dasz radę, na bank! Za niezrozumienie haftu krzyżykowego nie krzyżuję (nomen omen), bo i po co? Przecie w końcu i tak przejrzysz na oczy i polubisz, tylko musisz dojrzeć, jak do każdej prawdziwej sztuki. Z sama kanwa haftu babcinego też okrągła? Jeśli nie, to możesz wszyć podobnie jak ja wszywałam na mojej różowej poduszce na blogu, nie będzie nic przeszkadzało. Albo... okrągła poduszka, bardzo ładne niektóre są. Tłumu jakoś nie widze u siebie, ale ja ślepa, więc nie będe się kłócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts