wu 20.02.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 i patrzajcie wszyscy psioczą na PKP a DPS-ia w siódmym niebie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Jak to każda uzależniona - pozwolić nałóg zaspokoić i jest szczęśliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.02.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Hej Depesiu! Co ja słyszę, chwalisz PKP? Niemożliwe My już na miejscu, wróciliśmy dziś rano. Było BOSKO!!! Ech, szkoda, że już po Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Chyba polubię PKP! Boszsz, jak tak dalej będzie, to na YT zaraz polecę... Dżizazzzzzz świat się kończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.02.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Tyż jestem w szoku. Czy Ty na pewno do dobrego pociągu wsiadłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Juz utknęła na bocznicy, bo coś jej nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Poprzednia strona to sie mnie za cholere nie kce otworzyć to nie wiem od początku o co chodzi ... ale jak do Warszawy jedzie ...to cholera chyba przez Konin !!! Depsiaaaaa ! Wysiadaj w Koninie ! Dede cie ściskać ! No łeb chociaż wystaw przez okno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.02.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Juz utknęła na bocznicy, bo coś jej nie widać. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 20.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 (edytowane) Zanosi się na to, że Depsia porzuci miotłę dla PKP http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif Edytowane 20 Lutego 2011 przez Rynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2011 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Wiesz co, Kozunia? Ty masz głowę, możesz rację mieć! :cool:L Muszę poważnie rozważyć przesiądnięcie się na PKP. Jeżysia - dzisiaj wracam, to będący w Koninie będę machać do Ciebie ile sił! Mnie tu dobrze, bo u Zeljki sobie leżę w sypialni gościnnej, zasięg mam też o niebo lepszy od mojego normalnego - żyć nie umierać! A jaki obiad wczoraj dobry był, to szkoda gadać nawet. Nie przyznam się, ile zeżarłam. I Pan Zeljkowy pija tyleż samo (wiaderko ) herbaty, co i ja, więc doskonale się rozumiemy. I jeszcze Stefek zdrowy i piątkę mi przybił. A ile Ona ma tutaj przecudnych rzeczy przez siebie wykonanych, to szok! Jakie piękności, te serwetniki, pudełka, zawieszki, butelki, zegary i inne cuda - no szok!!! Boszsz, że też ja tak daleko do Niej mam... Wy idźcie kupcie coś od Niej an allegro, nie pożałujecie, ja Wam to mówię! TUTAJ. Cisza tu i spokój jak u nas całkiem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.02.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Poszłam i co .............. i nic nie ma w tej chwili wystawionego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 No właśnie! A przez Kraków nie możesz jechać? Też fajny ekspres jeździ z Wawy! A potem do Niepołomek busikiem i już jesteś! Obiadek dobry postaram się upichcić (albo Andrzeja zaprzęgnę do tego)... Ratafią poczęstuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Oooo, namówię ją, żeby zaraz coś wystawila - normalnie takie cuda, że wrócić do siebie nie mogę. Agduś, właśnie dlatego, że na pewno obiad byłby doskonały, że o ratafii nie wspomnę, to ja dopiero za jakiś dłuższy czas mogę się zameldować. A poza tym najpierw dałabys ratafie na stół, a potem barwnie opowiadała, że Twoje wyczyny późniejsze, to moje wyczyny. Nie, nie, nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Wystarczą Twoje wyczyny! Naprawdę! Przecież ja zmyślać nie umiem za grosz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 dooobra to ja się poświęcę Wy będziecie piły a ja uczciwie opiszę która dała lepszy popis po spożyciu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.02.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Oooo chciałam cosik skrobnąć ale właśnie kocio na pieszczoty mi się wdrapał i nie widzę klawiatury lapciopika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.02.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Depeś jeszcze trochę i Sołtys przywita swoją Ukochaną. Sołtysową. Szkoda, że tak krótko, ale zawsze i to coś. Będę robic wszystko, żebyśmy tego lata wpadli do Was to coś razem pomażemy, powklejamy. Wstawie na Allegro, zaraz lecę, choc coś ostatnio ruch zamarł kompletnie. Pozdrowienia dla Wszystkich tutaj, a Ty Depeś wiesz, że u mnie miejsce zawsze masz. Buźka i trzymanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Hehe, a ten forumowy mistrz pióra to za samą literaturę faktu, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Jo tyż przylazła!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 22.02.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 I ja tyż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts