wu 08.03.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ale moje ma niespełna 5 miesięcy dopiero:lol2: moja próbuje wykopaliska robić ale każda próba kopania jest stanowczo zakazywana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.03.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Noooo, to jak będzie miała z 8 to jest szansa, że dojdzie do 35? Jaką masz rasę, bo kopacze, to zwykle rasowcy, choćby w 1/4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 myślę że spokojnie dojdzie bo ona tak średnio kilogram na tydzień a to leonberger:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Dobranoc przyszłam powiedzieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.03.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Wuśka, odpadłamhttp://republika.pl/blog_he_3306098/3655236/tr/leonberger-dog.jpg Luśka to wielkość z tego i długie łapyhttp://www.psyimy.pl/UserFiles/Image/Rasa%20miesiaca/dog2.jpg a z tego kolor i masahttp://th.interia.pl/11,b2ad200651365945/labrador_retriever.jpg a mordę ma trochę jak spaniel:D Fotki znalezione w googlach, pożyczone dla uświadomienia wielkości i niczego więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 no moje aż takie wielkie nie będzie bo sukę mam:lol2: ale tylko trochę mniejsze;) a Luśka w takiej kombinacji słodka być musi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.03.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Faktycznie, słodka jest, zwłaszcza, jak siada, kładzie pysk na stole i patrzy nam w ciacho do porannej kawusi:D I te jej błagalnie patrzące, spanielowate ślepska biednego pieska, są aż normalnie śmieszne przy tej masie... Ja się żegnam, dobrej nocki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 moja najlepiej wygląda jak robi minę cierpiętnicy kładzie pysk między łapy i patrzy z takim wyrzutem że człowiek rachunek sumienia robić zaczyna:lol2: dobrej nocki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.03.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 moja owczarzyca ma 3 lata i cały czas próbuje mi zaznaczoną w projekcie piwnicę dokoptować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.03.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Moja Emi chciała kiedyś do wynajmowanego drewnianego domku wejść koniecznie podkopem. Dół wywaliła taki, że się chowała. A miejsce wybrała dobrze, bo przy ścianie pokoju dzieci. Kiedy wyprowadzając się zwinęliśmy wykładzinę, okazało się, że podłoga wisząca nad glebą na legarach była tak spróchniałą, że psica miała duże szanse przez nią do pokoju wejść. Ale by było zdziwko!Normalnej wysokości płot z siatki przeskakiwała na luzie. Teraz na szczęście chyba zapomniała, że umie to zrobić.A niedopieszczona jest wiecznie. I to spojrzenie skrzywdzonego spaniela... Doskonale wyćwiczone.Wiecie, że dzisiaj jest Międzynarodowy Dzień Psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.03.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 A mojego brata golden Kacperek wogóle nie umie kopać. Jakaś psia ofiara normalnie. Łapy ma do chodzenia za panem a nie do kopania - absolutnie nie wie na czym to polega. Nawet jakiś czas temu moja córcia próbowała go nauczyć, łapami jego drapała ziemię a ten ją lizał po buzi i dalej nie kontaktował o co biega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2011 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Musiało to nieźle wyglądać! Ale Emi ma wyjątkowo "dziecięcy" pysk i sposób reagowania. Jak się patrzy na nią, to nieodparcie widzi się szczeniaka - dziecko, tylko, że taaaaakie wielkie. Kontrast między jej dziecięcym zachowaniem, a ogromną masą i mocą jest prześmieszny i rozczulający! Ja myślę, że Wy, Agduś, wreszcie nadrobicie tę dłuuuugą nieobecność u nas. Wiosennie bardzo dzisiaj u nas, ciepło i słonecznie, dopiero teraz zaczyna się przychmurzać. W doniczkach z posianymi pomidorkami zaczynają wschodzić mi chwasty. Jamles - dopiero dzisiaj zobaczyłam, że nie wysłałam Ci jeszcze tych nasionek - PRZEPRASZAM!!! Jutro je wyślę, na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 o moje bydlątko doskonale wie do czego łapy ma:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.03.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 (edytowane) Jutro je wyślę, na pewno! spoko, mam czas jeszcze ...... góra dwa tygodnie a te chwasty ........... herbicydem jakimś ..... Edytowane 9 Marca 2011 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2011 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Wystąpię w roli herbicydu, i tak niewiele mi brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Depsiu, a jakoś tak bardziej szczegółowo... Bo ja nie potrafię sobie wyobrazić Ciebie upodobnionej do herbicydu. Emi jaka jest, każdy widzi. Zbestwiona okropnie i to nasza wina, bo jej nie wyuczyliśmy. No ale leosia sąsiadki też taka sama mimo szkolenia. Czy to taki urok tej rasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Siemanko! Ja to chcę namiary telefoniczne na hodowle Leosiów, bo mam zamiar wypytać, gdzie w pobliżu mnie jest jakowaś godna polecenia. Depsia herbicyd .... no no .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 10.03.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ale tu się piesko zrobiło Fajne macie te pieski, a na Leosia Wuśki zachorowałam .....niestety nieuleczalnie, bo stać mnie ino na kundelka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2011 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 No wiesz, herbicydy niszczą chwasty. No to... cap! za łęb, cap! za łeb i won! z doniczki! Jamlesik - dzisiaj poszły te nasionka, słowo harcerza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Siemanko! Ja to chcę namiary telefoniczne na hodowle Leosiów, bo mam zamiar wypytać, gdzie w pobliżu mnie jest jakowaś godna polecenia. Depsia herbicyd .... no no .... Brazula weź zagadaj do Mychy Jej ciotka hoduje leosie;) Ale tu się piesko zrobiło Fajne macie te pieski, a na Leosia Wuśki zachorowałam .....niestety nieuleczalnie, bo stać mnie ino na kundelka:yes: Rynka normalnie serducho mnie się rozmiękło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts