Agduś 10.03.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Rynka, pociesz się, że gdy moja sąsiadka zadzwoniła do szkoły dla psów i powiedziała, jakiej rasy jest psuczka, którą zamierza im powierzyć, to pan po drugiej stronie na moment zamilkł, westchnął i rzekł: "...O!, To lekko nie będzie..."Bo leony mają podwójny kanał myślowy. I jeżeli marzysz o psie wpatrzonym w Twoje oczy, wyczytującym z nich polecenia i wykonującym je bezbłędnie w ułamku sekundy, to lepiej weź kundelka. Leony są dobre pod warunkiem, że nie trzeba ich między ludzi brać. No chyba, że masz czas i kasę albo umiejętności na dłuuugie szkolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.03.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Tak sobie myslę, że taki wielki pies po prostu swoje wie. Co się będzie uczył, i tak zna swoją siłę i wartość Też mnie urzekły ale... ciekawe jak długo żyją. Bo też duży berneński pies pasterski tylko ok 10 lat jak ma szczęście. A dla mnie to tylko 10 lat. Za krótko na przeżywanie koszmaru odejścia psa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Wusia, Ty mi powiedz do jakiej Mychy mam uderzyć? Dobranocka wszystkim:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.03.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Jamlesik - dzisiaj poszły te nasionka, słowo harcerza. to pisał Sołtys czy ........... harcerka pewnie w poniedziałek dojdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.03.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 szybkie i gorące pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Brazulka do 78mysz pisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 No leony też długo nie żyją, niestety. Podobnie jak berneńczyki, czyli 10 lat przy odrobinie szczęścia. Emi w kwietniu skończy 6.Krótko, wiem, ale one są takie fajne! No czy istnieje lepsza rasa? Wielkie, wyglądające groźnie, ale bezpieczne i łagodne, a jednak potrafiące stanąć w obronie swoich, ale bez zacietrzewiania się w walce, kochające ludzi a zwłaszcza dzieci. Jest druga taka rasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Owczarek Niemiecki - cudowne, kochające, chociaż o wiele mniejsze:wiggle: Wusia, dzięki, napiszę. Pozdrowionka zostawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Bardziej wyuczalne, ale... mniejsze właśnie... Chociaż te długowłose bardzo mi się podobają. Tylko problem w tym, że Onki są nieustannie modne, a to psuje rasę. No i te problemy ze stawami na skutek modnego niskiego ustawienia zadka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Kundelki są boskie, choć mniejsze. Karo jest sprytny jak lisek, a kocha na zabój. Zresztą - każdy piesek ma serce wielkie, tylko mu nie przeszkadzać kochać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.03.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 A dlaczego owczarki nazywacie Onki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.03.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Owczarek Niemiecki - ON Agduś, a Emi jakiej jest rasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 11.03.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Dziś Dzień Sołtysa to chyba Twojego Anioła. Wszystkiegooooo Dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 To ja odpowiem - Emi jest Leonbergerem oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Jagódko - dziękuję bardzo w imieniu Anioła, choć teraz to On już były sołtys, nie chciał tego dalej ciągnąć. Mówi, że Mu ulżyło. Niedługo chyba będę uciekać z krzykiem na widok pędzla. Pojechałam już na biało: 2 lampki drewniane elektr., 1 lampę naftową, 1 lampę na świecę, 1 atrape lampy, budzik, zegar drewniany i dzbanek emaliowany. Szał w oku i włos rozwiany mam, nie wiem, gdzie moja miotła. Jutro muszę zrobić zdjęcia pokrywy od maszyny, co to ją "w międzyczasie: pomalowałam i zdekupażowałam, żeby na blogu pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Szał - jednym słowem! Czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Jak to gdzie miotła, tam gdzie zostawiłaś - przy domu, tuż pod drzwiami - mówiłaś, że musisz ją mieć pod ręką cały czas ...No szał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 DPS-ia rób foty i to migiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Odezwała się ta, co robi migiem i wstawia stadami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Agduś cierpliwości już niedługo zrobię całe stado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts