jamles 23.03.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 a gospodyni z głodu padła czy za ekssoltysem po lesie biega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.03.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 pozdrawiamy z Wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Witaj, Ivo! Jamlesik - tym razem po mieście trzeba było biegać. Matko, czemu ja zawsze wracam taka wykończona z miasta? Bez żartów - ja NAPRAWDĘ współczuję ludziom w mieście. Miasto wysysa wszystkie siły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.03.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 DPSia, mam takie pytanie a nawet kilka. Jakoś tak mi się złożyło, że od ciebie do Berlina już niedaleko i można na wycieczkę jechać. Prawda to? Jeżeli tak, to przechodzę do p2. Masz jakieś 3 wolne miejsca "dla gości" ..... oczywiście od 30 kwietnia, tak z 3 noce? pytam, bo ktoś się jeszcze wybierał, ale może? O co chodzi... Dostałam ciut gotówki za 20lecie pracy ( !!!! ) i sobie umyśliłam wycieczkę. Miał być Paryż Miał ale nie nie ma, bo kasy nijak nie wystarczy. Od 3 dni liczę różne opcje :(. No to sobie pomyśleliśmy, że może Berlin... Jest tam i ZOO i Pergamon i Poczdam. W sam raz na 3 dni. I może nasz pełnoletni samochód dojedzie . No to sobie pomyślałam że połączę przyjemne z pożytecznym i przy okazji "porobię " u ciebie za "gościa" . Ha??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Depsia, nie ma co współczuć, miasto jest cuuuudneeeee, ja tam nigdy nie jestem nim zmęczona!!!! Jeśli dalej będziecie gadać o odchudzaniu, to ja też zacznę się odchudzać i będziecie mnie miały na sumieniu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.03.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 To niesprawiedliwe jest, że tak łatwo utyć, a tak trudno schuść! Właśnie zjadłam ananasa (żywego, nie z puszki) i łudzę się, że on mnie odchudza. Ech z tym chuściem... Własnie siedzę głodna i zła. I też łudzę się, że mnie to odchudza. Och dziewczyny mam podobnie. Wczoraj po fitnesie miałam taką ochotę na pizzę, ale sobie tłumaczyłam (i burczącemu brzuchowi też) że w domku zjemy warzywka duszone z masełkiem czosnkowym. Udało się, brzuch dał się oszukać... Tylko dzisiaj w pracy znowu do mnie gada, aż go na korytarzu słychać... Boszszeeee co ludzie powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ten Twój brzuch to inteligentny jest, wie co robi ... A jak się robi dobre masełko czosnkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.03.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 A jak się robi dobre masełko czosnkowe? kupuje się w Biedronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Oooo, i ta odpowiedź baaardzooo mnie satysfakcjonuje!!! Czy to masełko w Biedronce to leży tam, gdzie wszystkie masełka - nie chcę po próżnicy ganiać po sklepie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 24.03.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 w Biedronce:jawdrop:a co na to Prezes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Prezes nam może ... no wiesz co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Mam w dupie odchudzanie! Głodna chodziłam tydzień, drugi mniej głodna, ale też myślałam godzinę, zanim coś zjadałam. I co? I dżówno! Najpierw schudłam, teraz odzyskałam... Żarłam całą zimę, ile chciałam i ważyłam wciąż tyle samo, a teraz głodna chodzę i... ważę tyle samo. To po cholerę mam głodna chodzić??? NO! Do tematu odchudzania wrócę w poniedziałek. Muszę odreagować. W sobotę zresztą będę jadła wylicytowane ciastko u shell. A dzisiaj wieczorkiem napiję się wstrętnie tuczącego piwka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 24.03.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 i tak trzymaj,wspieram Cię duchowo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ja też wchodzę do tej grupy wsparcia!!!! Zdradź mi jednak tajemnicę, dlaczego akurat w poniedziałek chcesz wracać do tego przewałkowanego już tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ja wciąż staram się jeść mniej. To tak jest, już pisałam. Pierwsze 2 kg - pikuś, a potem nic... nic... i nic... Chyba tabletki na rozwolnienie żreć trzeba, czy jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 DPSia, mam takie pytanie a nawet kilka. Jakoś tak mi się złożyło, że od ciebie do Berlina już niedaleko i można na wycieczkę jechać. Prawda to? Jeżeli tak, to przechodzę do p2. Masz jakieś 3 wolne miejsca "dla gości" ..... oczywiście od 30 kwietnia, tak z 3 noce? pytam, bo ktoś się jeszcze wybierał, ale może? O co chodzi... Dostałam ciut gotówki za 20lecie pracy ( !!!! ) i sobie umyśliłam wycieczkę. Miał być Paryż Miał ale nie nie ma, bo kasy nijak nie wystarczy. Od 3 dni liczę różne opcje :(. No to sobie pomyśleliśmy, że może Berlin... Jest tam i ZOO i Pergamon i Poczdam. W sam raz na 3 dni. I może nasz pełnoletni samochód dojedzie . No to sobie pomyślałam że połączę przyjemne z pożytecznym i przy okazji "porobię " u ciebie za "gościa" . Ha??????? Oooo, kochana - a ja na to jak na lato! Oczywiście, że ode mnie do Berlina blisko jak cholera, raptem półtorej godziny jazdy. I jak raz mam takie 3 miejsca, w domku dla gości. Z radością bym Was powitała u siebie! Jak cuś, to dzwoń, telefon u nas na stronce podany, trafisz z bloga. Ale fajnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ewa, dodam jeszcze, że po drodze jest tropikalna wyspa! Braza, dlaczego w poniedziałek? Przeca pisałam, że w sobotę delektuję się ciastem, a wcześniej odwiedzę naleśnikarnię najlepszą w Polsce i okolicach. No to wcześniej mi się nie opłaca. Depsia, lepiej łyknąć tasiemca. Podobno też przy nadczynności tarczycy się chudnie. Nie wiem tylko, bo nie zgłębiałam tematu, czy tego się dostaje od nadmiaru jodu, czy od jego braku. Jakby co, to płyn Lugola ostatnio ponoć w modzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 No tak ... to a propos tego poniedziałku ... A płyn Lugola to straszliwe świństwo jest! I przestańcie już z tym odchudzaniem, bo ja też zacznę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 http://us.123rf.com/400wm/400/400/elen/elen0910/elen091000302/5804126-kara--o-ci-ryb-na-talerzu.jpg Braza po odchudzaniu... (ta w środku) Nie pamiętam smaku płynu Lugola. Dobry nie był na pewno. Chyba jakiś taki mdły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 To nie ja, ja mam ładniejsze oczy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts