braza 06.04.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Przyszłam sprawdzić, czy wszystko w porządku ... Depsia zalatana, Agduś coś wyje .. Chefie tankuje i to nieźle ... znaczy się jest okey! To mogę iść dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 DPS-ia moje małe ostatnio z własnej nieprzymuszonej wchonęło 2 ząbki czosnku zapił ponoć litrem picia ale pożarł a i fotki są i nie krzycz tak błagam bo ja tylko ślepa jestem a ze słuchem wszystko dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 07.04.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witaj pracusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.04.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Do gruntu to teraz wczesne, napisałam na blogu, a co w doniczki, to w doniczki. Drugi raz nie piszę, idź na bloga! No tak mnie pogoniłaś, że chciał nie chciał - musiałem iść Poczytałem, ale myślę, że u mnie to jednak jeszcze poczekać muszę. Wczoraj sprawdziłem, mam w ogródku tak jak ty na polu - mokro i grząsko. Jak z ciężkim sprzętem wjadę (znaczy: gumofilcami i szpadlem), to się utopię A poza tym wyczytałem w wikipedii: "Uprawa: Wysiew od maja do gruntu w odstępach 25x25cm. Nasiona należy przykryć tylko cienką warstwą ziemi, gdyż potrzebują dużej ilości światła do kiełkowania. Należy podlewać tylko przy bardzo wysokich temperaturach, ponieważ bardzo dobrze znosi susze." Czy ty się jednak w zbyt ciepłej wodzie nie kąpiesz, a później narzekasz, że cząber knąbrny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 DPS-ia jak ja foty wkleiłam to Ty oglądnąć nie raczysz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 jakbyś Aguś o tym wyciu nie napisała to bym pewnie nawet uwagi nie zwróciła:lol2: Ja go zauważyłam w realu. Wyje okropnie!!! Oo, wena cię dopadła? Czekamy na ciąg dalszy Ciąg dalszy będzie, kiedy się nieboszczyki zorientują, że im granit ktoś buchnął i zaczną się dopominać o swoje. Będą mieli goście agro rozrywki!!! Ciekawe, czy Depsia sobie za nie policzy dodatkowo... Braza, ja nie wyję, to kamień wyje, a ja to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ciąg dalszy będzie, kiedy się nieboszczyki zorientują, że im granit ktoś buchnął i zaczną się dopominać o swoje. Będą mieli goście agro rozrywki!!! Ciekawe, czy Depsia sobie za nie policzy dodatkowo... Policzy, na pewno, toż to atrakcja dodatkowa i mało spotykana ... Braza, ja nie wyję, to kamień wyje, a ja to widzę. Taż napisałam "Agduś coś wyje", a nie "Agduś wyje" ... znaczy się Tobie wyje a nie Ty wyjesz ... Dalej się nie rozwodzę, bo się pogubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.04.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Depsiu, chciałem zapytać czy jeszcze mnie lubisz po tym tekście u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Cheff'a pozdrów!!!!! Buziaczki ode mnie dla Niego i dla Was http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/183.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Kozunia - cieszę się, że Cię widzę! Nie wiem, czy cała castorama wymarła. Jesli tak, to może i przyjdą się upomnieć o granit, chociaż jako żywo - zapłaciliśmy. Komu wyje - niech zatyczki do uszu nabędzie. Wusia, byłam, widziałam te piękne, nowe TRZY fotki. Czekam na resztę. Gwoździku - wiesz przecie, że jak coś nie tak, to ja zaraz powiem. Teraz mówię, że Cię lubię! Brazunia - Chef był, tequilę znakomitą miał ze sobą. Było pięęęęęknie, tylko za krótko. Doceniona się poczułam względem chlebka i grzybków z rozmarynem. Wesoło było, że hoho! I nasiona dostałam różne, prosto z Hameryki! Ciekawe, kiedy znów przyjedzie. Bo ja JUŻ czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Łe, to tak krótko był? Ja myślałam, że z tydzień będzie siedział, tak się szykowałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ha, żebyś Ty prorokiem była... To on by tydzień siedział, a my byśmy wyżerkę mieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Fajny taki gość, co ugotuje sobie sam i gospodarzy poczęstuje! Inna sprawa, że takiemu gościowi to ja bym się wstydziła gotować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 A Ty myślisz, że ja się nie wstydziłam? Ale przecież nie wypuszczę głodnego, bo jeszcze gorszy wstyd byłby! No to dałam mu gzika i bardzo mu smakował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 czego:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Gzik? Mnie się to kojarzy dziwnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.04.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 mnie też, ale to może ser jakiś? Czy tego wycia będę słuchać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2011 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 tyn sznitloch to napewno swój, ale ta bioło kyjza to ..... mosz swoja krowa:rolleyes: castorama żyje,ale tego samego nie można powiedzieć o jej wszystkich klientach niektórzy mieli granit nad deklem ..... i mieli rachunki na niego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 No jak bony dyny, co to jest gzik????!!!!! A dobre to chociaż???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Hehe... Po poznańsku (Chef przecie stamtąd) to po prostu twarożek. Był z rzodkiewką i szczypiorkiem. Jamles - nie mam swojej krowy, ale mam swój ulubiony sklep - mają tam dobry pełnotłusty twaróg. Polecam, nazywa się Klinek. No i wieje. Na dworze nie mogę nic zrobić. A Sołtys do domku nie chce mnie puścić. Chyba zacznę w domu sprzątać, czy jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts