braza 09.04.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Nie mam żadnego pomysłu na te pomidory, żadnego, jak pragnę zdrowia!!! Nie znoszę mleka od krowy, masła od krowy ani twarogu od krowy! Mam mało wysublimowany smak i za cholerę nie wyczuję różnicy ani w sernikach ani innych potrawach, do tego wszystkiego przyznaję się bez bicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 DPS-ia krzykaczu idź sobie popatrzaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 A pewnie, że pójdę. Wiatr u nas własciwie juz się zupełnie uspokoił, wieje lekko, absolutnie w granicach normy. Malowanie pokoju na pewno dzisiaj skończę, ha! Potem to już "tylko" meble. No nie miała baba kłopotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 U mnie dzisiaj dalej nieźle pi...ło, ale chyba się uspokaja, noż qurna, przydałoby się parę dni bez wiatru!Muszę farbę kupić i odnowić te sfatygowane fragmenty ściany przy sypialni ... nadal mam jednak pędzlowstręt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Ja zaczynam walkę z pędzlem od nowa jutro - trzeba jeszcze trochę różnych miejsc i rzeczy pomalować. Pędzlowstręt mam daaawno - ale muszę. Jak skończę, to chyba zakopię wszystkie te pędzle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.04.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 DPS-ia mój małż Ci dzielnie na odległość towarzyszył będzie bo zaczyna jutro pralnię malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.04.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Andrzej zrobił wczoraj gładzie w naszej sypialni i może wreszcie pożegnam się z upiorną żółcią na ścianach - efektem błędu w ocenie koloru farby. Nie wiem, czy jutro. Może zdążę pomalować chociaż sufit na biało. Rano znów siedzę w przedszkolnym jury. A póki co, nie mam w oknie firanek ani zasłon i czuję się... goła. Normalnie widzę te tłumy podglądaczy na dzikich polach za oknem... Braza, a jakże Ty masz mieć wysublimowany smak??? Taż go dawno wypaliłaś! Te resztki kubków smakowych pozwalają Ci co najwyżej odróżnić ogórka kiszonego od surowego, ale już surowego od jabłka - niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Spokojnie, ogórka surowego od jabłka też jeszcze odróżniam! Ale nawet gdy nie spalałam jeszcze moich kubków smakowych też smaków nie odróżniałam - mało wysublimowana byłam od zawsze:wiggle: Chleb chyba się upiekł, wzięło mnie więc wstawiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Hmmmyyyy ... pusto .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.04.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Hmmmyyyy ... pusto .... wszyscy w polu albo jak ja w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.04.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 wszyscy w polu albo jak ja w lesie ej tam, ej tam Jakie pole, jaki las Leniwie dogladam swojego parapetowego poletka z bazylia, oregano i szczypiorkiem Cuuudnie wybujalo, az zal scinac i sie tym posilac Brazunia, a jak u Ciebie? Bedzie z Ciebie ogrodniczka???? Depsia, wpadlam zobaczyc przedswiateczna krzatanine? Chlopcy przyjezdzaja? Pewnie z narzeczonymi, co? W sprawie masla wiejskiego czy nie, to nie wiem czy zauwazyliscie, ale co kilka lat tak jakby maleja nam standardowe kostki Kiedys obligoryjnie bylo 250g, teraz najczesciej jest 200, ale tez czesto mozna spotkac 170 - 180 No a cena ... hmmm jakby taka sama, albo wyzsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.04.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Maleje też zawartość masła w maśle i nasze wnuki jedynie ze starych filmów (bo przecież nie z książek!) będą się mogły dowiedzieć, że kiedyś masło produkowało się z mleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 W sprawie masla wiejskiego czy nie, to nie wiem czy zauwazyliscie, ale co kilka lat tak jakby maleja nam standardowe kostki Maleje też zawartość masła w maśle Podsumowują, jakoś tak w ogóle malizną trąci ... Nie wiem, czy zostane ogrodniczką, ale rzodkiewka wzeszła i, jak napisałam u siebie, wzruszyłam się tym faktem niezmiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.04.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 a mnie nie wiem czy badylki mi nie obmarzły:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.04.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Odpukać, ale chyba moja piwonia drzewiasta żyje. Pąki ma duże. Na razie wciąż zimno, chociaż przed południem nawet pogodnie było (teraz leje), więc nie chce mi się po ogrodzie łazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.04.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 mi też się nie chce chodzić po ogrodzie ... bo go nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.04.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 to możesz po stawie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.04.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 ...faktycznie ... ostatnio chodziłem dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.04.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ale już nie możesz. Chyba... Nie zamarzł znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.04.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ale już nie możesz. Chyba... Nie zamarzł znowu? ... mogę ... po palach... .... od pomostu ... jeszcze dwa muszę wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts