braza 01.03.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 No i już zaczyna wiać i padać. To tak jak u mnie, z tym że trwa to juz od godzin nocnych Łeb od rana mi pęka. Nie myśl, że jesteś taka orginalna Dwa ibupromy już poszły Ciekawe, o której przestaniemy mieć prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 No i - o dziwo - jak do tej pory nie było tak tragicznie, właściwie to wiatr i tyle. Teraz dopiero zaczyna się rozdmuchiwać na dobre. Prąd wciąż jeszcze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Co Ty z tym prądem, jak pragnę zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.03.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 917 mmHg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.03.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 sorry 717 mmHg tych mb jest 958 dps ma prawo boleć Cię głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Co Ty z tym prądem, jak pragnę zdrowia Nobo u nas na wsi jak wieje, to zaraz prądu nie ma, przecież Ci mówiłam, że u Ciebie też tak będzie. Prawie na każdej wsi tak jest. U nas właśnie wrócił prąd po nieobecności od 18.00. Ciekawe, na jak długo. Była okazja, żeby usiąść razem, zagrać w grę przy świecach, pogadać i pośmiać się. Pod kuchnią rozpalone, kominek grzeje - żyć, nie umierać! 1950 - ciekawe zjawisko z tą głową, pod wieczór zawsze (prawie zawsze) przechodzi! Znasz może jakieś wytłumaczenie? I to nie jest żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 1950 - ciekawe zjawisko z tą głową, pod wieczór zawsze (prawie zawsze) przechodzi! Znasz może jakieś wytłumaczenie? I to nie jest żart. tak, znam odpowiedź, zwyrodnienie kręgosłupa szyjnego, wiem bo mam, z leków stosuję ketonal, ale dopiero wtedy gdy ból jest naprawdę bardzo dokuczliwy, ale najlepsza jest gimnastyka, stań swobodnie, mięśnie rozluźnione, ręce zwisają swobodnie wzdłuż ciała, powoli, bardzo powoli, dżwigaj ramiona jak najwyżej, jednocześnie wtulając w nie głowę i przciągając brodę do klatki piersiowej, jednocześnie wykonujesz głęboki wdech, ta czynność musi zająć Ci co najmniej 15 sekund, im dłużej tym lepiej, gdy już skończysz powracasz do pozycji wyjściowej, prostując się, także bardzo powoli, z powolnym wydechem, powtórzyć co najmniej 5 razy, powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2008 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 O! Toś mnie trochę zaskoczył? I mówisz, że te migrenowe bóle głowy mogą być od kręgosłupa szyjnego? Spróbuję na pewno tych ćwiczeń. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.03.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Na mojej wsi też prądu nie ma czasem. Kominek fajna rzecz i kuchnia. Ale ja to tak serio myślę o agregacie prądotwórczym. Moze nawet jakiś uzywany? Musze czegoś poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Na mojej wsi też prądu nie ma czasem. Kominek fajna rzecz i kuchnia. Ale ja to tak serio myślę o agregacie prądotwórczym. Moze nawet jakiś uzywany? Musze czegoś poszukać. A znając Twój ogromny, niewyobrażalny wręcz talent, do rzeczy świetnych i niedrogich wnoszę o podzielenie się wynikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2008 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 My o agregacie zaczęliśmy myśleć tylko raz, kilka lat temu, kiedy w w yniku dużej awarii w elektrowni nie mieliśmy prądu przez całe 3 dni. Ale tak było tylko raz, zazwyczaj po kilku lub kilkunastu godzinach prąd wraca. Wygodniej nam z tą kuchnią kaflową, bo to nas uniezależnia od benzyny no i opał jest bardzo tani, a jakby brakło, to wystarczy za furtkę od tyłu wyjść i nazbierać. Aż ciekawa jestem, co znajdziesz i ile to będzie kosztowało. No i ile będzie mogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Nad agregatem się zastanawiam b.poważnie. Oczywiście, życie najlepiej pokaże, czy takowe "zbytki" bedą miały rację bytu, wiadomo też, że w pierwszej kolejności pójdą rzeczy ważniejsze, ale agregat będzie. Maylandziu, jeśli coś znajdziesz daj szybko znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Moja koleżanka zawsze powtarzała, że głowa nie boli tylko tych, którzy mają w niej próżnię, więc się nawet nie przyznawałam, że mnie nie boli (no, rzadko - ostatnio jakieś 18 lat temu, ale za to przez dwa dni). Może to jakieś pocieszenie dla Was - cierpiących? Agregat zostawiliśmy sobie po budowie. Mamy nawet instalację przystosowaną do jego podłączenia. Nawet sie zastanawialiśmy nad sprzedażą tego i kupnem słabszego. Jednak w tym domu jeszcze nam się nie zdarzył brak prądu. Może dlatego, że zanim nas podłączyli, remontowali instalację na całej ulicy (inaczej by nas nie podłączyli, bo wcześniej była zbyt obciążona - może jakoś ją wzmocnili, czy cóś - nie znam się zupełnie). Pewnie w końcu sprzedamy ten agregat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.03.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Narazie u mnie to zbytek ale już o tym myślę. Jak coś znajdę to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Agduś, to jeszcze chwilę go potrzymajcie, jeśli nie przeszkadza!!! Tyle z Wami już czasu był, pewnie się do Was przywiązał A kto wie, kiedy i gdzie mnie dopanie potrzeba zaprzyjaźnienia się z tym urządzeniem A gdzie Ty się wczoraj podziewałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Malowaliśmy pokój Małgosi!!!Efekt jest ... niesamowity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Malowaliśmy pokój Małgosi!!! Efekt jest ... niesamowity! A gdzie są zdjęcia tego efektu???????!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Zdjęcia będą, jak skończymy. Na razie ściany pomalowane, ale nie ma ostatecznego efektu. No i bałagan na środku, bo wszystko poodsuwane od ścian.Póki co zdradze tylko, że pokój ma kolory: kubusiowy, tygryskowy, prosiaczkowy i hefalumpowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Zdjęcia będą, jak skończymy. Na razie ściany pomalowane, ale nie ma ostatecznego efektu. No i bałagan na środku, bo wszystko poodsuwane od ścian. Póki co zdradze tylko, że pokój ma kolory: kubusiowy, tygryskowy, prosiaczkowy i hefalumpowy!!! Zżera mnie ciekawość, bo z takim kolorem to się jeszcze nie spotkałam Czekam więc cierpliwie na zakończenie prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 No co Ty? Nie znasz tych kolorów??? Dziecko masz za stare! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts