Yeti 06.05.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Gospodyni w polu buraczki, bób i groch sieje - nikt nas nie przegoni:p Rzeźbić nie umiem ...a nie można kupić jakichś odlewów gipsowych do naklejenia? Daj głos jak nasionka dojadą - może się zmobilizuję, ...albo was na przyjazd namówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 ..... groch (w maju! istna katastrofa!)... żeby nie powiedzieć profanacja mój już wąsy wypuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Groch z wąsami:eek: Pewnie jakaś specjalistyczna odmiana;) Jakby mi Depsia maszyny do chleba nie oddala to nie byłaby taka złachana przy pieczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 ale DPS-ia to chyba lubi się męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.05.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Pozdrawiam tylko. Jestem, jestem jeno mi się gadać nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.05.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Groch z wąsami:eek: Pewnie jakaś specjalistyczna odmiana;) Jakby mi Depsia maszyny do chleba nie oddala to nie byłaby taka złachana przy pieczeniu o matko, a oddala???? Mimo, ze wypiekam w piekarniku, to maszyna do wyrabiania jest jak niezbednik BTW odkad nabylam piekarnik z funkcja pieczenia drozdzowego i biszkoptow wszystko wychodzi jeszcze bardziej super Mala rzecz a tak bardzo cieszy Ale ja nie o tym ... Depsia trzymam kciuki za okielznanie trudnej rzeczywistosci ... i aby wszystko szlo po Twojej mysli ... Moja Mama - wcinajac pyszna zupe z Depsiowych prawdziwkow - tez zyczy Wam co najlepsze Pewnie jesienia znowu upomnimy sie o frykasy z Depsiowej szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Oddała Amberciu, chyba faktycznie lubi się męczyć Depsiu, opanowałaś trochę sytuacje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 DPS-ia co u Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Dzięki za pamięć - walczymy. Raz jest lepiej, raz gorzej, w sumie powoli do przodu, choć wciąż mamy straszliwe opóźnienia, zwłaszcza w budowie nowego pokoju dla gości. Ważne jednak, że ci ostatni dopisują, pracy dużo, więc... jest dobrze. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 super DPS-iu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 I w ogóle nie jestem złachana przy pieczeniu, nawet EZS potwierdziła, że robota przy tym żadna. W polu posadzone, koło domu już też powoli Babcia sieje, wczoraj fasola poszła do gruntu, dzisiaj ogórki. Cały dzień wczoraj (oprócz normalnej roboty z gośćmi) spędziliśmy na przerabianiu wielkieeeego wora szparagów. Powstało z tego prawie 20 litrowych słoików szparagowego kremu jako bazy na zupę. W szmateksie jakies hurtowe ilości szmat pokupiłam, pościele do nowego pokoju, fajne zasłony, kupony materiału - teraz mam za swoje, muszę to wszystko poprać. Ale cieszę się, bo jest chwileczka, momencik taki, że nie chce mi się płakać, jak patrzę na to, co do zrobienia, tylko myslę, że jak się pospieszymy, to damy radę. I w ogóle, pogoda piękna jest. A mój chłop czegoś nie chce w niedzielę na wycieczkę jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.05.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 DPS-ia jak raz Twojemu chłopu się nie dziwię toż On złachany jak koń po westernie odcinek w górach kręcony trzy razy;) ale super że masz chwilę wytchnienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 A ten krem szparagowy to jak i co z nim potem się robi? Przypomniałam sobie dzisiaj, że w zeszłym roku zrobiłam jabłka z miętą (rychło w czas...). Otworzyłam. Za słodkie (w syropie), za mało jabłkowe, fajnie miętowe, po dodaniu soku z cytryny całkiem fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.05.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 A ten krem szparagowy to jak i co z nim potem się robi? Przypomniałam sobie dzisiaj, że w zeszłym roku zrobiłam jabłka z miętą (rychło w czas...). Otworzyłam. Za słodkie (w syropie), za mało jabłkowe, fajnie miętowe, po dodaniu soku z cytryny całkiem fajne. Podoba mi się ta analiza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 A kiedy dostawa? dostawa się odbyła, sporą paczkę dostałam. To jak? Melduję, ze nadal dzielnie piekę chleb. Ciągle jeszcze na etapie eksperymentów a on wychodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.05.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 13 amiszy wczoraj w grunt wsadzonedzisiaj kolejne posadzone w sumie 37 krzaczków .......... to jeszcze nie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Już można w grunt? Pani na targu mówiła, że jeszcze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.05.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Już można w grunt? Pani na targu mówiła, że jeszcze nie. już zimnych ogrodników nie będzie a pani na targu się myli można nawet w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.05.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 A mój chłop czegoś nie chce w niedzielę na wycieczkę jechać. Jeśli ta wycieczka do mnie miała być, to mu nie daruję(!) W innym przypadku - niech wypoczywa dostawa się odbyła, sporą paczkę dostałam. To jak? Jest szansa, że mi się kosiarka zepsuła i na Telefoniczną będę musiał się przebijać, a to chyba twoja strona Łodzi... Zaraz jadę na swoją wieś - się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.05.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Chcesz powiedzieć jamlesik że już byli ino ciut wcześniej ci ogrodnicy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts