Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jamlesik - już Ty na pewno coś wymyślisz, jakoś tę zgodę wydębisz, ja w Ciebie wierzę! ;)

Sipatko - no to współczuję, bo żeby grzecznie siedzieć i nagle doopa człowieka zaczyna boleć - to już jest nie fair!

Widziałam pomidory na balkonie w bloku, ale w salonie to jeszcze nie. Zaraz polecę do sąsiadki po sadzonki. Obiecała mi jakieś niesamowite pomidory. Pażywiom, pasmotrim... A miedzianem trza prysnąć - amiszątka-nieamiszątka - wszystkie jak leci.

Sipatka, to ja miałam lepiej. Bo ja siedziałam półdupkiem na wersalce, bo mi się wydawało, że tak będzie szybciej (przyszywać guzik). I kiedy wstawałam, to mnie łupnęło w samym przedziałku! A potem to już ani usiąść, ani wstać, ani się położyć, ani przewrócić z boku na bok! I głupio jęczeć "auuu moja duuupa!" Przerąbane! Ale i tak miałam lepiej niż Ty, bo nie siedziałam grzecznie normalnie, tylko na półdupku. Czyli był powód.

eeeee ja to się cieszę że wanny póki co nie mam bo ile razy Młodego kąpałam to mnie musiał chłop z ziemi zbierać bo ja klękłam przy wannie tak zostawałam:lol2:
No zara, zara! Ja pisałam o przedziałku!

No ani chybi trza będzie utworzyć jeszcze Klub Bolącego Przedziałka.

...no i oczywiście jakiś kącik dla czcicieli Wanny Bolesnej :rolleyes:

Słuchajcie - obejrzyjcie koniecznie:

MEWA

Obśmiałam się jak norka normalnie, czad taki, że szok! :rotfl:

Oj, Wuśka...

Nie dajesz chłopu sie wykazać.

A nie zawsze wszystko musi byc doskonałe.

Powoli nauczyłby się. ;)

U nas cieplutko, wczoraj w czasie burzy podlało porządnie całkiem, faaaaajnie jest na dworze. :D

Groszek uprzejmie nam powschodził. :lol2:

U sąsiada już kwitnie...

Ziemniaków jeszcze nie widać, ale za to skrzyp w ziemniakach taki, że nad podziw! :mad:

W końcu wczoraj posadziliśmy pomidory, a dzisiaj kapustę.

A ja w "międzyczasie" maluję drugi pokój w domku.

Latam jak z piórkiem jakimś, naprawdę.

I chleb piekę hurtowo i mrożę, bo za tydzień mamy dwie imprezy regionalne, musimy zrobić dwa stoiska gospodarstwa.

Mam nadzieję, że domowy chleb z domowym smalcem będzie miał wzięcie. ;)

oo DPS-ia mój groszek cukrowy też uprzejmnie wschodzi zresztą ku mojemu ogromnemu zdumieniu wszystko co wsiałam wschodzi:rotfl:

ja bym ten domowy z domowym wzięła w dużej ilości:rotfl:

Matko, Dochtór... :rotfl:

Mnie to się zdaje, że to musi być właściwa gospodyni. :lol:

Ja w tym roku coś całkiem niewłasciwa/nieterminowa. :oops: