braza 02.03.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 No co Ty? Nie znasz tych kolorów??? Dziecko masz za stare! Się okazuje, że Ona tak strasznie stara była zawsze - nie pociągały Jej takie kolory Kubusia Puchatka, Prosiaczka i hefalumpy oraz całą resztę krewnych i znajomych uwielbiała ... oglądać!!!! Kolory w tym stylu na szczęście (dla mnie) nie przyszły Jej do głowy Dla odmiany do około 3 roku życia nie malowaliśmy ścian - na wysokości sięgnięcia ręki córci wszystko było niezmiernie kolorowe Doszło do tego, że każdy gość coś tam od siebie zazwyczaj dorzucał do tej radosnej twórczości Mówię Tobie - efekt był powalający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 W Opolu Weronika też mogła malować po jednej ścianie. A, skoro mogła, to nie bardzo miała na to ochotę.A Ty to miałaś się na jazdę spieszyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.03.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 dps jeszcze masz tutaj ćwiczenia. skręt głowy w prawo i lewo w taki sposób by dotknąć brodą barku, przechylanie głowy też w prawo i lewo starając się dotknąć uchem barku, kręcenie głową też w prawo i lewo, powoli te wszystkie ćwiczenia rozruszają szyjny odcinek kręgosłupa, początkowo może być trochę gorzej, ale to skutkuje, dodadkowym zyskiem jest likwidowanie zmarszczek na szyi oraz twarzy zalecana systematycność efekty są z tą szyją i twarzą dopiero po co najmniej pół roku, ale za to są trwalsze niż po kosmetykach, skóra i szyji i twarzy nabiera jędrnośći Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 W Opolu Weronika też mogła malować po jednej ścianie. A, skoro mogła, to nie bardzo miała na to ochotę. A Ty to miałaś się na jazdę spieszyć! A czy ja wspomniałam o pośpiechu??? Jazdę mam o 12-ej. Z psicą wyszłam, śniadanie dziecku podałam (może Ona kiedyś poda mi) i ... przyjemnie zabijam czas oczekiwania na 12-tą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 W samo południe! Tadadadadam-tadadam, tadadadadam-tadadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 W samo południe! Tadadadadam-tadadam, tadadadadam-tadadam... Niop!!!! A później będzie 15.10 do Yumy, jakieś Rio Bravo też się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 No i tak do komentarzy pod sosnami zawitali kowboje. Zaczną strzelać w samo południe i o innych godzinach też, a Depeesia schowa się za sosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 No i tak do komentarzy pod sosnami zawitali kowboje. Zaczną strzelać w samo południe i o innych godzinach też, a Depeesia schowa się za sosnę. ... albo za jałowce!!!! Ma ich tam całe mnóstwo - przepięknych!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Ja tam bym wolała za sosnę - przez jałowiec kulka przeleci, a w sośnie utknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Wow, to pokój pewnie pięknie się będzie prezentował! Brazunia, co Ty z tym agregatem, jak pragnę zdrowia? Dobra, już nic nie mówię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Wow, to pokój pewnie pięknie się będzie prezentował! Brazunia, co Ty z tym agregatem, jak pragnę zdrowia? Dobra, już nic nie mówię! I nic nie mów, tak będzie lepiej Lubię agregaty - co, nie wolno mi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Wolno! Polska to wolny kraj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Wolno! Polska to wolny kraj! O mamuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 No dobra, dość tych podśmiechujek. Cieszę się, bo moja głowa odpuściła. Zdrowa baba dzisiaj ze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 I kto tu o podśmiechujkach mówi Moja nie odpuściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Mam nadzieję, że Twoja głowa dzisiaj dała Ci spokój i zajęła się ważnymi sprawami. Masz ich dzisiaj trochę do załatwienia i głowa potrzebna jest. Trzymam kciuki baaaaardzo mocno i czekam na wieści z placu boju... tfu, manewrowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Na chwilę obecną stan głowy plasuje się na pozycji może być Gorzej, bo córcię gardło boli - zostawiłam Ją w domu i czekamy na dalszy rozwój wypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 dps jeszcze masz tutaj ćwiczenia. skręt głowy w prawo i lewo w taki sposób by dotknąć brodą barku, przechylanie głowy też w prawo i lewo starając się dotknąć uchem barku, kręcenie głową też w prawo i lewo, powoli te wszystkie ćwiczenia rozruszają szyjny odcinek kręgosłupa, początkowo może być trochę gorzej, ale to skutkuje, dodadkowym zyskiem jest likwidowanie zmarszczek na szyi oraz twarzy zalecana systematycność efekty są z tą szyją i twarzą dopiero po co najmniej pół roku, ale za to są trwalsze niż po kosmetykach, skóra i szyji i twarzy nabiera jędrnośći Mój Stary się mnie pyta z kim ja gadam, że takie tiki mam z tą głową przed komputerem. Spróbuję, jak będę starzej wyglądać, to Cię znajdę! I oczywiście - dziękuję bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.03.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witaj Depesiu Łączę się z Tobą w bólu jeśli chodzi o bóle głowy Ja mam ich kilka (tzn. nie głów tylko bóli czy bólów). Już potrafię rozpoznać różne rodzaje bólu i wiem na który ból głowy wziąć którą tabletkę ...i rozumiem doskonale wszystkich którzy mają bóle głowy. Jeśli Twój ostatni ból głowy był typową migreną to nie sądzę, żeby to było od kręgosłupa ale ja lekarzem nie jestem to mogę się mylić. W każdym bądź razie służę wymianą doświadczeń przeciwbólowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.03.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 dps jeszcze masz tutaj ćwiczenia. skręt głowy w prawo i lewo w taki sposób by dotknąć brodą barku, przechylanie głowy też w prawo i lewo starając się dotknąć uchem barku, kręcenie głową też w prawo i lewo, powoli te wszystkie ćwiczenia rozruszają szyjny odcinek kręgosłupa, początkowo może być trochę gorzej, ale to skutkuje, dodadkowym zyskiem jest likwidowanie zmarszczek na szyi oraz twarzy zalecana systematycność efekty są z tą szyją i twarzą dopiero po co najmniej pół roku, ale za to są trwalsze niż po kosmetykach, skóra i szyji i twarzy nabiera jędrnośći Mój Stary się mnie pyta z kim ja gadam, że takie tiki mam z tą głową przed komputerem. Spróbuję, jak będę starzej wyglądać, to Cię znajdę! I oczywiście - dziękuję bardzo!!! to rzeczywiście może być od przesiadywania przy komputerze, zwłaszcza jak masz nieodpowiednią pozycję przez parę godzin dziennie, a te ćwiczenia naprawdę wpływają na odmłodnienie skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts