Agduś 02.06.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 To ja się zastanowię, czy w ogóle do Brazy pojedziemy. Ona nie ma basenu. I wogle chyba się wyprowadziła do Kołobrzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 O widzisz - teraz zaczynasz w końcu rozsądnie mówić! Matko, zabije mnie ta jędza, jak to przeczyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.06.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Iiii, zanim przeczyta, to ze dwie stronki ustrzelimy. Nie dojdzie... A będzie się dziwiła, czemu nas nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.06.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 To ja się zastanowię, czy w ogóle do Brazy pojedziemy. Ona nie ma basenu. I wogle chyba się wyprowadziła do Kołobrzegu. oj chyba Szanowny będzie kopał dziurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.06.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Byle dużą! Głęboka być nie musi. Półtorej metra wystarczy. A właściwie to 120 cm styknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 taaaaa a na dnie dziury jako ozdoba znajdzie się Braza za swoje pomysły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.06.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Eee tam! Braza nie lubi wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 no jak na dnie dziury wyląduje to już raczej nikt się Jej pytał nie będzie czy lubi czy nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.06.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 proszę o oddanie głosów na lipę w Stanicy http://baobab.nazwa.pl/www/drzewo_roku/ rośnie około kilometra od mojego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.06.2011 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 ... poszło Jamles-owa lipa piękna jest ... http://www.chefpaul.net/images/lipaJamles.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2011 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 O matko, rzeczywiście przepiękne drzewo! Zaraz idę zagłosować. Agduś - ciekawe, czy ona w ogóle sie pojawi, zaczynam mysleć, żę chyba rzeczywiście wyprowadziła się do Kołobrzegu! Tylko czemu przy tej okazji wyprowadziła się z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.06.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Tylko czemu przy tej okazji wyprowadziła się z forum? Szanowny nie pozwolił zabrać kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.06.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Przepiękna ta lipa. Poszłam, obejrzałam inne i stwierdziłam że jest najpiękniejsza i zagłosowałam na nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.06.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 na zdjęciu jest fajniejsza niż w rzeczywistości ja ją oglądam tylko z drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2011 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Wklejam, bo słaby odzew we wnetrzach był... Kochani - przeszukałam wszystkie chyba witryny sklepowe w necie, ale nie umiem sobie poradzić. Koniecznie są mi potrzebne płytki podłogowe szachownica czarno - biała, za nic nie potrafię ich znaleźć w sklepach internetowych, bo nazwy kolekcji nic mi nie mówią o kolorze, a mam net tragiczny i przeglądanie setek obrazków jest po prostu niemożliwe. Możecie mi podesłać linki do takich płytek podłogowych czarno-białych, najlepiej jakichś niedużych? Wiem, że robiła je np. czeska firma Rako, ale na ich stronie jest taki gąszcz, że nie dam rady... Pomocy, pliiiisss! Prosze o konkretne linki - na allegro są tylko duże czarne płytki, nie ma ich białych odpowiedników, więc odpada. Albo ja nie umiem znależć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 DPS-ia będę łazić i wszędzie powtarzać znalazłam Ci taką jedną kolekcję może będzie dobra:) u mnie linka wrzuciłam durna:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 ooooooooooo i jeszcze jest taka kolekcja z Opoczna Aplauz - ścienne są 10x10 a podłogowe 30x30 tu masz http://www.opoczno.eu/kolekcja.php?kolekcja=k041&aranzacja=k041a001&m=118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Dziękować bardzo, bardxzo - już pędzę oglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 O matko! Gdzie nie spojrzę - płytki black and white. Jeszcze mi się przyśnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Agduś - nie ma jak dobry PR - sama widzisz, zadziałało i dobrzy ludzie mi pomogli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts