Chef Paul 04.06.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 ... Koniecznie są mi potrzebne płytki podłogowe szachownica czarno - biała, ... ... Partyjka warcabów się szykuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Partyjka warcabów się szykuje ? Tylko czemu koniecznie w łazience? A gdyby tak szachownica pod sosnami i dzieci w odpowiednich strojach jako figury i pionki? Despiu, przemyśl to. Reklama by była fajna, wysłałabyś do różnych związków i kół szachowych... Jakiś letni turniej? I cała miejscowość na G pełna gości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 proszę o oddanie głosów na lipę w Stanicy http://baobab.nazwa.pl/www/drzewo_roku/ rośnie około kilometra od mojego ogrodu Zagłosowałam. A jak to jest, codziennie można czy raz z każdego kompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2011 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Tam na stronie napisali, że raz z każdego kompa. Ty możesz jeszcze z Andrzejowego i ze starego. Kurde, przymusowo w domu trza siedzieć, upał nie daje wyjść na zewnątrz. I przez to muszę całą pościel wymaglować, bo nie mogę powiedzieć, że nie mam kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Partyjka warcabów się szykuje ? Tak! Jak przyjedziesz, będą warcaby z atrakcjami, może nawet kozę z sąsiedztwa zaproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Koza gra w warcaby czy robi za gońca w szachach? I czy to ta sama koza, która zjadła Twoje gacie? U nas też upał. Wróciliśmy z Krakowa, a po obiedzie trza się brać za coś w domu, bo wyjść się nie da. PS Jak Ty się dobrze orientujesz w ilości naszych kompów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 W czymś muszę, nie? Koza zjadła TWOJE gacie - wciąż jeszcze nie pamiętasz wszystkiego? W sumie to nie moge zdradzić, jakie atrakcje i niespodzianki mogą towarzyszyć warcabom - bo nie będzie wtedy niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 DPS-ia z jęzorem za Tobą łaziłam bo Ty po jakichś wnętrzowych wewontkach za pomocą łazisz zamiast do swoich przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.06.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Jaki upał????Marne 35 st w słońcu. Siadłam sobie dziś na leżaczku z papierami (zamiast jechać na wykłady, a co tam, za ładna pogoda) w pełnym słońcu. Ech, jak mi było dooobrze. Spiekło mnie troszkę, ale jutro już nie będę czuła. Nawet człowiekowi uczyć się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 O matko kochana, w takim słońcu na leżaczku, z papierami... Padłabym po 3 minutach! Ewa, powinnaś do ciepłych krajów się przeprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.06.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 ... Ewa, powinnaś do ciepłych krajów się przeprowadzić. Polecam ... nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.06.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 rodzina nie zechce. Oni są bladolicy. Mąż to nawet kąpie się w koszulce... Najśmieszniejsze, że i ja miałam jako dziecko jasną karnację a "zmurzyniłam się" przez wyjazdy do Rumunii. Tam mieszkaliśmy w namiocie na plaży, cienia nie było a jak był, to zajmowała go moja mama. Ja siedziałam głównie w morzu lekceważąc czapeczki, o filtrach wtedy nie było mowy. Przez kilka wakacji na tej patelni karnacja zmieniła mi się trwale, od tego czasu ani raz nie opaliłam się na czerwono, od razu jestem brązowa i bez dolegliwości. Mogę sobie pozwolić A dziś, także na słoneczku (tym razem opalałam plecy) wymyśliłam plan zawodowy (naukowy) na najbliższe 5 lat Jaka szkoda, że jutro do pracy, wymyślanie fajna rzecz, teraz trzeba realizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.06.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 DPS-ia no chodź nie dąsaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2011 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Jak mnie kiedyś matka wystawiła na siłę na słońce na plaży, to potem pęcherze miałam na ramionach jak stare purchawki, do dziś mam przebarwienia. Opalam się - oczywiście - na czerwono. Ale i tak lubię słoneczną pogodę. Wusia - ech, Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.06.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 bry indiankom i mulatkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.06.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Cześć dziewczyny i chłopaki. Moje dziecię i ja należymy do białasów a już moje dziecię to nawet do białasów wśród białasów. Parę minut na słońcu i już poparzenia. Nie zapomnę tego dnia, kiedy wróciła z obozu na Węgrzech. Wychodzą z autokaru dzieci czarne jak smoła, myślę sobie, że wreszcie i moje będzie opalone.... Wychodzi............... BIAŁA. Pytam : dziecko gdzie ty się chowałaś, a ona na to, że w basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2011 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Ty popatrz, jakie rozsądne dziecko! Teraz to już przesada u nas, naprawdę. Już w tej chwili ponad 30*C w cieniu! Pakować się trzeba do UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.06.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Pakować się trzeba do UK. zimowej kurtki nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.06.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Pakować się trzeba do UK. Tak w szczycie sezonu? A letniki miastowe to co? samopas...? Udanego odlotu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2011 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 A czego samopas? Dziadki dopilnują... Kuffa, a tam jak w kwietniu - ma być 15*C i deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts