Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kiedyś regularnie w każde wakacje przypalałam sobie ramiona na różową świnkę, a przeca blondynką nie jestem. Teraz po prostu unikam słońca. I to nie ze względu na strach przed świnkową opalenizną, a dlatego że nie cierpię upałów i prażeni się na słońcu. Szukam cienia, gdzie się da! U nas też 30 na termometrze w północnym oknie! Przesada! Tyle dobrze, że zaraz po południu się zachmurzyło i burzy, chwilami lejąc nawet obficie.

Mówisz, że w UK 15 stopni? To ja tam powinnam na wakacje jechać, a nie do żadnej Chorwacji! Po co dzieciom wspomniałam o takiej możliwości??? Za rok jedziemy na Islandię!

Jak przyjedziecie, to będzie już rozłożony nowy nasz basen prywatny, większy nawet trochę od tamtego.

Jakiś parasol przecie Ci załatwię, jest parę w domu! :lol:

To ja się zastanowię, czy w ogóle do Brazy pojedziemy. Ona nie ma basenu. I wogle chyba się wyprowadziła do Kołobrzegu.

O widzisz - teraz zaczynasz w końcu rozsądnie mówić! :lol:

Matko, zabije mnie ta jędza, jak to przeczyta... ;)

Iiii, zanim przeczyta, to ze dwie stronki ustrzelimy. Nie dojdzie... A będzie się dziwiła, czemu nas nie ma...

Zmory!!!!:p:P:P

No dobra - zaczynam się pakować, jutro wcześnie rano jedziemy.

Kciuki trzymajcie za miękkie i dobre lądowanie dla nas wte i wewte!

Muszę pomysleć, czy pieluchy do tego samolota nie załozyć. :oops: