Chef Paul 06.06.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 ... Opalam się - oczywiście - na czerwono. ... ... może nie wiesz o jakichś indiańskich przodkach ... Kuffa, a tam jak w kwietniu - ma być 15*C i deszcz... Jak u mnie zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Kiedyś regularnie w każde wakacje przypalałam sobie ramiona na różową świnkę, a przeca blondynką nie jestem. Teraz po prostu unikam słońca. I to nie ze względu na strach przed świnkową opalenizną, a dlatego że nie cierpię upałów i prażeni się na słońcu. Szukam cienia, gdzie się da! U nas też 30 na termometrze w północnym oknie! Przesada! Tyle dobrze, że zaraz po południu się zachmurzyło i burzy, chwilami lejąc nawet obficie.Mówisz, że w UK 15 stopni? To ja tam powinnam na wakacje jechać, a nie do żadnej Chorwacji! Po co dzieciom wspomniałam o takiej możliwości??? Za rok jedziemy na Islandię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Jak przyjedziecie, to będzie już rozłożony nowy nasz basen prywatny, większy nawet trochę od tamtego. Jakiś parasol przecie Ci załatwię, jest parę w domu! To ja się zastanowię, czy w ogóle do Brazy pojedziemy. Ona nie ma basenu. I wogle chyba się wyprowadziła do Kołobrzegu. O widzisz - teraz zaczynasz w końcu rozsądnie mówić! Matko, zabije mnie ta jędza, jak to przeczyta... Iiii, zanim przeczyta, to ze dwie stronki ustrzelimy. Nie dojdzie... A będzie się dziwiła, czemu nas nie ma... Zmory!!!!:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 DPS-ia no weź gdzie Ci będzie gorzej jak z nami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2011 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Zmory!!!!:P:P Wypraszam sobie. Ja nie jestem zmora, tylko wiedźma forumowa. Wusia - no nawet od najlepszego muszą jakieś wakacje być, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.06.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 no niby tak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2011 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 No dobra - zaczynam się pakować, jutro wcześnie rano jedziemy. Kciuki trzymajcie za miękkie i dobre lądowanie dla nas wte i wewte! Muszę pomysleć, czy pieluchy do tego samolota nie załozyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Trzymam kciuki za zwieracze w takim razie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.06.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 DPS-ia no i jak miękko było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Zwieracze wytrzymały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Depsia chyba jeszcze trzeźwieje po lekarstwie zażytym przed startem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.06.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 co wy, do syna się przypięła, przez kilka dni nawet na komputer nie spojrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.06.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 co wy, do syna się przypięła, przez kilka dni nawet na komputer nie spojrzy pewnie robi ...... pranie, prasowanie, sprzątanie a wieczorem sprawdzenie czy lekcje odrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.06.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 ...a może środek na wzmocnienie zwieraczy przedawkowała i teraz ust otworzyć nie może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.06.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 pewnie robi ...... pranie, prasowanie, sprzątanie a wieczorem sprawdzenie czy lekcje odrobione ... no i gotowanie ... na użytek bieżący i na zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.06.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Albo na wyprzedaże pognała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.06.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Gospodynia kiedy wraca ? ... ile się można szwendać po tak zimnych i deszczowych krainach ? Przy okazji: Próbujemy "ocalić od zapomnienia" http://www.kuron.com.pl/forum/ ... pomoc mile i wdzięcznie widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Depsia, rozpuściłaś się w mżawce, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.06.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 no zaczyna mnie to martwić bo nie sądzę żeby w UK internetu nie mieli:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Net to mają, ale czasu to już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts