Yeti 14.06.2011 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Depsia, a może cię przewiało...(podobno przy starcie i lądowaniu nie wolno okien w samolocie uchylać...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.06.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 ...i dalej cisza... No to chyba już depsinych wrażeń nie usłyszę. Gadał też prędko nie będę, bo jutro ja biorę silny środek na zwieracze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.06.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Yeti w samolocie? Wpuszczą Cię z tym futrem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Przylazłam ... na mnie to się wszyscy wkurzają gdy w końcu jadaczkę zamknę i siedzę cicho a Depsi to nikt złego słowa nie powie ... Et, sprawiedliwość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.06.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Yeti w samolocie? Wpuszczą Cię z tym futrem??? W ciepłe kraje lecim - futro zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.06.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 W ciepłe kraje lecim - futro zostawiam. ... z którego lotniska Cię odebrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.06.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 W ciepłe kraje lecim - futro zostawiam. O, to dobrze, bo by Cię jeszcze na osobistą wzięli, coby sprawdzić, czy w futrze jakiej bomby nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.06.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Depesia to chyba na wyspach do roboty poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Wróciłam! Zwieracze wytrzymały, duuużo wrażeń, nie miałam czasu na neta. Fajnie, że byliście tutaj! Jestem okropnie padnięta, może jutro cos więcej napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.06.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 lanie Ci się należy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.06.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 przyleciała, na miotle, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.06.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Pewnie dlatego taka padnięta - kawał drogi na miotle pokonała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2011 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Jakie lanie? Dzieckiem zajęta byłam, nie? Miotła od tego latania całkiem prawie mi się zepsuła, dobrze, że już nad podwórkiem własnym byłam, jak zaczęła zupełnie odmawiać posłuszeństwa. Mojny wolał samolotem podróżować, leciał pierwszy raz w życiu, więc też bardzo przeżywał. Ale podobało mu się, od okna nie odrywał się, przyklejony do szybki jak na kreskówkach. W UK pogoda gorsza niż u nas, duuuużo chłodniej, cały czas poniżej 20*C. Na pchlim targu fajne porcelanki sobie pokupiłam. Ewa, w M&S jakoś nie znalazłam nic dla siebie, może to jeszcze nie ten czas, chyba trochę jeszcze trzeba poczekać na te wyprzedaże. A nad samym morzem tak zimno, że bez płaszcza czy kurteczki jakiejś szkoda się wybierać. Za to miasto niezmiennie bardzo mi się podoba, ma świetną kamienną architekturę, tak jak Edynburg. I fajne mosty przez rzekę, zwłaszcza najnowszy, zbudowany w roku 2000, który fajnie się podnosi. http://www.bugbog.com/images/galleries/england_pictures/england-newcastle.jpg http://daley.med.harvard.edu/assets/Willy/Newcastle_2.jpg http://cache.virtualtourist.com/2920760-Millennium_Bridge-Newcastle_upon_Tyne.jpg http://www.holiday-hotelsdirect.com/cityimages/newcastle%20upon%20tyne.jpg http://www.freefoto.com/images/1043/19/1043_19_3---Newcastle-Upon-Tyne-Skyline_web.jpg http://www.victorianweb.org/art/architecture/iron/26.jpg Tutaj jest moje ukochane miejsce na zakupy w Newcastle, Graiger Market. To rodzaj targu pod dachem, piekne miejsce z doskonałej jakości i naprawdę tanimi towarami, przede wszystkim żywnością. Tutaj doskonale widać stoisko, na którym zawsze kupuję warzywa, stoi przy nim pan w białej kurtce, na rogu po lewej. Bardzo lubię Newcastle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.06.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Piękne mosty, szczególnie ten na pierwszym zdjęciu. I moje ukochane klimaty. Ja powinnam mieć dwa domy - tu na lato, tam na zimę... Tęsknię za Anglią w każdym wydaniu (pod warunkiem, że nie będę musiała tam oszczędzać ). A co do M&S to chyba faktycznie jeszcze nie czas - ostatni tydzień czerwca się zaczyna, o ile pamiętam, a prawdziwe okazje są pod koniec lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 no tymi pięknymi zdjęciami chociaż częściowo odkupiłaś winę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Wusia - tylko nie winę, tylko nie winę! Ewa - ja to bym chyba wolała, żeby to jednak lato było, ja dość ciepłolubna jestem, choć upałów nie lubię jak cholera. Dla mnie tam w sam raz, jak tylko nie leje. Ale wtedy można bezkarnie schować sie pod kocyk i poczytać albo TV pooglądać. Faaaajny kraj, choć pełno tam różnych wariactw, jak okna, krany, ruch uliczny i jeszcze parę drobnych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 a właśnie że winę bo te pół minuty żeby dać znać że szczęśliwie doleciałaś to naprawdę mogłaś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.06.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Co racja, to racja. Ja lato powinnam spędzać w północnej Norwegii albo na Alasce. Zimę u nas, bo jednak noc polarna chyba by mnie wykończyła psychicznie. Chociaż tak na trochę to bym spróbowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.06.2011 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 ... z którego lotniska Cię odebrać ? Z lotniska w Antalii i pojedziemy do Alanii. ...chociaż... nie:no: - nie będę cię fatygował - przecież ja już tu jestem:p ...ale z powrotem Tylko, że to byłaby chyba najdroższa podwózka w moim żywocie:lol2: O, to dobrze, bo by Cię jeszcze na osobistą wzięli, coby sprawdzić, czy w futrze jakiej bomby nie ma. Noo, mogło by tak być I tak przeżyłem chwilę grozy, kiedy przed przejściem przez bramkę kazali mi pasek zdjąć, a ja miałem portki z letka przyduże i bałem się trochę o ich reakcję jak mi zjadą ...i zobaczą...:lol2: Wróciłam! Zwieracze wytrzymały, duuużo wrażeń, nie miałam czasu na neta. Moje na szczęście też, a dzisiaj, jak widzisz, mogę też już gadać Ale net słaby... no i ten czas... - może uda mi się odpowiadać jak dziś - pakietami:D Mojny (...)leciał pierwszy raz w życiu, więc też bardzo przeżywał. Ale podobało mu się, od okna nie odrywał się, przyklejony do szybki jak na kreskówkach. Też tak miałem:D. Najdroższa tylko stresa miała - szczególnie przy starcie. Może dlatego, że od tego przeciążenia zrobiły jej się z majtek stringi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.06.2011 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Ewa - ja to bym chyba wolała, żeby to jednak lato było, ja dość ciepłolubna jestem, choć upałów nie lubię jak cholera. Ciekawe jak by ci się tutaj podobało - o 4:00 (taki tu teraz czas), to już nawet koszulkę z krótkim rękawkiem można założyć Zdycha mi bateria, a nie mam gdzie się tu podłączyć - koniec nadawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts