Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję, kochani - jestem rzeczywiście bardzo dumna, choć "spuchłam" jakoś już dawno, nawet waga o tym mówi.

Oczywiście przekażę Młodemu wszystkie gratulacje, dziękuję również w Jego imieniu. :D

Z takiej wsi głębokiej, bez godziny kursów językowych trafił prosto na duży angielski uniwersytet i - dał radę, i to na baaaardzo dobry wynik! :cool: :wave:

Mam nadzieję, że teraz zostanie cenionym, dobrze zarabiającym specjalistą. :D

Trzymajcie kciuki za to, dobrze? :yes:

Jak to co? Tworzysz, wraz ze mną, przeciwwagę dla tego nudnego świata chodzących ideałów:lol2:

Depsia gratulacje!

...swoją drogą, to trochę szkoda takiego dobrego materiału genetycznego - powinnaś mieć przynajmniej z piętnaścioro dzieci.

...a może jest jeszcze szansa?:rolleyes:

Gospodyni, na swojej stronie wspominasz gdzieś o syropie z młodych przyrostów sosny. Masz jakiś tajny sposób na odciśnięcie tego syropu czy muszę męczyć się łyżką? Ciecz jest gęsta i nie ma jej za wiele w litrowym słoiku (tyle zasypałem).

Edytowane przez Yeti

Rasiu - dziękuję bardzo! :D

Jego specjalnośc to dośc rzadko spotykana profesja - zarządzanie terenami wiejskimi.

W UK to bardzo ważna specjalnośc, oni tam potrzebują specjalistów od zarządzania wielkimi arystokratycznymi posiadłościami ziemskimi, parkami narodowymi i temu podobne, mają hopla na tym punkcie. ;)

Yetek - zemszczę się za te supozycje o pietnastce, zobaczysz, żonie Twojej powiem, słowo! :lol2:

Syropu sosnowego zwykle w ogóle nie odciskam - po prostu rzucam na sitko i czekam, aż sam spłynie. :rolleyes: