wu 13.07.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Yetuś dzięi za wsparcie:) w takim towarzystwie to aż miło być głupim, brzydkim i tak dalej:rotfl: DPS-ia no zajefajne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.07.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2011/07/p6110164a.jpeg Tak było wczoraj na uniwerku w UK. Taka jestem z niego dumna, tak się cieszę!!! Ogromniaste GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I buziaki dla wspanialych Rodzicow, co to TAKIE dzieciaki wychowali!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Jak to co? Tworzysz, wraz ze mną, przeciwwagę dla tego nudnego świata chodzących ideałów:lol2: Jeszcze i ja przeważam ... do ideału to mi tak jak Ziemi do Słońca!!! Gratuluję Młodemu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.07.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dziękować, dziewczynki, za gratulacje, miód na serce mnie się leje. I przestańcie z tymi głupimi i brzydkimi, bo wpierdol będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.07.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Wprawdzie wpadłam w innym celu, ale przyłączę się do gratulacji najpierw, a dopiero potem zapytam...No to gratulki serdeczne dla Młodego i dla Starych!A teraz pytanko:Jakoś nie znalazłam nigdzie informacji o nowym pokoju. Sołtys zdążył??? Z jednej strony zdjęć i donośnych okrzyków radości oraz dumy nie zauważyłam, ale mogłam coś przegapić w uroczyskowej głuszy siedząc, z drugiej strony wnioskuję, że Depsia nie siedzi w areszcie śledczym (tam chyba dostępu do neta nie dają), więc Sołtysa nie zamordowała. No chyba, że zamordowała, ale się jeszcze nie wykryło...No to jak z tym pokojem? Jestem żywo zainteresowana, czy poświęcenie mojego małża miało sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.07.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 (...)I przestańcie z tymi głupimi i brzydkimi, bo wpierdol będzie! Słyszysz Braza? Masz wpierdol! - wszyscy wiemy, którą ty szalkę przeważasz (reszta niech sobie "wnętrza" zobaczy) ...a z Ziemi na Słońce, to w kategoriach kosmicznych, jak od krzesła do stołu:p:cool: Yetuś dzięki za wsparcie:) w takim towarzystwie to aż miło być głupim, brzydkim i tak dalej:rotfl: No proszę, głupia, brzydka i tak dalej ...ale jaka uprzejma i dobrze wychowana! Polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.07.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Gospodyni nie ma... Czyżby siedziała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Jezdem! Sołtys zdązył, choć w przeddzień zaliczaliśmy noc bez snu. Niemniej goście są, zadowoleni, wszystko jest i działa wszystko - tylko czasu nie ma pokazać pokoju, nawet nie miałam czasu zdjęć zrobić przed przyjazdem gości. Na pewno na blogu pokażę, tylko muszę mieć jeszcze chwilkę czasu. Teraz nadrabiamy inne zaległości: pole, ogród, drewno na zimę i takie tam różne. Strasznie tego dużo! Na razie odchwaściłam grządki ziołowe w sadzie i zaczęłam koszenie tegoż, Sołtys orze i szykuje pole na siew motylkowych i jakichś tam traw jako płodozmian. I w końcu przeniósł mi zmywarkę do stodoły. Chyba pojadę do Żar na Zamkową i kupię jeszcze jedną, taka małą, żeby stała w domu na nasze potrzeby, a nie żeby co pół roku się wozić z dużą do stodoły i z powrotem. Za gratulacje oczywiście dziękuję w imieniu Młodego, a Starzy - chyba Dziadków miałas na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.07.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Ja też gratuluję Młodemu! A Was wszystkich tutaj i tam pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.07.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 coby wpierdol mnie ominął to gratki zostawiam i znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.07.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 DPSia, to i ja się pochwalę u ciebie (bo u mnie nikt nie czyta ). Zuza zdała ten FC. Na A. Że zdała, to nic wielkiego, ale że jak 14 latka to.... nasza wspólna zasługa. Ja wysłałam ją do szkoły u angoli, a ona do niej poszła, choć żal mi wtedy tej biedy było serdecznie. Dostała szkołę w tej szkole, ale teraz ma procent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Ewa - SUPER!!! Przekaż Zuzi wieeeelkie gratulacje i słowa uznania!!! Jeszcze tylko 6 lat i wkleisz podobne zdjęcie z uniwersytetu w UK chyba! Serdecznie polecam - inny świat, inne studia, żadnego zamulania głowy tonami niepotrzebnych przedmiotów typu filozofia. No i CRITICAL THINKING, rzecz, za którą wielce ich cenię. Jeśli student nauczy się na pamięć książki wykładowcy, to w PL zda celująco (z naśladownictwa i braku myślenia). W UK wyleci z egzaminu - za naśladownictwo i brak samodzielnego myślenia. I to jest fundamentalna różnica w podejściu do studiowania tutaj i tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.07.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 I ja gratuluję. Zdania i oceny!A Sołtysostwu wykończenia pokoju!Ufff, dawno się tyle nie nagratulowałam! Idę odpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 DPS-ia toż mówiłam że radę dacie bez problemu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.07.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 ... - inny świat, inne studia, żadnego zamulania głowy tonami niepotrzebnych przedmiotów typu filozofia. No i CRITICAL THINKING, rzecz, za którą wielce ich cenię. ... Pragnę nieśmmiało zauważyć, iż do "wielkiego wora" pt Filozofia, wrzucono również, takiego cudacznego stwora jak Logika ... oj grabisz se Waćpanna ... powyższe to moje ulubione przedmioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Pragnę nieśmmiało zauważyć, iż do "wielkiego wora" pt Filozofia, wrzucono również, takiego cudacznego stwora jak Logika ... oj grabisz se Waćpanna ... powyższe to moje ulubione przedmioty Logika to mnie się akurat podobała, ale nadal uważam, że niepotrzebnie zaśmieca się głowy studentom tonami książkowej wiedzy zamiast siedzieć z nimi w laboratoriach, badać, dociekać i pokazywać, jak mają dojść do samodzielnych wniosków konkretnych. Na cholerę logika matematyczna filologowi??? Lepiej by emisję głosu włączyli w studia nauczycielskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.07.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 DPSiu, logika jest potrzebna każdemu. Kiedyś, dawno temu, musiałam tłumaczyć rodzinie, dlaczego zamierzam iść do klasy mat-fiz w liceum, skoro od zarania dziejów "szłam" na medycynę. Rodzina twierdziła, że na medycynę potrzebna mi biologia i chemia, ja twierdziłam, że biologii i chemii nauczę się sama a 6 godzin matematyki tygodniowo nauczy mnie myśleć. Czy wiesz, czym się różniłam od reszty mojej grupy na studiach? Nigdy nie nauczyłam się na pamięć żadnej książki a jednak zdałam wszystkie egzaminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2011 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Ewa - bo Ty jesteś egzemplarz wyjątkowy, z natury bardzo logiczny. Jak ktoś nie ma do mat - fiz zacięcia, idzie na jakąś filologię, to taka logika naprawdę nie nauczy go niczego. Podobnie jak zajmowanie się historią filozofii i samą filozofią. Mnie jeszcze uczono ekonomii politycznej! A jak poszłam do pierwszej pracy, to pojęcia nie miałam, co mam robić, jak prowadzić dokumentację, arkusze ocen, dzienniki, na czym polegają tak naprawdę obowiązki wychowawcy klasy itd. A moje dziecko, kończąc studia, jest gotowym do pracy specjalistą, potrafiącym poprowadzić projekt, zrobić dokumentację i prowadzić badania i dokumentacje w terenie. Zna się też na tym, jak regulować rzeki, żeby nie naruszać środowiska, jakie i ile drzew mozna i należy wyciąć, które gatunki są rodzime w danym terenie, a które obce i szkodliwe i setki innych rzeczy. Jest gotowy do pracy - w przeciwieństwie do absolwenta polskiej uczelni. Kiedyś rozmawiałam o tym z pewnym doktorem z UW. Popatrzył na mnie i powiedział oburzony: - Proszę pani, uczelnie nie sa po to, aby produkować pracowników! No cycki mi normalnie opadły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.07.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 No cycki mi normalnie opadły... na podłogę wyrażaj się ściśle zgodnie z logiką, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.07.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Hej:D Gratuluję edukacyjnych sukcesów.Pojawiam się po dłuuuuugim niebycie i na wytłumaczenie powiem ze miałam bardzo pracowity i naukowy rok, a w maju obronilam 3 dyplom:lol2: no i komunię starszego syna miałam (oczywiscie w domu robiona tak po dawnemu).Teraz wrócilismy z wakacji i mam chwilkę na ogarniecie domowego ogniska a potem znowu nowe wyzwania:yes:Pozdrawiam wakacyjnie, juz pourlopowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts