wu 24.07.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 DPS-ia podziel się słońcem bo u nas znowu leje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.07.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 DPS-ia pokój cudny, niesamowita praca a nie mów że te czarno-białe płytki to te:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Oczywiście, że TE. Oficjalnie dziękowałam na blogu za ratunek w temacie płytkowym, bo niechybnie łazienka zostałaby bez płytek na podłodze przez dłuuuuugi czas... Aż przywieźliby do casto jakieś takie płytki. Masz więc swój ważny udział w powstawaniu tego pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.07.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Raj Ci się marzy... No właśnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.07.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 o kurcze a to zdanie przegapiłam:oops: cieszę się że pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.07.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 (edytowane) Może i ja w końcu na bloga polezę, chociaż straszliwie złachana jestem ... I byłam ... to te drzwi??? Jassssooooo ... A "angielski lampart" fantastyczny!!!!! Edytowane 25 Lipca 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Oczywiście, że to są te drzwi! Piękne, prawda? Lampart angielski był przecudny i żądny pieszczot jak panna w noc poślubną. Do dzisiaj mi żal, że nie było jak go zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.07.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 ... i żądny pieszczot jak panna w noc poślubną. ... ... no weź ... panna ? w noc poślubną ? ... nie mam "już siły" http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170106-Codzienne-obiektywne-komentarze-polityczne.-)&p=4829731&posted=1#post4829731 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ty weź - ja tyle lat po slubie i wciąż panna, nijak waga się nie chce zrobić! Ja w tamte wątki nie wchodzę, bo nie mam czasu na czytanie bzdur i pyskówek. Mam lepsze zajęcia, jak mniemam i Ty takoż, więc po prostu... olej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.07.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Zaglądam i pozdrówka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Osia - dziękować za pozdrówki, zaglądaj częsciej! Zwariuję z tym cholernym deszczem, u nas dzisiaj 15*C, leje jak z cebra. Tfu, lipiec taki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.07.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 DPS-ia nawet mi nie mów od trzech tygodni był jeden dzień i dwa popołudnia ze słońcem reszta to deszcz i zimno:( jeszcze chwila i na placu będę mogła ryż hodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Nie wiadomo czy wyrośnie - może mu być za zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.07.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 tyż fakt:( siedzę cholera pod kołderką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.07.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Osia - dziękować za pozdrówki, zaglądaj częsciej! Zwariuję z tym cholernym deszczem, u nas dzisiaj 15*C, leje jak z cebra. Tfu, lipiec taki! Zeby to człek czas miał, to niechybnie częściej by zaglądał... Deszczysko mnie przystopowało to i na neta chwilka się znalazła... Zimno i leje jak złe... ale pod kocykiem przyjemnie się poleguje... Może jakieś piwko jeszcze sobie zapodam... hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Ja też mam mokro, chociaż w piwnicy to nie wiem, bo tam nie zaglądam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.07.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 wróciłam z odwyku od netaa pogodę miałam.... a niech to. Jak przestawało padać, to od razu marsz w góry a powrót i tak był w chlapiących wodą butach. nawet takie wojskowe trapery przemokły! Zimą w nich chodziłam i nic, a teraz padły. Nieprzemakalna kurtka obliczona na ileś cm wody też nie dała rady. Chyba się cieszę, że wracam do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.07.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 wróciłam z odwyku od neta a pogodę miałam.... a niech to. Jak przestawało padać, to od razu marsz w góry a powrót i tak był w chlapiących wodą butach. nawet takie wojskowe trapery przemokły! Zimą w nich chodziłam i nic, a teraz padły. Nieprzemakalna kurtka obliczona na ileś cm wody też nie dała rady. Chyba się cieszę, że wracam do pracy... No paczPani a mnie się w poprzednim tygodniu udało żagle zaliczyć i tylko raz burza była a zimno to się w dzień wyjazdu dopiero zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.07.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 (edytowane) ..."nie wiem czy logicznie myślę ( po urlopie jestem) ten dyplom to z teologii "... dobre niestety ale z tego co to się palcem wskazującym robi;) a więc z zarządzania:cool: pozdrawiam nie chce ktoś deszczu? chetnie podeślę Edytowane 31 Lipca 2011 przez ullerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts