DPS 08.08.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Wypraszam sobie, o wkładaniu nic nie było. My tylko o wyjmowaniu z gniazdek. To bardzo wazna sprawa jest! Matko, uganiałam się dzisiaj jak pies za ogonem! Ale wszyscy zakwaterowani, zadowoloni, nakarmieni i uśmiechnięci, a to przecie najważniejsze, nie? Teraz mnie nogi na... bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 oooooooooooo a własnie jak z konsumpcją u Cię wygląda Słoneczko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.08.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 No to cię chyba brazulko dobiję, bo jak w Łodzi szaleją obrzydliwe burze, to ja w wieżowcu a wyciągam wtyczki z gniazdek i jeszcze antenę z telewizora. Taki jakiś odruch.... Ale tylko jak szaleją gromy blisko .... Mój małż mówi, że i tak wszsystko wali w elektrociepłownie (się chyba zna, skoro tam pracuje co nie????) ale ja i tak wychodzę z założenia że strzeżonego Pan Bóg strzeże. W bloku to się nie ma co bać. Tam są odgromniki i ze 3 zasieki z korków. W domku to co innego, niestety. Ja się tylko cieszę, że mam dachówkę, pod blachą czułabym się zdecydowanie gorzej, mimo, że to mało racjonalne A w który komin? EC Widzew, Górna czy Bałuty? Tą przy Włókniarzy to ja z okna widzę. Są my sąsiadki? Hmmm jakaś taka zangielszczona składnia mi wyszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.08.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Bałuty kochana, Bałuty. Są my sąsiadki, są. A co się tyczy zasieków i odgromników w blokach to Ci powiem, że pewnej nocy burzowej u moich rodziców w wieżowcu zapalił się komputer. Całe szczęście, że brat nie spał i to zobaczył bo by się jeszcze wszyscy spalili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2011 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 No i masz - wychodzi na to, że jednak burze są groźne, nie? Kuffa, znowu jesień mam za oknami. Kupiłam sobie 15 kg pomidorków i teraz będę je suszyć. Mam nadzieję, że będą pyyyyyyszne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Ewa - jasne, że właśnie tyle jest, co do jednej, wszystkie w administracyjnych granicach miasta. Polecam na wakacje - przepiękne miejsca, fantastyczna plaża, mnóstwo miejsc do odwiedzenia i zobaczenia! Perła Bałtyku (czyt.: Kołobrzeg) ładniejszy Dochtór, Ty jak już coś powiesz, to miło normalnie posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Nieprawda - Kołobrzeg tylko CHCIAŁBY być ładniejszy. Plażę z błękitną flagą ma? Najczystsze wody morskie w całej Polsce? Forty liczne i doskonale zagospodarowane? Marina i tawerna żeglarska? Molo może? No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.08.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Braza, Perła jest piękna ale nie na wakacje. Do końca życia nie zapomnę, jak na całym wybrzeżu była piękna pogoda, i w Kołobrzegu też, a jakże, jak się leżało płasko rozciągniętym na plaży. Po podniesieniu głowy temperatura odczuwalna spadała do 15 stopni. O wodzie nawet nie wspominam, może zamoczyłam tam raz czubki palców. powiedzieli mi, że w Kołobrzegu jest mikroklimat i zawsze jest zimniej. Za to miło wspominam pobyt tam w sanatorium poza sezonem. Dyrektorem był mój kolega, miałam swój pokój, basen solankowy w dowolnej ilości i terminach i nie liczyłam na pogodę. Było super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 zawsze mnie ciekawiło jak można coś tak mokrego jak pomidory ususzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Perła ma wszystko - a skarbem największym jest ów mikroklimat - matkoooo, ile się naklęłam na wiatry to już moje!!! Tam nie ma miejsca, w którym nie wieje Ale nawet wiatry są tam piękne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.08.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Podobnie wieje w Karwi. Ile razy tam byłam to mi doopę wywiało razem z ręcznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.08.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Perła ma wszystko .... oprócz Uroczyska coś mi się wydaje, że Ty tam na starość wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Kochana - Ty kochasz Kołobrzeg i dlatego myślisz, że ma wszystko. A święta Bożego Narodzenia i tak mają wyższość nad świętami Wielkiej Nocy! Boszsz, jak u nas dzisiaj zimno! I podobno jutro ma być gorzej! Czy kto widział kiedy paskudniejsze lato? Wczoraj w mojej ulubionej klamociarni kupiłam sobie duuuużą deskę do krojenia, z jednej bardzo szerokiej dechy, naolejowaną porządnie, za... 1,50 zł. Yaaaay! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 za tą kasę to mogłaś i mnie wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Nic straconego, jeśli zechcesz, to w piątek możemy tam pojechać i popatrzysz sobie, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 ale myślisz że za miesiąc też tam będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Będą, bo to sklep jest, nie stragan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 ale ja kcem w tej cenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Przyjedziesz, to zobaczysz, na pewno chociaż drobiazg jakiś znajdziesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 no najlepiej wielką masę drobiazgów w lesie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts