DPS 04.03.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Tiaaa, chyba na ćwiczeniach 1950 się skupię, może pomoże. To Ty tak szybko napisałas magisterkę? Genialna jesteś! Bo przecież ja na forum to prawie w ogóle nie bywam, a jeśli już, to bardzo krótko. Ja tam wiem, ile czasu spędzam na forum. I nie jest to mało, oj, nie! Zwłaszcza w porównaniu z czasem, który powinnam przeznaczyć na inne rzeczy. A teraz porównaj ilość postów, które stworzyłyśmy, uwzględniając datę rozpoczęcia forumowania. Ja tam Ci nie wypominam, ale... Zresztą "dużo" czy "mało" czasu to rzecz względna. Kiedy tu jestem czas mija piorunem. PS. Nie pamietam, jak długo płodziłam magisterkę. Wiem, że w dwóch ratach z przerwą tuż po tym, jak poznałam Andrzeja - głowy przez jakiś czas nie miałam do dramaturgii Mrożka. Mojaś Ty dosłowna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.03.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 No musiałam się jakoś bronić przed posądzeniem o genialność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Fakt, jeszcze by, nie daj Boże, ktoś uwierzył - taka poruta byłaby!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Fakt, jeszcze by, nie daj Boże, ktoś uwierzył - taka poruta byłaby!!! No wstyd jak cholera!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Fakt, jeszcze by, nie daj Boże, ktoś uwierzył - taka poruta byłaby!!! No wstyd jak cholera!!!!!! łooooooooooooo i to jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2008 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 No, tośmy pocmokały nad porutą bycia genialną!!! Dzień dobry wszystkim w piękny, bo wrezcie oferujący trochę słońca dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć !!!! Ależ ja mam piękny widok za onem - srebrzysta biel w delikatnych promieniach nieśmiałego słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Widziałam u Ciebie zdjęcie - pięknie! U nas dzisiaj przymrozek i słoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.03.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 I u mnie tak ladnie. Ze spaceru porannego wrocilam jak sniegowa kulka , bo wciaz sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.03.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Dzień dobry.Prognoza pogody:U nas posypało, stopniało, a słoneczka nie widać zza chmur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Newsy: topnieje i wieje. Ale słoneczko jest (jeszcze)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Chyba TVN Meteo się do mnie przeniosło. Dzierżawy mi jeszcze nie zapłacili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Chyba TVN Meteo się do mnie przeniosło. Dzierżawy mi jeszcze nie zapłacili. I nie zapłacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Chyba TVN Meteo się do mnie przeniosło. Dzierżawy mi jeszcze nie zapłacili. I nie zapłacą może się ślizgają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Chyba TVN Meteo się do mnie przeniosło. Dzierżawy mi jeszcze nie zapłacili. I nie zapłacą może się ślizgają... Już nie Roztopiło się A tak było czadowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2008 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Chyba TVN Meteo się do mnie przeniosło. Dzierżawy mi jeszcze nie zapłacili. I nie zapłacą może się ślizgają... Jak myślą, że dam się wyślizgać, to... Dzień doberek wszystkim miłym Gościom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Prognozę pogody przenieśli gdzie indziej, skoro taka nieużyta jesteś Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 No ja nie wiem, nikt tych dzienników budowy nie czyta. Wpis zrobiłam przedwczoraj i do dzisiaj nikt nie zauważył. Prognozę mi tu robią, meteorologiczna ich mać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.03.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 06.03.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ja się przyznam, że nie zaglądam do dzienników regularnie, dlatego, że wchodzę tylko na swoje posty. Ale teraz zrobiłam sobie powiadomienie o nowych wpisach, to już będę na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts