wu 15.08.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 DPS-ia luzik mamy czas zacznij opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.08.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Wuśka, jak opowiesz o swoim, to ja się zastanowię czy opowiadać o Sołtysie. Dochtór - książkę piszesz? To opuść parę stron! Aniu - dżemów to Ci zazdroszczę, u nas w tym roku owoców żadnych nie ma, wszystkie mróz majowy zniszczył, więc dżemy to ja robię w tym roku z cukinii, a i tej, jak na złość, mało rośnie. Jak nigdy, zawsze rosła jak głupia. Za to trawa - nad podziw u nas, tylko skosić nie ma kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.08.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Wuśka, jak opowiesz o swoim, to ja się zastanowię czy opowiadać o Sołtysie. Dochtór - książkę piszesz? To opuść parę stron! Aniu - dżemów to Ci zazdroszczę, u nas w tym roku owoców żadnych nie ma, wszystkie mróz majowy zniszczył, więc dżemy to ja robię w tym roku z cukinii, a i tej, jak na złość, mało rośnie. Jak nigdy, zawsze rosła jak głupia. Za to trawa - nad podziw u nas, tylko skosić nie ma kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.08.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 ale ja się nie chwalę że mojny dużo może i że długo by o tym opowiadać tylko Ty:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ja SIĘ nie chwalę, ja Sołtysa chwalę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ty się chwalisz SOŁTYSEM a konkretnie Jego możliwościami:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.08.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 ..... dżemy to ja robię w tym roku z cukinii, a i tej, jak na złość, mało rośnie. Jak nigdy, zawsze rosła jak głupia.... ta głupota to do mnie przyszła, już nie wiem komu dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Mam kim, to się chwalę! Jamles - jak dorzucisz do nas, to dowej, biera alles! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 No i masz, menażeria się zrobiła całkiem przyzwoita, całkiem, naprawdę! Czterokopytna wita po przedłużonym DAL-u (wyjaśnienie u mnie ) Na razie przesunął meble, żeby miejsce na nią zrobić. Wow!!!! Jestem pod wrażeniem ogromu pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Lesiu do mnie masz bliżej też co nieco zaadoptuję z chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.08.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 a ja nadal mam 6 dyni i brak pomysłów. Leżą na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 dynię to moja mama robiła w takiej zalewie z goździkami, kroiła dynię w kostkę zalewała gotowała i było mniaaaaaaaaaaaam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ewa - zobacz w google, trochę wyskoczy jak wrzucisz dynia + przetwory, u mnie na blogu jest też taki PRZEPIS. Kuffa, jaki teraz będę miała problem, to niech to cholera weźmie. Po śniadaniu do Żar chciałąm, zakupy musiałąm zrobić. Wsiedliśmy w autoi w drogę. No i przy wysiadaniu przed sklepem... rrraz! i ten cholerny dysk znowu wyskoczył. Aaaaaa!!!!!!!!!!! Boli jak skurczybyk, ruszać się nie mogę, a tu całe gospodarstwo do obskoczenia. Aaaaaa!!!!!! No to przez jakies 2 tygodnie (albo i 3) będzie ciekawie... Siedzę teraz nafaszerowana jakimś silnym lekiem, co sprawia, że w ogóle mogę siedzieć. I jak ja zrobię porządek w jadalni i całą resztę roboty??? Chyba mój biedny chłop będzie musiał na podkuchennego się przekwalifikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.08.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 do jakiegoś nastawiacza się wybierz biedny chop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 jakiś pomorek zdrowotny na forum:( posłuchaj Lesia bo on tak sam na miejsce to nie wróci raczej:( edit dysk nie Lesiu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.08.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 O matko, Wusia, uśmiałam się, a ja się teraz śmiac nie mogę! Bo to boli! Gosia - dziękuję, Kochana, nie ma to jak dobre przytulenie na smutki i małe oraz większe bóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Aaaa, ciągle zapominam - zobaczcie sobie TUTAJ - jakie dziwne i jakie przepiękne wanny tam są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 DPS-ia aczkolwiek bolesny śmiech jest wskazany bo mięśnie rozluźnia;) czadowe te wanny dobrze że cen nie pisali:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.08.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 wanny piękne, chciałam kiedyś taką drewnianą pod warunkiem, że miałabym swój prywatny salon kąpielowy, żebym jej nie musiała pucować za często.DPSia jak przejdzie, to wzmacniaj mięśnie przykręgosłupowe, bo będzie ciągle to samo. No i może zdiagnozować by trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts