Anna Wiśniewska 17.08.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ajajaj No to i trzymaj się jakoś Kochana! Starość nie radość - tak moja Babcia mawiała Wiem gdzie są drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.08.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ty to masz farta Depsia, w taką nawałnicę gości możesz ze spokojnym sumieniem energię pooszczędzać ... No kocham Cię bardzo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.08.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Aaaa, ciągle zapominam - zobaczcie sobie TUTAJ - jakie dziwne i jakie przepiękne wanny tam są! Depsia strasznie żałuję, że mnie na szaleństwo wanienne nie stać... niestety pod koniec inwestycji, jakimś dziwnym trafem okazało się, iż brakuje nam kaski... A wanienki niektóre... miodzio Powrotu do sprawności życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 A wiesz, Brazunia, że pozwoliłaś mi spojrzeć na sprawę pod innym kątem... Ja rzeczywiście mam farta! Dziękuję za otwarcie mi oczu na ten fakt! Wanny niektóre zupełnie odjazdowe, mnie tam też na nie nie stać, ale zawsze miło popatrzeć na światowe trendy, nie? Ewcia - no oczywiście masz rację, muszę w końcu zimą się zmobilizować i jakoś to zdiagnozować - chyba nie musi to być w tym ostrym stanie, żeby wylazło szydło z worka na rtg...? No i do wujka google muszę uderzyć po jakieś ćwiczenia na te mięśnie. Myślę, że coś znajdzie, nie? Goście są cudni, nie pozwalają mi niczego nosić, po posiłkach wszyściutko sami znoszą do kuchni i karnie ustawiają przy zmywarce. Narzekam, marudzę i czekam na lepsze czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.08.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 a drewnianą balię, to nie łaska, spańszczyły się ot co, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 No chociaż w gębie jak pani jakaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 DPS-ia żeby Ci tak nie zostało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 DPS-ia żeby Ci tak nie zostało;) Z gębą jak pani jakaś, czy z gośćmi uprzejmie donoszącymi ... do zmywarki ...?? Siemanko połamańcu, jak tam dzisiaj???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 to pierwsze;) oki znikam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.08.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 lepiej weź skierowanie do neurologa i lekarza rehabilitacji. A od neurologa wyduś CT kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Ewa - dziękować, spróbuję, chociaż u nas ciężko takie badania wydusić. Ale trzeba próbować, nie...? Wusia - czekaj, jeszcze Ci powiem, tą gębą... pańską... Zaraz tam "połamańcu"... Ja tylko schylac się nie mogę i chodzić trudno! Rano najgorzej, w ciągu dnia jakoś się zawsze rozchodzę i mogę prawie normalnie chodzić. Eeee tam, jeszcze tylko jakiś tydzień i będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Optymistka!!!! Ale trzymam kciuki!!! A ten połamaniec to z czułości był ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 już się DPS-iu doczekac nie mogę żebyś mi powiedziała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Wusia - teraz to ja zaczynam się bać... W końcu choć na kilka dni zawitało do nas lato. Omal mi przez to petunie w donicach nie poschły, bo tak padało dotychczas, że nie trzeba ich było w ogóle podlewać. Jak przestało, to po 3 dniach prawie je straciłam i pędziłam (haha, z tymi plecami...) je podlewać czym prędzej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 a czegóż się Ty boisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Moja kocia też lato poczuła ... znika jak kamfora na całe dni i nawet noce ... Na szczęście ona nie uschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Ha, no właśnie! Nefka zaczęła mi się w ostatnich dniach nocami włóczyć! Period taki koci? Plecy już duuuuużo lepiej mi się sprawują! Pogoda - piękna. Goście fajni. Życie czasem jest jednak miłe, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 ciekawe jak się cieszyć będziesz jak ja przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2011 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Zobaczysz, bez wątpienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.08.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Zobaczysz, bez wątpienia... ... widziałem ... choć "bez wątpienia" za krótko patrzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts