Chef Paul 04.09.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Przepraszając zarazem za spóźnienie http://www.chefpaul.net/pictures/DpS2011.jpg ... (ale trochę się nam ostatnio "nawaliło") ps - również "czymamy" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.09.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 No i co z gościem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2011 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Wczoraj w nocy wrócili z Żagania, bo tam gośc został odwieziony. Stan przedzawałowy + zapalenie płuc. Dzisiaj rano pojechali jeszcze raz, jest lepiej już, uzupełnili mu potas i magnez, podali też antybiotyk. Żona wróciła spokojniejsza, ale zatrzymają go jeszcze przez kilka dni. Pawełku - dziekuję bardzo za piękne życzenia!!! Nigdy jeszcze nie dostałam kartki przygotowanej specjalnie tylko dla mnie. Zruszyłam się normalnie... Jeszcze raz dziękuję! I dobrze, że się odezwałeś, bo martwiłam się o Ciebie, nawet dzisiaj patrzyłam na te całe huragany i burze tropikalne, jedna poszła, już jakiś Lee idzie! Czy u Was wszystko w porządku??? Gwoździku - dobrze, że się znalazłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 uffffffffffff dobrze że wszystko się dobrze skończyło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.09.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Ty się tak nie "zruszaj" ... dal Przyjaciół zawsze wysyłam "specjalne" kartki Lee polazła w Zatoce Meksykańskiej w stronę części Texas, Mississippi, Alabama i dalej na Pólnoc Katia również skręciła na Północ ale jeszcze na Atlantyku. ... nowy qrwa dach robię (280m/2) ... mogę tylko rano (nocną szychtę wziąłem), kiedy wrócę z pracy ... od południa jest już +40*C (a na dachu pewnie jeszcze więcej) ... kiedy z dachu zlezę to padam na ryj i idę spać (chcesz mieć dobrze zrobione dla siebie - zrób sam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.09.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 ....... (chcesz mieć dobrze zrobione dla siebie - zrób sam) w ameryce górali tam nie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Jamles, cudne!!!!! Chefie, mam nadzieję, że Was będą wszystkie te psia juha huragany omijały, ale na wszelki wypadek ... zrób porządnie ten dach!!!! Depsiik, skoro tak się wzruszasz, to ja specjalnie dla Ciebie imienną kartkę na święta zrobię, a co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.09.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 na co mu dach jak ma chałupę z papendekla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.09.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 ale ten dach robi z nylonbojtli coby mu do garców nie kapało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.09.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 a ja Ci Depsia zrobię imienny film na święta ... za jeden uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Nie wiem, czy przetrzymam taka porcję wzruszeń. Ale bardzo chcę to sprawdzić, więc poproszę o specjalne kartki i filmiki, poproszę!!! Gwoździku - Pawełku, znamy, znamy... Mojny teraz sufit w salonie usiłuje do ludzkiego wyglądu doprowadzić, skrobie stare i zacierkę nową robi. Chałupa wygląda, jakby pierun w nią strzelił na środku. Łączę się w bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.09.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 a ja Ci Depsia zrobię imienny film na święta ... za jeden uśmiech wazeliniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.09.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 w ameryce górali tam nie macie Górole som, oczywizda ... nawet cała kupka ... z Andów ... Chefie, mam nadzieję, że Was będą wszystkie te psia juha huragany omijały, ale na wszelki wypadek ... zrób porządnie ten dach!!!! ... ... tylko porządnie ... dlatego robię sam na co mu dach jak ma chałupę z papendekla ... na Florydzie z tektury już się nie robi od dawna (za bardzo wieje) ... ale, ale ... słyszałem, że w Polsce wchodzi ta "moda" na rynki budowlane ... mój jest jak przeciwatomowy bunker (z bloczków betonowych) ale ten dach robi z nylonbojtli coby mu do garców nie kapało ... do nylonbojtli to my psie gówna wrzucomy na spacyrku ... na Ślunsku se leżą na chodniku ... Chałupa wygląda, jakby pierun w nią strzelił na środku. ... ... "w środku" u mnie na szczęście normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.09.2011 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 (edytowane) 03-09-2011 13:49 Dzisiaj to będziemy korzystać z ostatnch uroków lata, to już chyba naprawdę ostatni piekny weekend w tym roku. Trzeba na dwór iść, poszaleć na słońcu. 03-09-2011 22:52 Kurczę, jednego z gości naszych dziś wieczorem pogotowie zabrało. Objawy sercowe i cisnieniowe, Paweł pojechał do szpitala z jego żoną. Trzymajcie kciuki za niego, żeby jakos sie wykaraskał... Depsia, czy to aby nie miało jakiegoś związku z twoim nasilonym szaleństwem? Zaczynam się ciebie bać... ... Chałupa wygląda, jakby pierun w nią strzelił na środku. ... ... "w środku" u mnie na szczęście normalnie ...ale gdybyś chciał kiedyś zobaczyć pieruna w chałupie - zaproś Depsię:lol2: Edytowane 5 Września 2011 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.09.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 ... na Ślunsku se leżą na chodniku .... bestoż jeżdża drogom coby opon nie pomarasić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Yetuś, ja to się bałam tak wyraźnie dać do zrozumienia .... ale to samo mi do głowy przyszło Nylonbojtla mnie powaliła na kolana. Hmmmyy ...zastanawiam się tylko, czy na Ślunksu na chodniku to te nylonbojtle leżą same czy z zawartością sugerowaną przez Chefiego ... patrząc jednakoż na odpowiedź Jamlesa.... http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/143.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2011 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Tak!!! Jak pojada, to i nylonbojtle nie dadzom mi rady, w chałupie pierun będzie!!! Gość nadal w szpitalu, dobrze, że dzisiaj upał odpuścił, mozna na dworze fajnie sobie porobić. Tylko deszczu brak... Eeee, idę plewić zioła moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.09.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 ...zastanawiam się tylko, czy na Ślunksu na chodniku to te nylonbojtle leżą .... u nos nic nieleży u nos som porzondki, no chyba, że w rezerwatach , tam to jest myglich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Phi, takie porządki! Jak u Frosi kiedyś byłam, to widziałam, to B. to taaaaakie brzydkie! U Frosi doma to rychtyg ładnie, ale na polu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.09.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 gdzieś Ty w B. widziała pole tam same familoki i inne betonioki, w B. czas sie zatrzymoł między powstaniami PS. a Froszka się odezwała ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts