DPS 05.09.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Do mnie też, na maila! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Po śląsku nie gadam, to sobie tylko zaznaczę, dokąd przeczytałam i spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.09.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Po śląsku nie gadam, to sobie tylko zaznaczę, dokąd przeczytałam i spadam. ... i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Te nylonbajtle u wujka Googla znalazłam, reszta "avada kedavra" ... Idę spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.09.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Dobranoc! Już za kilka godzin pobudka... Chyba też się wyloguję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.09.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Do mnie też, na maila! do mnie nie ....... to pytanie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Wiele nie napisała, co słychać, tylko życzenia złozyła... Po ślunsku nie takie trudne, czasem można sporo skumać, jak się kilka niemieckich słówek zna! Moja klamociarnia jest the best, słowo daję! 2 kołdry puchowe - 18 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Depsia, szalejesz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Jeszcze ci dla podkręcenia atmosfery powiem, że nabyłam też fotel z pilotem - oparcie składa się i wstaje, całość fotela zmienia położenie na niższe i wyższe, podnóżek podnosi sie i obiża, słowem full wypas. Tapicerka welurowa w stanie nowości. Cena: 150 zł. Będzie piękny prezent dla Dziadków, mają 50-lecie ślubu w październiku. No i u nas dzisiaj już końcowoletnio... Popaduje, wieje, w doopę jakby zimno. Dobrze, że koza w sypialni jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Łuuuuuu, fajny prezent!!! Mi też w doopę zimno, już rozpaliłam w kominku ... coraz wcześniej psia krętka zaczynam to robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 ....fotel z pilotem ..... znaczy już zajęty, dziadki w nim nie posiedzą, chyba, że pilot gdzieś poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.09.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Jeszcze ci dla podkręcenia atmosfery powiem, że nabyłam też fotel z pilotem - oparcie składa się i wstaje, całość fotela zmienia położenie na niższe i wyższe, podnóżek podnosi sie i obiża, słowem full wypas. Tapicerka welurowa w stanie nowości. Cena: 150 zł. ja chcę taki!!! do salonu, bo nam się powoli iskowce rozlatują (jakie to g.....!!!) i sobie umyśliłam właśnie taki komfort. Ale ceny mnie powaliły. Za 150 chcę, biorę od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2011 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ewcia - musowo busem przyjechać, może akurat jakiś się znowu trafi! A tak poważnie - jak ktoś czegoś większego z agd potrzebuje czy z mebli to dajcie znać na priva, przecież bywam tam, to mogę mieć oko. Potem trzeba będzie przyjechać odebrać u cioci DPS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ewcia - musowo busem przyjechać, może akurat jakiś się znowu trafi! A tak poważnie - jak ktoś czegoś większego z agd potrzebuje czy z mebli to dajcie znać na priva, przecież bywam tam, to mogę mieć oko. Potem trzeba będzie przyjechać odebrać u cioci DPS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 no DPS-ia to już mamy plana na mój przyjazd;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.09.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 ciocia DPS ???? ... chyba ciotka-klotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.09.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 ... od razu mówię, że pamiętam ten tekst z dzieciństwa i nie kojarzy mi się negatywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.09.2011 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Jeszcze ci dla podkręcenia atmosfery powiem, że nabyłam też fotel z pilotem - oparcie składa się i wstaje, całość fotela zmienia położenie na niższe i wyższe, podnóżek podnosi sie i obiża, słowem full wypas. Tapicerka welurowa w stanie nowości. ... ... nooooo ... "prawie full" ... pilot jezd, a dzie masażysta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.09.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 znaczy już zajęty, dziadki w nim nie posiedzą, chyba, że pilot gdzieś poleci Z pilotem będą latać - na kolana będzie brał (może i wymasuje przy okazji:rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Czy dziadki w ogóle miały okazję przyjrzeć się temu fotelowemu cudowi???? (nie daruję sobie: przypuszczam, że wątpię....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts