braza 06.03.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 To i ja się przyznam, że zaglądam najpierw do komentarzy. A Ty Depeesiu sama sobie jesteś winna, bo nie ma linka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 No, nie ma linka, bo w stopce ważne sprawy są... Trza zaglądać, nie ma rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.03.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ja czytalam , zawsze czytam , wszystko wiedziec musze . Czasem tylko nie mam czasu napisac . Wewatek Zeljkowy zjechal na dol juz , ale chyba wszyscy widzieli mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Byłam, przeczytałam, wiem.Szkoda, że nowe życie będzie wolniej wstępowało w starą stodołę, ale nowa pergola i drewutnia to też cóś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.03.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 ale nowa pergola i drewutnia to też cóś. Trzeba sie cieszyc z tego co jest , a nie z tego co mogloby byc gdyby... Ja to taka franca estem , ze sie ciesze nawet z tego , ze sie budze rano. Znaczy nie , zebym lubila wstawac , ale tak ogolnie.Czas tak szybko biegnie , zycie szybko mija , cieszmy sie wiec z najmniejszych pierdolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 I ja się cieszę z tego, co jest. W życiu często tak bywa, że coś jest za coś i trzeba się z tym pogodzić. Mam nadzieję, że jeszcze będę miała trochę radości w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.03.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Depesiu porób zdjecia, bardzo proszę!!! My też musimy zrobić drewutnię. W tym roku bedziemy ją robić. Planujemy z okrąglaków. Chętnie popatrzę ja konstrukcję i kolejność prac Musę się naumieć zanim zaczniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Depeesiu, szkoda, ale podobno nie ma tego złego ... Tak mówią!! Każdy ma priorytety i wie, co musi zrobić najpierw. Stodoła ruszy w przyszłym roku!!! Mogę tylko powiedzieć, że widziałam ją na właśne oczyska i .... no jest fantastyczna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.03.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 W życiu często tak bywa, że coś jest za coś i trzeba się z tym pogodzić. Nie pogodzic . Trzeba sie cieszyc z tego , ze byl wybor . Ale dzisaj jestem dokladna w opiniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 W życiu często tak bywa, że coś jest za coś i trzeba się z tym pogodzić. Nie pogodzic . Trzeba sie cieszyc z tego , ze byl wybor . Ale dzisaj jestem dokladna w opiniach Ja to bym inaczej nazwała ... ale nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.03.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 No dobrze . Upierdlwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 No dobrze . Upierdlwa To nie ja powiedziałam, zaznaczam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2008 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Maylandziu, z moich zdjęć wielkiego pożytku nie będzie, bo "nowa" drewutnia powstaje z częściowo rozebranych starych zabudowań gospodarczych. Zostały tam stare 3 ściany z oknami i teraz Mąż po prostu dorabia do tego daszek i finito. Ale w ogrodach jest wątek o drewutniach, jak chcesz, to mogę parę zdjęć z tego wątku powklejać. Rrmisiu, bój się Boga, Ty jesteś u... co? Nie wierzę. Czekam na lepszą pogodę, żeby móc polatać po okolicy z pędzlem i impregnatem, bo się domek i pergole domagają. Nawet płot chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Se dzień dobry powiem wszystkich, a co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 A se dzień dobry wszystkim powiem, a co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 07.03.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 A ja to powiem, że takiego męża to można pozazdrościć. Tak wszystko umie zrobić i tak wszystko chętnie robi. Rzadki egzemplarz to musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2008 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Dziękuję, Ewcia, w jego i swoim imieniu! No cóż, wiedziało się, kogo się brało... Powiem Ci tylko, że to jak z tymi młodymi dziewczynami, które wychodząc za mąż potrafią tylko wodę na twardo ugotować. Też nie umiał nic, nawet gniazdka przykręcić, które się obluzowało. Ale musiał - no to się nie dał i się nauczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 No cóż - dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 A skąd ta mina Uśmiechnij się - dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Oooo, miło, że zajrzałaś! Słoneczko szlag trafił, schowało się. Roboty dużo komputerowo - papierkowej, której nie lubię. Dużo spraw muszę poplanować, rozpisać, pozałatwiać. A kawa jakaś dziwna dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts