braza 11.09.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Wypisz wymaluj Aga-Jeżykowa!!!!! To chyba powinowaci A poważnie - rodzina Wam się powiększa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.09.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Słuchajcie - mamy w ogrodzie 6 smarkatych jeży. Hmmm... a jak z Jeżykową wczoraj rozmawiałam, to mówiła, że już jest zdrowa... BTW Piękna zwierzyna Ci się po ogródku plącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2011 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Wszystkie są słodziaki niemożebne, a jakie cwane, to szok! Tylko chciałabym, żeby jeszcze dobrze i zdrowo się chowały. Nasz biedny Gość wciąż w szpitalu i wciąż nie moga go wyleczyć. Jutro jego żona przenosi się do hotelu w mieście, bo własnie kończą im się "wczasy" u nas. Okropnie mi przykro, że już zawsze będziemy im się z taka traumą kojarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Coś musiało z tym panem być już wcześniej, tak ni z gruchy ni z pietruchy takie rzeczy się nie zdarzają ... Gdy pracowąłam w ośrodku sanatoryjnym takich przypadków było wiele, 3 niestety skończyły się tragicznie ... C'est la vie - jak mówią Ci znad Loary ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Czarownico, pomieszaj w swoim kociołku. To nie tylko na forumowców działa.Na pewno wcześniej coś musiało być na rzeczy, bo przecież to nie sosnowe powietrze mu zaszkodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 mieszaj DPS-ia przede wszystkim za zdrówko Gościa a jak tam przy okazji i z grzybami zamieszasz coby były to ja się nie pogniewam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Ha, myśl własciwie przednia jest - chyba pójdę zaraz troche pomieszać. Pan trochę słabo się czuł już od dwóch dni, ale na wywczasy do nas się wybrał. 6-godzinna podróż zdaje się przyspieszyła zaostrzenie objawów... No nic, będziemy mieszać, a nuż się uda. Kochani, a ja prośbę mam. Jesli ktos z Was, tak jak ja, nie chce roślin GMO w Polsce - niech podpiszę tę PETYCJĘ. Bardzo bym nie chciała, żeby to świństwo rozpanoszyło sie u nas, więc proszę o pomoc, każdy głos się liczy! Będę wdzięczna za umieszczenie tego linka w Waszych komentach, nie chcę tego robic sama, bo ktoś może sobie nie życzyć z powodu, że ma inne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 No przeca chyba właśnie uchwalili zakaz. Ale kukurydza z labiryntem była GMO. To ja już nic z tego nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Agduś - z tego co ja wiem, to uchwalili ustawę o nasiennictwie, która GMO dopuszczała, Komorowski to zawetował po protestach i petycjach, podobnych do powyższej.Teraz warto by powalczyć o zakaz GMO.Jeśli uchwalili zakaz, to raczej bym wiedziała, śledzę strony zajmujące się WYŁĄCZNIE tym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.09.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Właśnie czytałam o pszczelarzu w Niemczech, któremu w badaniach wyszło, że jego miody zawierają GMO bo te latające nic sobie z zakazów nie robiły i człowiek został z miodem, z którym nie ma co robić. Nie wiem czy jeszcze i kary mu nie przysolili. DPS dzięki Tobie czytam tamten wątek i wyrywkowo różne linki...włos na głowie się jeży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.09.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Kolejne wieści http://www.tvn24.pl/0,1717179,0,1,ambasada-usa-lobbowala-za-gmo-w-polsce,wiadomosc.html Jeśli wolisz to wywalę z Twoich komentów, coby nie zaśmiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.09.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Ależ Gosiek, niczego nie wywalaj, jeszcze trzeba do tamtego wątku wstawić, jeśli nie ma! Widzisz - z tym jest tak, że jak człowiek słyszy pierwszy raz niektóre rzeczy, to myśli: "Nie, to niemozliwe. Jakieś oszołomskie wymysły, może jeszcze UFO im na grządki sra!" A potem, jak sie zacznie czytać, to... włos się jezy na głowie. Jeśli dzięki mojemu gadaniu choć jedna osoba zainteresowała się tematem i uzyska wiedzę na ten temat - jestem bardzo szczęśliwa. Im więcej osób WIE, tym więcej szans na to, że GMO w końcu zostanie wyrugowane z naszego kraju, bo jest po prostu groźne. No to lecę malować w tym cholernym salonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.09.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Podpisałam Depesiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 maluj maluj bo za dwa dni kontrol:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.09.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Aniu - dziękuję bardzo, tutaj każdy głos się liczy! Wusia - i tak trafisz w bardak remontowy w domu, dobrze, że będziesz mieszkać w domku dla gości... Jakiś męczący ten rok jest, okropnie dużo musieliśmy zrobić, niespecjalnie sobie z tym wszystkim poradziliśmy. Chyba się starzeję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 mówisz że w domku paaaaaaaaatrz pani nie wiedziałam:lol: a powiedz mi tam u Cię jakiś dostęp do kuchenki czy gara jest jakby dzieć coś do szamania sobie zażyczył i jakowyś sklep albo co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.09.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 (edytowane) Sklep jest całkiem blisko. W domku jest kuchenka mikro (nie mylić z mikrofalową), wyposażona już chyba tylko w czajnik, ale w stodole tyż maleńka kuchnia dla gości powstała. Nie oglądałam dokładnie, wiec nie wiem, co w niej można zrobić, a czego nie. Podejrzewam, że wesela ani Wigilii by się nie dało... Edytowane 13 Września 2011 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Poszłam i podpisałam, taka jestem, znaj moje dobre serce Też trochę pomalowałam, robię co mogę, żeby coś zmienić niewielkim kosztem ... ale już mi przychodzą do łepetyny nowe pomysły, normalnie sama się boję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 No widzisz, jakaś Ty samowystarczalna! Moich pomysłów boi się Andrzej. Ja wymyślam - on się boi. A Ty musisz sama wymyślić i sama się bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Agduś do Wigilii to mam jeszcze czas bardziej o jakie pierogi mi chodzi albo jak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts