Agduś 13.09.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Masz zamiar te pierogi lepić??? Na urlopie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 a skąd gotować jedynie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.09.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Szczerze mówiąc droczyłam się tylko. O takie szaleństwo Cię nie podejrzewałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 no wiesz dla dziecia to ja sporo mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.09.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Chyba się starzeję. TY, TY????:jawdrop:TY się masz łamać...TO NIE UCHODZI... A kto Osia na duchu podtrzymywał??? I w przepasciaste rozpacze popaść nie dał... Natentychmiast BACZNOŚĆ i optymizm wdychać... u nas w centralce piękna, jasna, cieplutka noc... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Melduję, że już stoję na baczność i Osia się boję! Wusia - aneks kuchenny jest w jadalni, można od razu usiąść i zjeść, ale Wam to uwentualnie mogę dac skorzystać z MOJEJ kuchni w stodole, większa trochę i lepiej wyposażona. Nr telefonu na PW poproszę Twój! Brazunia - dziękuję i Tobie, dobra kobieto, rosnie nadzieja, że nie będzie nami rządzić Monsanto. Nowe pomysły, powiadasz...? Tia.... Czemu nie jestem zdziwiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.09.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 no wiesz dla dziecia to ja sporo mogę Ja też, ale wszystko ma swoje granice. Lepienie pierogów w czasie urlopu jest zdecydowania poza granicami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2011 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Ona chyba ma zamiar przywieźć pierożki gotowe i tutaj grzać - też można, czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 DPS-ia taaaaaaaaaaaa własnie robiłam dżem malinowy, wobec czego nie jestem spakowana i jeszcze pierogi mam lepić mrożone też są dobre;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Wiem, dlaczego nie jesteś zdziwiona, wiem .... Powiedzcie mi, po ki gwizdek ja dzisiaj sprzątałam, skoro i tak nikt by mi w tej chwili nie uwierzył, że to robiłam ... sama przestaję w to wierzyć ... Moja córcia jest the best!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.09.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 (edytowane) Powiedzcie mi, po ki gwizdek ja dzisiaj sprzątałam, skoro i tak nikt by mi w tej chwili nie uwierzył, że to robiłam ... sama przestaję w to wierzyć ... I od tego trza było zacząć.... NIE WIERZ... NIE SPRZĄTAJ... Przypomnij se swoją stopkę... Edytowane 16 Września 2011 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 a gospodyni z przyjezdną jeszcze ...... chleją czy przypadkiem grzybów szukają ale grzyby chyba nie rosną ..... misiączek dopiero teraz się chowa i do tego ...... piździ w nocy na wsi pierwsze skrobanie szyby tego lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.09.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 mróz miałeś????? u mnie na działce jakieś podgrzybki się pojawiły. także muszą być grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.09.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Nie wierzę w krasnoludki, nie wierzę w UFO, nie wierzę w grzyby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.09.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 PS. Najlepsze pierogi są w naszej pierogarni na targu. Najlepsze także z tego względu, że ich nie trzeba lepić. Bo ja mogę pierogi lepić w dużych ilościach, ale tylko raz w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.09.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Nie wierzę w krasnoludki, nie wierzę w UFO, nie wierzę w grzyby... Nie wierzę w trzeźwych budowlańców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 mróz miałeś????? niby nie, ale tylko +4, ale przednia szyba do skrobania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.09.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Acha, my dziś odpaliliśmy kozę, znaczy piec kominkowy Zzzimmno. Może ktoś ma sprzedac kię rio/city??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Ewa, nie wiem czy mam do sprzedania, bo nie mam pojęcia, co chcesz kupić ..... Grzyby zaczynaja - na razie bywać, ale jest szansa na to, że zaczną być ... Łosiczko, dzięki za przypomnienie, masz absolutną rację, przestaję wierzyć w cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.09.2011 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Może ktoś ma sprzedac kię rio/city??? Ewa chce kupić kija do mietły - do Rio City się wybiera. a gospodyni z przyjezdną jeszcze ...... chleją czy przypadkiem grzybów szukają ale grzyby chyba nie rosną ..... misiączek dopiero teraz się chowa i do tego ...... piździ w nocy na wsi pierwsze skrobanie szyby tego lata A może im szron na okulary wszedł i po lesie się błąkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts