jamles 05.10.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ABW, CBA... strach się bać... jamles nawet z grzybków posiadanych się wyspowiadał... zapomniałem o ............mączniaku na azaliach, cukinii i patisonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 U nas grzybki są, choć trudno mówić o wysypie. I tak nie mam czasu ich robić, więc tylko wrzucam na blaszkę do suszenia. Jutro znowu goście przyjadą, a ja już się troszkę rozleniwiłam przez ostatnie 3 dni, tak mi dobrze, jak cisza jest i spokój, nikogo nie ma, nikt niczego nie chce... Ale jeszcze tylko troszkę, wytrzymamy, bo musimy. Zaczęliśmy z pola plony zwozić - jakież to wszystko mizerne, to szok. Przez to, że tak późno w tym roku wysiane. Z drugiej strony - cieszymy się, że w ogóle cokolwiek jest! Buraki to mamy wielkości rzodkiewki. Chyba takie całe trzeba będzie dać w słoiki, przynajmniej będą jakoś zabawnie wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Rrrrany! Ja muszę wreszcie buraki i dynie w słoiki popakować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.10.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 zapomniałem o ............mączniaku na azaliach, cukinii i patisonie Mączniak, tyż pod paragrafę podlega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Matko, musiałas jeszcze o tej dyni...? Od razu mi się przypomniało, że i ja muszę. Bardzo już czekam na koniec sezonu, zmęczyłam się znowu. No, ale o tej porze roku to normalne, mozna się zmęczyć nieprzerwanie przyjmując gości przez 5 miesięcy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.10.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Matko, musiałas jeszcze o tej dyni...? mogę Ci ująć roboty jak masz dwie sztuki nadające się na halloween to kolega mógłby przygarnąć PS. to kiedy lecisz do Egiptu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Heh - Babcia na pewno każdej sztuki będzie własną pierwsią broniła! Poza tym - jechałby po te dwie dynie 350 km? To lepiej niech na targ jakiś zajrzy albo na giełdę, a najlepiej znajomi działkowcy na miejscu. Jamlesik, wychodzi mi, że w przyszłym roku powinienes posadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 żyję jakby co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 żyję jakby co;) A ktoś wątpił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 a DPS-ia coś tam przebąkiwała że mnie coś znikło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Jamlesik, wychodzi mi, że w przyszłym roku powinienes posadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 A czemu ? Przecie dynie bardzo dekoracyjne i pożyteczne są! Nasi goście jakieś grzyby zbierają. Mojny wczoraj prawdziwków naniósł, beztuż musiałam cały wieczór w kuchni przesiedzieć. A dzisiaj znowu czosnek żrę i nie zbliżam się do ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ja chyba będę musiała zamówić u Brazy dostawę, kiedy będzie do nas na święta jechała. A swoją drogą miałbym aż dwa komplety chętnych na święta i Nowy Rok w Uroczysku, gdyby nie to, że w obu kompletach są uczuleni na koty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 DPS-ia żyjesz czy czosnek Cię wykończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Depsi czosnek nie wykończy, ale klawiaturę mogła chuchem rozpuścić. Trza poczekać aż nową kupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Oj, to prawda, że chuch mam teraz niebywały. Ale - jak często mi się zdarza - zdusiłam przeziębionko w zarodku! Uderzeniowa dawka czosnku + kołdra na jeden dzień i człowiek zdrów jest! Całe szczęście, że mój głos przeciw nie zmarnował się i wyszło na mniejsze zło, uff... I bardzo dobrze, że Palikot przeszedł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 No. Oby tak zostało, jak jest w sondażach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.10.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Całe szczęście, że mój głos przeciw nie zmarnował się i wyszło na mniejsze zło, uff... I bardzo dobrze, że Palikot przeszedł! Hhehehe tyż siem ucieszyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Nasze prawdziwki obrodziły, ale robale były pierwsze Świnie, nie robale!!!!! Agduś, ja to chyba te grzyby pocztą wyślę, trochę jest, na pierogi będziecie mieli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Braza... Ty masz je przywieźć osobiście, bo jak my przyjedziemy, to chcemy pojeść razem z Wami... Nie kombinuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts