Agduś 10.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Pewnie, że przywieziesz i będziesz z nami pierogi lepiła. Trzeba więcej zrobić, żeby do Sylwestra dotrwały!Jeżeli nie masz nikogo, to ja tu ruszę z akcją i zaraz kogoś znajdę. Już jedna koleżanka wyraziła zainteresowanie, a gdyby ona się zdecydowała, to ja głową za nią ręczę. Kto jak kto, ale ona na pewno niczego nie zniszczy, nie zabrudzi i nie zaplami, a i rodziny dopilnuje. Dziecka ma tak ułożone, że po prostu szok! A i tak będzie za nimi latała i pilnowała, coby niechcący śladu po sobie nie zostawiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 No - i jakie to proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nikt od wczoraj, nawet pies z kulawą nogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.10.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 a aj to ch...j:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja wieczorami przeca bywam. Byłam wczoraj, jestem dzisiaj... Czego się czepia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Dochtór - a kiedy to "aj" było??? Agduś - Ciebie nie dotyczy, z Tobą to wiadomo, jak jest. A Braza była, a do mnie nie przyszła. Chyba podpadłam, muszę się zastanowić, co ja narozrabiałam. Dzisiaj po południu wróciliśmy z Mojnym z miasta, wypiliśmy oboje kawę (prawdziwą!) i... poszliśmy spać. Oczywiście teraz będziemy siedzieć do 23, bo się wyspaliśmy po południu. Ot, głupota ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 ja też wieczorami bywam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Podupadłaś, piszesz? Czemu przypomniał mi się obraz "Upadła Madonna z wielkim cycem"? Do 23 to ja siaduję bez kawy i spania w południe! Po kawie siedziałabym do 6 rano. A po spaniu w dzień byłabym jak zombi, więc tego nie robię. Ostatnio chyba, kiedy byłam w ciąży. Drugiej. W trzeciej nie miewałam okazji, bo Andrzej pracował w Krakowie, więc byłam sama z dzieckami i nie miałam szans na spanie po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 ja jestem tak przemęczona że nawet po spaniu w dzień nie miałabym najmniejszych problemów z zaśnięciem a kawa to pewnie by mnie uśpiła:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 To czemu jeszcze nie śpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 bo mam jeszcze robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.10.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nikt od wczoraj, nawet pies z kulawą nogą? Byłam wvczoraj.. ja Oś z letko jeno okulawioną nogą, gdyż wyrżnęłam się w piszczel okrutnie łażąc w te i we wte po drabinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Wusia, to rób i idź spać, zamiast po forumie się szlajać. Ja przynajmniej coś pożytecznego robię - właśnie kurtkę Weronice i tunikę Magdzie kupiłam na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2011 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Podupadłaś, piszesz? Czemu przypomniał mi się obraz "Upadła Madonna z wielkim cycem"? Mój Boże, a skąd ja mogę wiedzieć, dlaczego Ty o wielkich cycach myslisz? Nie zaobserwowałam u Ciebie niedostatków w tem względzie, więc nie mam pojęcia, skąd takie myśli... No chyba, że kojarzę Ci się z Madonną, ale... to dość odważne skojarzenie byłoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Byłam, ale się nie odezwałam, nie wiem dlaczego ... a już wiem, Szanowny miał randkę na skypie i mnie pogonił A tutaj especialy for You: http://www.archtrend.pl/img/%B3azienki/brazowa_lazienka/2-brazowa-lazienka-minasdecorandfashion_blogspot_com.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2011 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Hoho, kochana - normalnie się wzruszyłam, dziękuję Ci! Dzień mi się straszliwie skraca, ledwie wróciliśmy z miasta i zjedli, a tu już 18 i nie ma co zaczynać żadnych prac na zewnątrz. Chyba za prasowanie obrusów się zaraz z tego wszystkiego zabiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 DPS-ia Ty to masz jakoweś perwersyjne zamiłowania:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Depsia, przypomnij mi przy najbliższej okazji swojego pobytu w Uroczysku, żebym Ci prasowanko podrzuciła, nie będę Ci żałować, o nie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.10.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Depsia, to ja uzbieram trochę prasowania i Ci bilet do Niepołomic zafunduję. Co Ty na to?A "Allo, allo" oglądałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.10.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 jedno pytanko, Chefa zbanowali czy na pustyni zupę z grzechotnika pichci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts