Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Pewnie, że przywieziesz i będziesz z nami pierogi lepiła. Trzeba więcej zrobić, żeby do Sylwestra dotrwały!

Jeżeli nie masz nikogo, to ja tu ruszę z akcją i zaraz kogoś znajdę. Już jedna koleżanka wyraziła zainteresowanie, a gdyby ona się zdecydowała, to ja głową za nią ręczę. Kto jak kto, ale ona na pewno niczego nie zniszczy, nie zabrudzi i nie zaplami, a i rodziny dopilnuje. Dziecka ma tak ułożone, że po prostu szok! A i tak będzie za nimi latała i pilnowała, coby niechcący śladu po sobie nie zostawiły.

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dochtór - a kiedy to "aj" było???

Agduś - Ciebie nie dotyczy, z Tobą to wiadomo, jak jest.

A Braza była, a do mnie nie przyszła.

Chyba podpadłam, muszę się zastanowić, co ja narozrabiałam. :o

Dzisiaj po południu wróciliśmy z Mojnym z miasta, wypiliśmy oboje kawę (prawdziwą!) i... poszliśmy spać. :lol2:

Oczywiście teraz będziemy siedzieć do 23, bo się wyspaliśmy po południu.

Ot, głupota ...

Podupadłaś, piszesz? Czemu przypomniał mi się obraz "Upadła Madonna z wielkim cycem"?

Do 23 to ja siaduję bez kawy i spania w południe! Po kawie siedziałabym do 6 rano. A po spaniu w dzień byłabym jak zombi, więc tego nie robię. Ostatnio chyba, kiedy byłam w ciąży. Drugiej. W trzeciej nie miewałam okazji, bo Andrzej pracował w Krakowie, więc byłam sama z dzieckami i nie miałam szans na spanie po południu.

Podupadłaś, piszesz? Czemu przypomniał mi się obraz "Upadła Madonna z wielkim cycem"?

Mój Boże, a skąd ja mogę wiedzieć, dlaczego Ty o wielkich cycach myslisz? :jawdrop:

Nie zaobserwowałam u Ciebie niedostatków w tem względzie, więc nie mam pojęcia, skąd takie myśli... :lol:

No chyba, że kojarzę Ci się z Madonną, ale... to dość odważne skojarzenie byłoby... :rotfl:

Byłam, ale się nie odezwałam, nie wiem dlaczego ... a już wiem, Szanowny miał randkę na skypie i mnie pogonił :-x

A tutaj especialy for You:

http://www.archtrend.pl/img/%B3azienki/brazowa_lazienka/2-brazowa-lazienka-minasdecorandfashion_blogspot_com.jpg

Hoho, kochana - normalnie się wzruszyłam, dziękuję Ci! :yes:

Dzień mi się straszliwie skraca, ledwie wróciliśmy z miasta i zjedli, a tu już 18 i nie ma co zaczynać żadnych prac na zewnątrz.

Chyba za prasowanie obrusów się zaraz z tego wszystkiego zabiorę.