Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Łooo, jak miło, tyle gości w komentach! :D

Ambercia - dziękuję, że pamietasz o mnie, zaproszenie we wdzięcznej pamięci zachowam, bo kto wie, kiedy ja tam się znowu pojawię... ;)

Yetuś - już się boję, ten bar to chyba jakiś duży u Ciebie musi być! ;)

Pawełku, na miłość boską, samo Ci mięsko weszło pod auto???

I zostawiłeś?!

Do doktora, marsz!!!

Dochtór, czy Ty możesz cos zaradzić na takie poważne objawy???

Słuchajcie, listopad nie listopad - odpocząć pięknie jest. :lol:

Na wyjazdy zimowe to ja się wybieram do Niepołomic na Sylwestra, mam nadzieję na świetną zabawę w dobrym towarzystwie. :cool:

Wyspy Tropikalnej nie polecam, niestety - podrożało bardzo, scenografia zeszła na psy, za występ trzeba dodatkowo płacić 15 euro, i nawet nie jest na scenia na wodzie tylko gdzieś w jakijś knajpie z boku!

I za oglądanie lasu deszczowego też trzeba dopłacać!

W życiu nie są warci tyle pieniędzy!

No to nie polecam. ;)

Ewa - daleko trochę jest, ale czasem warto trochę się potrudzić, żeby odpocząć. ;)

Najlepiej to na jakieś parę dni, żeby się opłaciło jechać, a nie tylko na weekend. :yes:

No dobra, lecę ściągnąć pranie, bo od wczoraj na sznurkach w ogrodzie wisi! :lol2:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tylko nie zapomnij przypadkiem, że po drodze jest Łódź ...i też się tu o bar można oprzeć:p:D

Jak Gospodyni bedzie sie tak licznie w geografii o bar opierac, to ja juz sie calkiem Jej w Stolicy nie doczekam :bash:

Depsia, mowisz ze sie tak skiepscili ... Hmmm szkoda, bo to dla wielu Polakow byla "bliska" i fajna atrakcja :( No a Sylwester na Galicji pewnie cudny i klimatyczny bedzie :-) Bal, wielki bal, czy domowka? :)

Maaaatko, a my z planami na Ten dzien wciaz w glebokim lesie :bash:

Ale że słoneczko piździ? :o

O matko, przypomniało mi się, że muszę pranie do ogrodu szybciorem wynieść, zaraz wracam!

Uff, już jestem!

Ambercia, z tym naszym spotkaniem to ja już nie wiem, który rok my próbujemy! :rotfl:

Może kiedyś, w końcu... :lol2:

Na pewno byłoby bardzo miło. :D

Braza, zrób taka oliwę, potem zabierz na Sylwka, jakieś mięcho na niej usmażymy, co? :lol2:

Ambercia, z tym naszym spotkaniem to ja już nie wiem, który rok my próbujemy! :rotfl:

Może kiedyś, w końcu... :lol2:

Rzeczywiscie staz w "umiawianiu sie na spotkanie" mamy imponujacy :lol2: Ale wcale mnie to nie cieszy ... :( Moze w koncu w pol drogi uda sie gdzies zobaczyc ... Bo z taka Braza, tu OBECNA :-) widzialam sie CALKIEM realnie ;), ku mojej i Mojego ogromnej uciesze :D

Brazus, a Ty na zime sama z Cora do odsniezania i ladowania do kominka sie ostalas? :(

Wszystko, Amberciu, przez to, że nie robicie żadnych plenerów w lesie sosnowym. ;)

Ale ja kiedyś w końcu przecie dojadę do Wawy, prawie co roku dojeżdżam! :lol2:

Najważniejsze, że mamy dużo pracy, bo to znaczy, że mamy też owoce pracy! ;)

Braza - no cóż Ci mogę powiedzieć?

Że tak przypuszczałam od dawna... :(

U nas chyba ostatni słoneczny dzień, zaczynają się [pierwsze chmury pokazywać, staram się ekspresowo suszyć pranie w ogrodzie, 8 kompletów pościeli, a do tego 2 wielkie narzuty i jeszcze nasze bieżące pranie.

Całe szczęście, że mamy naszą pralkę, która chodzi jak pszczółka już dwunasty rok!

Udała się Mastercookowi, słowo daję. :cool:

Mojny na pole poleciał, jeszcze resztę marchewek i pietruszek wykopać (pożal się Boże, jakie to wszystko w tym roku).

Ja chyba polecę do ogrodu, kolejną turę prania zanieść. :lol2:

No i ławki drewniane odmalować lakierobejcą pięknie, żeby Dziadków goście mieli piękne ławki do siadania. ;)