DPS 16.10.2011 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Łooo, jak miło, tyle gości w komentach! Ambercia - dziękuję, że pamietasz o mnie, zaproszenie we wdzięcznej pamięci zachowam, bo kto wie, kiedy ja tam się znowu pojawię... Yetuś - już się boję, ten bar to chyba jakiś duży u Ciebie musi być! Pawełku, na miłość boską, samo Ci mięsko weszło pod auto??? I zostawiłeś?! Do doktora, marsz!!! Dochtór, czy Ty możesz cos zaradzić na takie poważne objawy??? Słuchajcie, listopad nie listopad - odpocząć pięknie jest. Na wyjazdy zimowe to ja się wybieram do Niepołomic na Sylwestra, mam nadzieję na świetną zabawę w dobrym towarzystwie. Wyspy Tropikalnej nie polecam, niestety - podrożało bardzo, scenografia zeszła na psy, za występ trzeba dodatkowo płacić 15 euro, i nawet nie jest na scenia na wodzie tylko gdzieś w jakijś knajpie z boku! I za oglądanie lasu deszczowego też trzeba dopłacać! W życiu nie są warci tyle pieniędzy! No to nie polecam. Ewa - daleko trochę jest, ale czasem warto trochę się potrudzić, żeby odpocząć. Najlepiej to na jakieś parę dni, żeby się opłaciło jechać, a nie tylko na weekend. No dobra, lecę ściągnąć pranie, bo od wczoraj na sznurkach w ogrodzie wisi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.10.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 ps - Jamles ... odpowiedź na "dręczące" Cię pytanie znajdziesz tutaj poczytałem, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.10.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Tylko nie zapomnij przypadkiem, że po drodze jest Łódź ...i też się tu o bar można oprzeć:D Jak Gospodyni bedzie sie tak licznie w geografii o bar opierac, to ja juz sie calkiem Jej w Stolicy nie doczekam Depsia, mowisz ze sie tak skiepscili ... Hmmm szkoda, bo to dla wielu Polakow byla "bliska" i fajna atrakcja No a Sylwester na Galicji pewnie cudny i klimatyczny bedzie Bal, wielki bal, czy domowka? Maaaatko, a my z planami na Ten dzien wciaz w glebokim lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Chyba kupię parę papryczek chili, i zrobie oliwę taką, jak u Chef'a:) Przylazłam ... ledwo ... Szanownego odstawiłam na pociąg do Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 o burtę Byle nie wylecieć, bo woda już zimna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Słoneczko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.10.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 i piździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 No, piździ, ale świeci!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2011 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ale że słoneczko piździ? O matko, przypomniało mi się, że muszę pranie do ogrodu szybciorem wynieść, zaraz wracam! Uff, już jestem! Ambercia, z tym naszym spotkaniem to ja już nie wiem, który rok my próbujemy! Może kiedyś, w końcu... Na pewno byłoby bardzo miło. Braza, zrób taka oliwę, potem zabierz na Sylwka, jakieś mięcho na niej usmażymy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Z tym sylwkiem to coraz mniej pewne ... wiem, wiem, mam prze ... ane, ale to już siła wyższa ... A oliwę kiedyś zrobię, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 No jak "wyższa"???! Chyba zwariowałaś. NATYCHMIAST proszę znaleźć kogoś do pilnowania chałupy w Sylwka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Braza, przestań chrzanić, bo mi ciśnienie podnosisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 To nie ze względu na brak "kogoś" - zadzwonię do Was jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Poczekam na telefon, ale... wiesz, że wymówkę musisz mieć solidną! Mówiłaś, że wyjaśni się pod koniec miesiąca. To ja poczekam, ale ma być dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.10.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Z tym sylwkiem to coraz mniej pewne ... wiem, wiem, mam prze ... ane, ale to już siła wyższa ... powiedz lepiej, że masz szlaban od ............. Szanownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Do Agdusiów to by mnie Szanowny na własnych rencach zaniósł - pudło, Karlusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.10.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ambercia, z tym naszym spotkaniem to ja już nie wiem, który rok my próbujemy! Może kiedyś, w końcu... Rzeczywiscie staz w "umiawianiu sie na spotkanie" mamy imponujacy Ale wcale mnie to nie cieszy ... Moze w koncu w pol drogi uda sie gdzies zobaczyc ... Bo z taka Braza, tu OBECNA widzialam sie CALKIEM realnie , ku mojej i Mojego ogromnej uciesze Brazus, a Ty na zime sama z Cora do odsniezania i ladowania do kominka sie ostalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Wszystko, Amberciu, przez to, że nie robicie żadnych plenerów w lesie sosnowym. Ale ja kiedyś w końcu przecie dojadę do Wawy, prawie co roku dojeżdżam! Najważniejsze, że mamy dużo pracy, bo to znaczy, że mamy też owoce pracy! Braza - no cóż Ci mogę powiedzieć? Że tak przypuszczałam od dawna... U nas chyba ostatni słoneczny dzień, zaczynają się [pierwsze chmury pokazywać, staram się ekspresowo suszyć pranie w ogrodzie, 8 kompletów pościeli, a do tego 2 wielkie narzuty i jeszcze nasze bieżące pranie. Całe szczęście, że mamy naszą pralkę, która chodzi jak pszczółka już dwunasty rok! Udała się Mastercookowi, słowo daję. Mojny na pole poleciał, jeszcze resztę marchewek i pietruszek wykopać (pożal się Boże, jakie to wszystko w tym roku). Ja chyba polecę do ogrodu, kolejną turę prania zanieść. No i ławki drewniane odmalować lakierobejcą pięknie, żeby Dziadków goście mieli piękne ławki do siadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 DPS-ia Ambercia to te wpół drogi to u mnie wypada:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Depsiu, Agdusi już wytłumaczyłam, nie dałam rady przedzwonić dzisiaj do Ciebie, jutro drydnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts