braza 18.10.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Tego niezmiennie, do znudzenia Ci życzę z okazji!!!http://www.arabika.pl/images/stories/arabika/hodowla/eska/eska-bis1_small.jpg (czego ja będę Ci życzyć, gdy już w końcu ją sobie nabędziesz ....??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 hmmmmmmm coś przegapiłam:( ale WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Bardzo miło, dziękować, ale... z jakiej okazji? A kunia nijak nie chcę, umarłby biedny przy mnie z głodu i zaniedbania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Psińco, u Agduś miało być!!!!! Tak mi dzisiaj internet działa, że za chwilę mnie samą szlag trafi!!!!! Wiem, że nie chcesz kunia, a już na pewno nie arabskiej klaczy gniade!!!! Matkoooo, chyba powinnam pójść spać, inaczej rozwalę jednostkę centralną zwaną, albo nawtykam komuś w Orangu!!!!!!!:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Braza to czego zamieszanie robisz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Bo qurna lubię, jak za długo jest spokój to się źle czuję!!!! :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Aaaa, widzisz - i wszystko jasne, tak podejrzewałam, że jak kuń, to on dla Agduś ma być. Kuffa, jak dzisiaj zimno jest, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.10.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Kuffa, jak dzisiaj zimno jest, no! +14 i zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Depsia, nie strasz zimnem, bo skoro u Ciebie jest, to do nas przyjdzie! We wtorek byłam rano na targu i zmarzłam nieludzko, bo się głupio ubrałam. A po południu w bluzce z krótkim rękawem w ogródku wyrywałam badyle. Dzisiaj było całkiem ciepło. I oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 no dzisiaj było bardzo miłe zaskoczenie że zamiast - 4 rano było + 4;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Jutro Magda jedzie na wycieczkę - oby pogoda od Depsi jeszcze nie przylazła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 U nas dzisiaj zimno i pochmurno było, brrrr!Przymrozka nie było, ale i tak czuło się, jak zimno po kościach ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ja tam kości mam dobrze schowane, to i nic mi po nich nie ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Po kościach to i mi nie ciągnie, znaczy się też są dobrze schowane. Do tego było ciepło ze słoneczkiem włącznie - normalnie rozpusta i oby tak dalej. Nawet wiatro zniosę i pyszczyć nie będę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 A nie, wiatru to ja nie lubię. Zwłaszcza takiego, który w nocy spać nie daje, bo wieje prosto w nasze okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ten jest wyjątkowo uprzejmy i dale w nocy spać, a w ciągu dnia to nawet miłym urozmaiceniem był . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Nam wieje w okno zachodni. Wyje pod dachem i hałasuje. Tu i tak jest lepiej, bo w bloku w Opolu też mieliśmy okno na zachód, tylko trochę gorsze okno. Takie, którego w ogóle nie otwierałam, bo kiedy raz to zrobiłam, żeby je umyć, to musiałam faceta remontującego sąsiednie mieszkanie wołać, żeby je zamknął. A kiedy wiało, to firanka fruwała jak w marnym horrorze i cały czas się zastanawiałam, kiedy okno wyląduje nam na wersalce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 U nas wieje, ale niedużo, las jednak sporo zatrzymuje, zresztą u Brazy na pewno tak samo. Chyba dzisiaj w wolnym czasie zacznę kombinować mieszankę ziół przyprawowych do zup. Trochę pietruszki, do tego seler, lubczyk... Co jeszcze dać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.10.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 koperek coby moje dziecka nie zjadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Estragonu i oregano - to ja nie zjem - chyba, że z umiarem zastosujesz, to pewnie nawet nie zauważę ... A jak dodasz kminku, to Jamles nie tknie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts