rrmi 09.03.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 możesz wkleić zdjęcie, zobaczymy, ewentualnie można wydzielić część przejściaUwazaj na Niego , On najperw chce zdjecie pieca czy kominka a pozniej Twoje bez gaciow , zobaczysz Chyba taki juz jest , chociaz jak nam pomagal z ogrzewaniem to nie byl jeszcze az taki , to chcial moje w koszuli nocnej , wiec mialam szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.03.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 możesz wkleić zdjęcie, zobaczymy, ewentualnie można wydzielić część przejściaUwazaj na Niego , On najperw chce zdjecie pieca czy kominka a pozniej Twoje bez gaciow , zobaczysz Chyba taki juz jest , chociaz jak nam pomagal z ogrzewaniem to nie byl jeszcze az taki , to chcial moje w koszuli nocnej , wiec mialam szczescie Tyyy........... Ty żmijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2008 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 możesz wkleić zdjęcie, zobaczymy, ewentualnie można wydzielić część przejściaUwazaj na Niego , On najperw chce zdjecie pieca czy kominka a pozniej Twoje bez gaciow , zobaczysz Chyba taki juz jest , chociaz jak nam pomagal z ogrzewaniem to nie byl jeszcze az taki , to chcial moje w koszuli nocnej , wiec mialam szczescie Jeszcze pomyślimy trochę później nad tym. Nie wiem, czy mam kopię, ale raz już wklejałam takie bez majtek. Wszyscy widzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Zagłębiłam się dzisiaj w marzenia o prywatnej kuchni w domu. Uparłam się, że będzie taka: http://www.matkowski.pl/dane/oferty/20070628_152345.jpg Jestem zakochana w tej aranżacji. Nie zrobię szafek w kuchni prawie wcale, tylko tę pod zlew i może jedną z szufladami. Reszta z tych mebli. Umarłam z zachwytu i chcę taką kuchnię z jadalnią. Nie wiem, kiedy. Ale zrobię ją!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Powiem Tobie, że też mnie zachwyciła, aczkolwiek nie przepadam za jasnymi meblami w kuchni!!! Aż miło patrzeć!!! A ja dzisiaj Karli pokój projektowałam Qurcze, domu nie ma, nie wiadomo nawet jaki będzie, ale Karla pokój już ma!!!!! I nawet bardzo Jej się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.03.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Bardzo mi sie podoba taka kuchna Dpsiu I ja bede miala taki kolor. No moze pstacjowa Brazuniu Grunt to cos robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Do tej mojej kuchni to już wybrałam konkretne sztuki mebli od producenta, policzyłam ile to kosztuje, wyrysowałam na kartce kuchnię i w niej rozmieszczenie mebli i wszystkiego. Tylko skąd wziąć kasę? Wkleiłaś gdzieś ten pokój Karli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Bardzo mi sie podoba taka kuchna Dpsiu I ja bede miala taki kolor. No moze pstacjowa Brazuniu Grunt to cos robic Inaczej to bym chyba zwariowała!!! Czekam na wiadomość, kiedy mogę pojechać w te miejsca i diabli mnie biorą, bo ja nie lubię czekać, oj nie lubię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 A od kogo ma być ta wiadomość, że można jechać? Nawet z płytek w kuchni zrezygnowałam na rzecz paneli, żeby bardziej podobnie było do tej fotografii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Wiadomośc od pani z biura - bez niej nie wiem, gdzie jeschać Zresztą i tak pewnie nie chcieli by ze mną gadać bezpośrednio - taki zwyczaj... Panele fajna rzecz, nie wiem czego Ty się ich tak czepiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 No bo panele to chemia - wyziewy lakierów, formaldehydów i innych diabłów, bardzo dla nas niemiłych. Ale tylko w kuchni i może w sieni położę, na resztę podłóg pójdzie deska. W kuchni też dałabym deski, ale tam trzeba często myć podłogę, nie wytrzymałaby, w sieni też zbyt trudne warunki dla deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Qurde, Depeesiu, 12 lat z panelami mieszkam i jeszcze zdrowa jestem. No ja nie wiem, czy to aż tak bardzo szkodliwe jest Nie mówię, że to samo zdrowie, ale chyba nie można też popadać w przesadę, tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.03.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Depsiu, Fajna kuchnia, ale ogrom zaslugi w takim a nie innym odbiorze ma tutaj profesjonalne swiatlo. I bynajmniej nie to z okna Calos wydaje sie tak swietlista i bardzo optymistyczna. Jak pomysle gdzie wsadzili lampy i blendy to, az dziw ze to im sie wszystko jakos zmiescilo Lacznie z witrynka po prawej. Nie tylko doswietlili wnetrze, ale rzucili przyjemne dla oka bliki na talerze. No i ta geometra cieni ... zupelnie inne cienie daja stolki, a inne witrynka po prawej. W ferworze walki, troche im sie cienie rozjechaly i zanikly na komodzie z lampa i swiecznikiem, tymi przy lustrze. Ale nie chodzi o wiarygodnosc, tylko o "łał ale piekna" ... no bo kuchnia fajna jest, ale ... ale duzo jej pomogli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Depsiu, ... W ferworze walki, troche im sie cienie rozjechaly i zanikly na komodzie z lampa i swiecznikiem, tymi przy lustrze. Ale nie chodzi o wiarygodnosc, tylko o "łał ale piekna" ... no bo kuchnia fajna jest, ale ... ale duzo jej pomogli Ranyyyy, w życiu bym na to uwagi nie zwróciła!!!! Co profesjonalistka to profesjonalistka!!!! Ale ładnie to ta kuchnia wygląda, nie ma co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.03.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Brazuniu I ja tez .Az wrocilam do zdjecia , zeby popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ambercia, ja wiem, widać gołym okiem zabiegi ze światłem, ale meble mnie urzekły... Klimaty takie moje, że ból... Jeszcze tylko lawendy brak. Brazunia, no co, Ty lubisz konie, a ja zdrowe życie. Ty zdrowa kobita jesteś, bo palisz i nic Ci nie jest, ale ja muszę uważać na siebie, chucherko przecie jestem takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Zwaliłaś mnie z nóg Depeesiu Czy ja już mwiłam, że Cię lubię???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 No już dawno nie mówiłaś mi nic takiego. Dobrze, że się dzisiaj poprawiłaś, bo już nie wiedziałam, jak Ci mówić, że też Cię lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.03.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Zaraz wpadnie Dziadek i bedzie gadal , ze wazelinujecie A kiedy sieje sie lawende ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Wazelinowanie od czasu do czasu jest wskazane - na serce pomaga O lawendzie nic nie wiem, i nawet na torturach się nie przyznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts