wu 21.10.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 koperek tylko i wyłącznie do ogórków kiszonych:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.10.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Jak koperek to tylko swiezy! Suszonego nie kupuje i nie uzywam, ale swiezy super sie sprawdza do nadziewanych pstragow, lososia pieczonego/grillowanego w folii, krewetek, jako dodatek do dressingow, pieczonych ziemniaczkow, twarogowej pasty, smakowego maselka. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ja generalnie koperek bardzo lubię, W zupie koperkowej (mniam!), Jamlesowi zjadłabym wszystkie jajka w sosie koperkowym. Do zupek (ogórkowa, pomidorowa też może być jak nie ma bazylii), twarożku, ziemniaczków... Rozmarzyłam się łasuchowo wieczorną porą... Jagódka - te pulpety z sosem, matko, aż mi zapachniało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.10.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 koperek do ziemnieków i obowiazkowo do łosisia . Taki łosiś z cytrynką i koperkiem sobie stoi a potem do piecyka... mniam... tylko rzadko go robię, bo filety drogie a ja nie lubię obierać skóry a pietruszka może być do wszytkiego - zalecam pacjentom przy anemii pęczek dziennie zamiast tabletek. Pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.10.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 a pietruszka może być do wszytkiego - zalecam pacjentom przy anemii pęczek dziennie .... metrowy barani szaszłyk, bardzo duży gąsior czerwonego wina i miska zielonej pietruszki, w Gruzji widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.10.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 koperek ma rację bytu wyłącznie w ogórkach kiszonych:rotfl: Święte Słowa Mości Dobrodziejko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.10.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Pietruszka w makaronie albo sałatce warzywnej sprawia, że te potrawy stają się niejadalne! Mądrze godosz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.10.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Święte Słowa Mości Dobrodziejko:hug: Mądrze godosz... chyba se robisz w papiury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Koperek mi nie przeszkadza, kminek lubię majeranek też nie wzbudza we mnie obrzydzenia. Za to niebezpieczna się robię gdy widze albo czuję anyż ... bllleeee .... Zioła prowansalskie też nie są moimi przyjaciółmi, chociaż zdarza się, że szczyptę użyję - wyjątkowo!! Koperek mrożony zajmuje mi w tej chwili połowę jednej półki w zamrażarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Osia no ja akurat pietruszkę to bardzo lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.10.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Ja natkę pietruszki uwielbiam!! I w sałatkach i w sosach, kopytkach i na pomidorkach... Ech, zaczynam się oblizywać Niejadalny jest dla mnie kminek w większych ilościach, anyż w żadnych, no i za pieprzem nie przepadam. Reszta, ok, z koperkiem włącznie. I suszonym i z zamrażalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.10.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Pieprz może być, byle nie za dużo. Anyżku nie lubię, ale czasem poliżę cukierka anyżkowego z przekory chyba. We Francji zrobili mi do picia wodę z jakimś koncentratem anyżkowym - obrzydlistwo! Zioła prowansalskie są niezłe do zup, byle z umiarem (kiedyś Wero sypnęła z rozmachem i zupa serowa była nie do jedzenia). Czosnku używam bez umiaru - świeżego i suszonego.O właśnie, Depsiu, jak się sprawuje czerwona przyprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.10.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 (edytowane) chyba se robisz w papiury STRASZOM MNIE TU!!!! Ale i tak pietruszki i koperku nawet pod groźbą pozbawienia wolności nie tknę... Do tego znienawidzonego zielonego dołączam kminek i anyż... Resztę ziółek spożywam z przyjemnością Edytowane 23 Października 2011 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.10.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 kminku generalnie nie lubię acz nie wyobrażam sobie do barszczyku czerwonego troszkę kmineczku całego nie dosypać anyżek jest pycha w raki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Jakieś przyprawy jeszcze nie zostały obgadane? A gdzie Gospodyni wewątka? Czyta i miesza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.10.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 no jeszcze dużo przypraw zostało:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Jak Depsia to wszystko razem zmiesza toooo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.10.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 i podleje raki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 jak depsia to wszystko razem zmiesza toooo .... ..... Bum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Do tego znienawidzonego zielonego dołączam kminek i anyż... dołączam do nienawidzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.