braza 29.10.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Chlebek z czosnkiem ... mniam!!!! Chyba zejdę na dół .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2011 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Chleba z czosnkiem jakoś się nie nauczyłam.Ale nie wyobrażam sobie pieczeni bez czosnku, a sos czosnkowy to mistrzostwo świata, zwłaszcza w wykonaniu Pawła. I warzywa z patelni, tuż przed podaniem posypane czosnkiem suszonym... W lesie dzisiaj byliśmy, na spacerze.Boszsz, jak pięknie, jak cicho, wilgotno, pachnąco, spokojnie, słonecznie... Cudnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 ja właśnie na obiadek robiłam udka z kurczaczka z duuuuuuuuuuuużą ilością czosnku:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Chleba z czosnkiem jakoś się nie nauczyłam. ... ... oliwa ze świeżo mielonym pieprzem ziołowym i roztartym czosnkiem ... maczamy w tym świeży pachnący chlebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2011 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Z tym świeżo mielonym... Pecha jakiegoś mam i nijak nie moge trafić na sensowny młynek do pieprzu. Kupiłam dwa, oba do doopy, prawie nic się z nich nie sypie, zacinają się w ręku i w ogóle. Jak widzę odpowiednio duży, to znowuż wzornictwo mi nie odpowiada. Marudna jestem, wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 A i owszem, marudzisz, ale ... mam to samo! Nie trafiłam jeszcze na swój typ młynka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 ja mam zwykły i nie narzekam chociaż marzy mi się elektryczny i kiedyś sobie zanabędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ja bym kciała ręczny, tylko żeby jakiś porządny. Ot, rozmarzyłam się. :lol2:ny zewnętrznej w miejscu okna i ścianki działowe Dzisiaj przygotowaliśmy domek dla gości do kolejnej budowy. Trzeba zlikwidować w nim pozostałe po kuchence pomieszczenie i poszerzyć oba pokoje i obie łazienki o powstałą w ten sposób przestrzeń. Normalka, budowa zwalenie ścian działowych, demontaż okna, zbudowanie ściany zewnętrznej w miejscu okna i ścianki działowej między pokojami i łazienkami. Nowe rozprowadzenie rur z wodą, nowe łazienki (trzeba część ścian przebudować i nowe prysznice zrobić). Ot, taki mały bieżący remoncik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 ot taka drobnostka;) Sołtys z pieśnią na ustach nowy sezon powita:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.10.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 a nie leipeij zrobić tam malutką sypialenkę na 1 łóżko, dostępną z jednego pokoju? Jak rodzina 2+1 potrzebuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Propozycja Ewy do przemyślenia, rodzice mieliby odrobinę intymności a i dziecko pewnie by nie pyszczyło na własny kącik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Koniecznie chcemy poszerzyć pokoje i zrobic lepsze łazienki, bo one są naprawdę małe, a do tego w fatalnym stanie. Ewa, jak przyjedziecie, to najwyżej dziecko dostanie cały pokój, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ot, taki mały bieżący remoncik... Mimo tego, że nie mój ten remoncik, to i tak mnie przeraziłaś... Chyba mam dość budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Osia, prosze mi tu nie zwieszać nosa na kwintę, bo już masz duuuużo bliżej niż dalej, nie wolno tak! Za chwileczkę się wprowadzasz, proszę nie jęczeć, nie poddawać się nastrojom, tylko pakować kartony i zbierać doopę - czas do domu wreszcie wejść!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Osia ściskaj doopsko już masz jeden mały kroczek a potem sobie odpoczniesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Osia ja od trzech lat mieszkam na wielkim placu budowy, gdzie Tobie do mnie ???? Wieczorek, szkoda że już śpicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Osia, prosze mi tu nie zwieszać nosa na kwintę, bo już masz duuuużo bliżej niż dalej, nie wolno tak! Za chwileczkę się wprowadzasz, proszę nie jęczeć, nie poddawać się nastrojom, tylko pakować kartony i zbierać doopę - czas do domu wreszcie wejść!!! Osia ściskaj doopsko już masz jeden mały kroczek a potem sobie odpoczniesz:) Chyba macie rację, tylko mnie cóś przygniotło dziś... Dobrze, że jesteście Ale obiecywam, od jutra siem podnieść i ruszyć do boju!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 ... oliwa ze świeżo mielonym pieprzem ziołowym i roztartym czosnkiem ... maczamy w tym świeży pachnący chlebek Hmmmmm... Mam oliwę prosto od krowy - znaczy prosto od producenta ze Smokwicy na Korczuli w Chorwacji. Kiedy mi pani nalała szczodrze do kieliszka, żebym zdegustowała, poczułam się zdegustowana - pić coś tak tłustego???!!! Poczułam gotowość do wypuszczenia pawia. ALe pani namawiała, więc się przemogliśmy (wreszcie Andrzej - kierowca - mógł coś zdegustować, bo zazwyczaj to ja wychodziłam narąbana w biedroneczkę po degustacji wina i rakii) i dało się wytrzymać. A oliwa pachnie, jak żadna ze sklepu! To może tę oliwę z pieprzem i czosnkiem? Tylko w młynku mam zwykły, a ziołowy mielony w torebce... A i owszem, marudzisz, ale ... mam to samo! Nie trafiłam jeszcze na swój typ młynka!! Kupiłam w IKEI i jestem bardzo zadowolona. Mam go już od kilka lat i wciąż działa, nie zacina się, łatwo go napełnić. a nie leipeij zrobić tam malutką sypialenkę na 1 łóżko, dostępną z jednego pokoju? Jak rodzina 2+1 potrzebuje? No! Mimo wszystko pomysł wart przemyślenia. Nie każdy zdecyduje się na zapłacenie za drugi cały pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) Koniecznie chcemy poszerzyć pokoje i zrobic lepsze łazienki, bo one są naprawdę małe, a do tego w fatalnym stanie. Ewa, jak przyjedziecie, to najwyżej dziecko dostanie cały pokój, a co! łazienki są małe, ale przede wszytkim plastikowe. Daj zwykłe kafle, jakieś tanie, ale się człowiek nie będzie bał, że po myciu ruinę zostawi. Przestrzeni więcej nie potrzeba, w końcu to wakacje, salon kąpielowy nie jest potrzebny. Chyba że taka plastikowa, jak kiedyś spotkałam w akademiku (w GB, żeby nie było nieporozumień ) - cała komora do której człowiek właził ale... jak chciał mieć czysto, to wrzucał wczesniej 2p. I łazienka się sama myła. Cała. I była cieplutka, fajnie było do niej wejść Edytowane 1 Listopada 2011 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Chleba z czosnkiem jakoś się nie nauczyłam. nie wierzę, mając kuchnię węglową chleb z bratruły posmarowany czosnkiem i masłem i posolony chociaż lepszy jest upieczony na blasze, tylko potem trzeba blachę wyczyścić Osia ściskaj doopsko już masz jeden mały kroczek a potem sobie odpoczniesz:) tylko czy ze ściśniętą da się jakikolwiek krok zrobić ....... może coś wylecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts