Gwoździk 14.11.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 ... Gwoździk, mam nadzieję, że dosyć konstruktywnie...(?) zajekonstruktywnie :) ... Gwozdzik, ale nie o jezykowa wirtuozerie nam chodzi! ..... A to chyba najwazniejsze .... Nie cytuję wszystkiego .... ale ze wszystkim się zgadzam .... Mądrze napisałaś. PS. Ja czasami za wymagający jestem od ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Z Emi, Depsiu, i z kocicami, chórek jak się patrzy, ja mogłabym ewentualnie tylko popląsać ... Ale raczej nie popląsam w tym roku. Jutro zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Wszystkie dziewczynki zaprzęgnę do chórku i Andrzeja z Mojnym też!!! Psa i koty takoż!!! Najwyżej Agduś uciekać z krzykiem będzie. Ech, Ty... (to do Brazy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Co ja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ja nie wiem, czy my kiedy damy radę spotkać się wszystkie trzy naraz. Jestem niepocieszona i w ogóle! Dzisiaj ostatnie przetwory w tym roku zrobiłam, ostatnie cukinie jesienne, które leżały w stodole, zostały przerobione na cukinię w curry. I skończyłam dla synka dekorację świąteczną haftować, coby w tej Anglii dziecko chociaż odrobinę klimatu domowego świątecznego miało... Jutro paczka pójdzie... Na święta na pewno będę płakać! Jeszcze nigdy nie spędzałam świąt Bożego Narodzenia bez kompletu dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 no zacznij się przyzwyczajać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 taki los mamusiów zwłaszcza jak się dzieciakiem muszą podzielić z synową/zięciem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 (edytowane) Na Sylwka, jeżeli się odpowiednio zaprawię, to... i tak nie zaśpiewam! Zdarzało mi się solidnie zaprawić, a i tak zawsze się kontrolowałam na tyle, żeby nie śpiewać. Widać mam ten kompleks głęboko zakorzeniony. Za to zatańczyć pod wpływem mi się zdarzało... w domu... kiedy nikt nie widział (oprócz Andrzeja, ale on, jako partner, też nie widział w sumie). Braza, Ty już wiesz co!!! Edytowane 15 Listopada 2011 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Napisałam posta i ... wcięło. A takie to było mądre ... już mi się nie uda drugi raz tak mądrze wypowiedzieć ...Agduś - ja wiem co!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Mnie też ostatnio wcięło takiego pięknego posta...Napisałam mianowicie, że graliśmy w Zlot czarownic i w Snortę i tak sobie przypomniałam to granie w Sylwka u Was i, że tak bym sobie znów pograła w tym samym miejscu!!! Auuuu!!! I że paląc w kominku ostatnio tak się zapatrzyłam w ogień i pomyślałam, że baaardzo chciałabym posiedzieć przed kominkiem w Uroczysku i, że to Uroczysko jest jakieś dziwne, magiczne i w ogóle! I pamiętaj o tej bombie. Ona NAPRAWDĘ Ci jej nie pośle, jeżeli obiecasz wiesz co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 O bombie pamiętam, ale przy okazji ... zapytaj Ją, skąd takową wziąć, może mi się przydać ta wiedza .... Ciepło mi się robi czytając ...Pograłabym ... w Tabu i w kości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Eeee... co to ja chciałam... Nie przeszkadzam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.11.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 (edytowane) Nie przeszkadzasz. Ot tak się rozmarzyłyśmy, jak dwie stare babcie..., ale czuj się jak u siebie!Herbatki chcesz? http://www.ceylontea.com.pl/img/index.jpg Edytowane 16 Listopada 2011 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 oooooooo Aguś zachciało mi się takiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.11.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Częstuj się. Pod nieobecność Gospodyni panoszę się po wewątku. Zdążę uciec, zanim rano wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2011 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Całe szczęście, że herbatka dla mnie została, na kozie postawię, to się ugrzeje i w sam raz będzie. Chyba muszę kompletnie wieprzowinę odstawić, mimo, że staram się jeść w sposób kontrolowany - waga powolutku do góry wciąż idzie... Muszę kijki do nordic walking odkurzyć i jadać tylko drób, bez smażonych rzeczy i jak najmniej węglowodanów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.11.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Och te węglowodany. Mnie też coś ostatnio linię zaokrągliły. I co gorsza brak czasu na zrzucenie, przez te domowe remonty. Obawiam się co to będzie po świętach. Chyba się turlać zacznę.... Cześć dziewczyny ! (to na początku miało być ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Nie wiem dlaczego czepiacie się wieprzowiny, co ona Wam zrobiła??? Dieta MŻ najlepsza ..... zwijam się zanim oberwę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2011 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Ty żresz papierochy zamiast jedzenia to i chuda jesteś, więc się nie odzywaj, jak osoby słusznej postury rozmawiają! Zrobiłam sobie piersi kurczęce z orzechami, bardzo smaczne i sycące. No i najważniejsze - baaaardzo proste w przygotowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts