Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

...

Gwoździk, mam nadzieję, że dosyć konstruktywnie...(?):rotfl:

zajekonstruktywnie :) :)

...

Gwozdzik, ale nie o jezykowa wirtuozerie nam chodzi! ..... A to chyba najwazniejsze :)

.... Nie cytuję wszystkiego .... ale ze wszystkim się zgadzam .... Mądrze napisałaś.

PS. Ja czasami za wymagający jestem od ludzi. :(

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja nie wiem, czy my kiedy damy radę spotkać się wszystkie trzy naraz.

Jestem niepocieszona i w ogóle!

Dzisiaj ostatnie przetwory w tym roku zrobiłam, ostatnie cukinie jesienne, które leżały w stodole, zostały przerobione na cukinię w curry.

I skończyłam dla synka dekorację świąteczną haftować, coby w tej Anglii dziecko chociaż odrobinę klimatu domowego świątecznego miało...

Jutro paczka pójdzie...

Na święta na pewno będę płakać! :(

Jeszcze nigdy nie spędzałam świąt Bożego Narodzenia bez kompletu dzieci...

Na Sylwka, jeżeli się odpowiednio zaprawię, to... i tak nie zaśpiewam! Zdarzało mi się solidnie zaprawić, a i tak zawsze się kontrolowałam na tyle, żeby nie śpiewać. Widać mam ten kompleks głęboko zakorzeniony. Za to zatańczyć pod wpływem mi się zdarzało... w domu... kiedy nikt nie widział (oprócz Andrzeja, ale on, jako partner, też nie widział w sumie).

Braza, Ty już wiesz co!!!

Edytowane przez Agduś

Mnie też ostatnio wcięło takiego pięknego posta...

Napisałam mianowicie, że graliśmy w Zlot czarownic i w Snortę i tak sobie przypomniałam to granie w Sylwka u Was i, że tak bym sobie znów pograła w tym samym miejscu!!! Auuuu!!! I że paląc w kominku ostatnio tak się zapatrzyłam w ogień i pomyślałam, że baaardzo chciałabym posiedzieć przed kominkiem w Uroczysku i, że to Uroczysko jest jakieś dziwne, magiczne i w ogóle!

I pamiętaj o tej bombie. Ona NAPRAWDĘ Ci jej nie pośle, jeżeli obiecasz wiesz co.

Całe szczęście, że herbatka dla mnie została, na kozie postawię, to się ugrzeje i w sam raz będzie. :D

Chyba muszę kompletnie wieprzowinę odstawić, mimo, że staram się jeść w sposób kontrolowany - waga powolutku do góry wciąż idzie... :(

Muszę kijki do nordic walking odkurzyć i jadać tylko drób, bez smażonych rzeczy i jak najmniej węglowodanów...

Ty żresz papierochy zamiast jedzenia to i chuda jesteś, więc się nie odzywaj, jak osoby słusznej postury rozmawiają! :lol2:

Zrobiłam sobie piersi kurczęce z orzechami, bardzo smaczne i sycące.

No i najważniejsze - baaaardzo proste w przygotowaniu! :yes: