AmberWind 19.11.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ja bym wybrała karkóweczkę ... Brazunia, jakby Depsia na Twoja sugestie czekala to do wieczora o suchej i pustej paszczy by zostala No chyba, ze czekala??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.11.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Aaaa zapomnialabym. Za rada Gospodyni przeczolgalam sie przez trzech native i probna lekcje na Direct (jak Callan ale z aktualnymi frazami, a nie tymi archaicznymi). Stanelo, jednak na dwoch (na zmiane) native. Depsia, mialas racje! Musi byc i metodyka i ta "chemia" aby bylo dobrze wpasowane. A i tak jak myslalam, Direct zupelnie mi nie przypasowal ... zupelnie. Nie wiem, ale jakos tak oglupiajaco bylo mimo nawet calkiem, calkiem opinii z neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 DPS-ia mogłaś szamnąć kapustkę z marchewką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Osiołkowi w żłoby dano... I wybrał rybę z kapustą kiszoną u babci! Zobaczę jutro rano, ile ważę... Ambercia, cieszę się, że udało sie wybrać native'ów, to ważne, żeby lektor i słuchacz rozumieli się dobrze. Teraz to strach, jak Ty będziesz gadać po ang. - jak karabin maszynowy będziesz szła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 A! Zapomniałam powiedzieć, że na blogu jesienne widoczki są dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 piękne widoczki, kolory przecudne a pogardliwy wzrok Nefci zajefajny:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.11.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 A! Zapomniałam powiedzieć, że na blogu jesienne widoczki są dzisiaj. piekna macie jesien ... bardzo piekna A kociska cudnej urody, nie wspominajac juz ze w tych niebianskich oczyskach absolutnie mozna sie zakochac Ryba z kapusta to byl sluszny wybor! Dzieki Bogu na glodnego z pustym zoladkiem nie czekalas na wynik sondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.11.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Przyszłam do naszej Preeee... (ale kto to jeszcze pamięta..?) kochanej się przywitać! Byłam na blogu i z duużą przyjemnością oglądałam SKLEP. Poszłoby się, posiedziało, popatrzyło i - już. Więcej nie trzeba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 O matko jedyna - Gagatka!!! Jak ja mam się cieszyć, że nawiedziłaś moje niskie progi??? Sama nie wiem, jak Cię uhonorować! Istny powrót Marnotrawnej! Dzisiaj w menu rosołek indyczy, pałka bez skórki i kapusta gotowana, bez ziemniaczków. Byliśmy na krótkiej wycieczce rowerowej, do Głębokiego (jakieś 4 km od nas). Zasapałam się naprawdę nieźle, jestem przygnębiona moim absolutnym brakiem kondycji rowerowej. Usprawiedliwia mnie tylko to, że u nas teren polodowcowy, bardzo trudno o zupełnie równe powierzchnie, więc droga (zwłaszcza powrotna, cholera) pod górkę jest, trzeba się zdrowo napedałować. Ale dałam radę!!! Bo nie miałam innego wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.11.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ja bym wybrała karkóweczkę ... ... lubo tyż szyneczkę ... można wszystko ... ino połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.11.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 ... można wszystko ... ino połowę Ekhmmmm ... wszystko zalezy jaka jest wyjscioweczka porcyjki Widzialam takie, co to podzielic bylo mozna nie na dwa ale na cztery obiady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.11.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 a w Etiopii podzielą to wszystko na 100 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.11.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 i weź tu Chefie zapodaj odpowiednią dawkę półproduktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.11.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 czasami się nie da ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.11.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 a w Etiopii podzielą to wszystko na 100 ... no tak a w Hameryce ledwo, ledwo starczy na pol porcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.11.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 i tu masz 100% rację Amber ... .. tak naprawdę to rację masz nie tylko teraz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 DPS-ia weź bo znikniesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Depsia, jak będziesz szczuplejsza ode mnie to się pójdę obwiesić!!!!!! Wiecie, co bym zjadła???? Wiecie ???? Ha!!! Mam antrykot wołowy, ale nie wiem co z nim zrobić ... chyba po prostu usmażę na półkrwisto ...... Okey! Wychodzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Sklep powalił mnie na kolana!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.11.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Gospodyni, czy amiszowe pestki można na końcówkę aukcji wrzucić, czy mnie będą ścigać ze 20szt. mógłbym pchnąć oczywiście Ty byłabyś wykluczona z licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts