Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

O matko, a ja tak czytajac kiedys "smaczny watek" :bash: myslalam, ze w osamotnieniu swoich spostrzezen jestem :lol2: Moze dlatego, ze te "smakowitosci" stanowia swoisty monolog z nielicznym, aczkolwiek zauwazalnym aplauzem jakiejs matki-Polki :stirthepot:

... hmmmmm ... wygląda to mniej więcej tak, że "abstrakcyjne fuzje" to "u nich" codzienność ... ciekawe jaki im i ich Gościom smakuje :)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hehe, tam nie ma gości, na bank.

Przecież nikt nie jest w stanie zrozumieć zaproszenia, a co dopiero skonsumować majonez... :rotfl:

Agduś - jak Twoje nie żreją, to tyż bym się nie szarpała, nie powinno się nikogo na siłę uszczęśliwiać. :lol2:

Potem będą latać i porady szukać, co z tłustymi dzieciakami zrobić...

Własnie źrę kapustę kiszoną, tylko że Sołtys mi taką sute podał, bez oleju nawet. :sick:

Idę doprawić, żeby zjadliwa była.

A Wy za ten czas popatrzcie sobie i uważajcie, żeby oczopląsu nie dostać. ;)

http://p1.kciuk.pl/p1.kciuk.pl/211ba289a6bca384a1ae7d210bb8c991.jpg

Własnie źrę kapustę kiszoną, tylko że Sołtys mi taką sute podał, bez oleju nawet. :sick:

Idę doprawić, żeby zjadliwa była.

sołtysowa lepsza, a zamiast oleju to lepiej kwaską popić :yes:

młody 3psy wpycha (czasami) i jakoś taki chudy jest i nawet dodatkowe porcje cukru go nie tuczą

sołtysowa lepsza, a zamiast oleju to lepiej kwaską popić :yes:

młody 3psy wpycha (czasami) i jakoś taki chudy jest i nawet dodatkowe porcje cukru go nie tuczą

ooo taki metabolizm to blogoslawienstwo dla kobiety, ale troche zmora dla faceta ... w szczegolnosci w kategoriach portfelowych :D Mam ektomorfika w domu wiec wiem co pisze :lol2: Obudowanie tego muskulatura kosztuje kupe czasu i cale gory jedzenia :rotfl:

A poza tym wszystko mi sie rusza :eek: Takoz jak u Brazuni :cool:

sołtysowa lepsza,

No to jest chyba jasne, że ja lepsza jestem...? :cool: :p

Braza, Ambercia - a pokażecie jak wszystko Wam się rusza??? :lol:

Matko, jaka piękna pogoda u nas od wczoraj!

Oczopląsu dostanę!

Uwielbiam kapustę! Właśnie dzisiaj ugotowałam kapuśniak bardzo dietetyczny (znaczy wywar z jarzyn + kapusta kiszona + przyprawy). Taki lubię najbardziej. Andrzej marudzi, że łyżka się w nim rozpuszcza, bo taki kwaśny, ale je.