Chef Paul 22.11.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 O matko, a ja tak czytajac kiedys "smaczny watek" myslalam, ze w osamotnieniu swoich spostrzezen jestem Moze dlatego, ze te "smakowitosci" stanowia swoisty monolog z nielicznym, aczkolwiek zauwazalnym aplauzem jakiejs matki-Polki ... hmmmmm ... wygląda to mniej więcej tak, że "abstrakcyjne fuzje" to "u nich" codzienność ... ciekawe jaki im i ich Gościom smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.11.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ... hmmmmm ... wygląda to mniej więcej tak, że "abstrakcyjne fuzje" to "u nich" codzienność ... ciekawe jaki im i ich Gościom smakuje Ja Cie prosze nie zartuj Myslisz, ze z takim menu mozna miec jeszcze Gosci???? I to żywych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2011 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Hehe, tam nie ma gości, na bank. Przecież nikt nie jest w stanie zrozumieć zaproszenia, a co dopiero skonsumować majonez... Agduś - jak Twoje nie żreją, to tyż bym się nie szarpała, nie powinno się nikogo na siłę uszczęśliwiać. Potem będą latać i porady szukać, co z tłustymi dzieciakami zrobić... Własnie źrę kapustę kiszoną, tylko że Sołtys mi taką sute podał, bez oleju nawet. Idę doprawić, żeby zjadliwa była. A Wy za ten czas popatrzcie sobie i uważajcie, żeby oczopląsu nie dostać. http://p1.kciuk.pl/p1.kciuk.pl/211ba289a6bca384a1ae7d210bb8c991.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Wszystko mi się rusza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.11.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Wszystko mi się rusza .... Wszystko...??? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.11.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No rusza się, każdy widzi. A kapuchę, zwłaszcza młodą, to ja właśnie tak lubię - bez dodatków. Chociaż ostatnio ta z dodatkami też mi posmakowała. Z jabłkiem, marchewką, papryką i rodzynkami jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.11.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Własnie źrę kapustę kiszoną, tylko że Sołtys mi taką sute podał, bez oleju nawet. Idę doprawić, żeby zjadliwa była. sołtysowa lepsza, a zamiast oleju to lepiej kwaską popić młody 3psy wpycha (czasami) i jakoś taki chudy jest i nawet dodatkowe porcje cukru go nie tuczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.11.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 sołtysowa lepsza, a zamiast oleju to lepiej kwaską popić młody 3psy wpycha (czasami) i jakoś taki chudy jest i nawet dodatkowe porcje cukru go nie tuczą ooo taki metabolizm to blogoslawienstwo dla kobiety, ale troche zmora dla faceta ... w szczegolnosci w kategoriach portfelowych Mam ektomorfika w domu wiec wiem co pisze Obudowanie tego muskulatura kosztuje kupe czasu i cale gory jedzenia A poza tym wszystko mi sie rusza Takoz jak u Brazuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 sołtysowa lepsza, No to jest chyba jasne, że ja lepsza jestem...? Braza, Ambercia - a pokażecie jak wszystko Wam się rusza??? Matko, jaka piękna pogoda u nas od wczoraj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.11.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 kapusta, kapusta czemu u mnie pochmurno i z leksza piździąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Jamlesik - a co Ty z tą kapustą...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.11.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Kapusta ????Głowa pusta !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.11.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 kiedyś się odchudzałam na kapuscie. Od tego czasu nie mogę na nią patrzeć a już 15 lat minęło. Ale jadłam ją na śniadanie, obiad i kolację i nie oprócz jedzenia ale zamiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.11.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 kapusta, kapusta czemu u mnie pochmurno i z leksza piździąco ... bigos zrób ... pogoda u mnie "normalna" jak na tą porę roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Jak się rusza Amberci, to nie wiem, mi się o tak rusza:http://stuff.swir.us/2007/12/15/iluzja_optyczna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Oczopląsu dostanę! Uwielbiam kapustę! Właśnie dzisiaj ugotowałam kapuśniak bardzo dietetyczny (znaczy wywar z jarzyn + kapusta kiszona + przyprawy). Taki lubię najbardziej. Andrzej marudzi, że łyżka się w nim rozpuszcza, bo taki kwaśny, ale je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 A ja dostałam od Cioci słoik bigooooosuuuuu - Jej bigosu!!!! Właściwie ... już go nie ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 DPS-ia witaminka C bardzo zdrowa:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ja tam lubię kapustę, ale rozumiem, że Ewa patrzeć nie może, jeśli była zamiast jedzenia. Staram się stosowac teraz MŻ i jeść chude i nie słodzić... bleeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Kurczę, narobiłyście mi smaku na taką młodą kapustkę... poszatkowaną, posoloną i zeżartą częściowo w tej postaci a częściowo ze śmietanką (w wersji light z jogurtem greckim). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts