wu 01.12.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 ja kiedyś z lenistwa kupiłam żurek z Winiar w torebce w proszku zrobiłam dodałam kiełbaski i jajo i pan małż stwierdził Ty dobre to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.12.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 z zupek chińskich przebojem u mnie jest makaron. Wręcz jest traktowany jako danie wykwintne, choć rzadko spozywane (bo nie jestem pewna, czy to zdrowe).Ech, biały barszcz z warzywniaka, na białej kiełbasce i taki na gęsto. Bez żadnej śmietany czy zabielacza... Malina A zupy z kartonów nie są jadalne. Ale jadalny jest barszcz buraczkowy z soku z buraków hortexu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ja lubię mocny barszcz. Najczęściej robię z koncentratu Krakusa. Ywentualnie z proszku - tu przyznam, że lubię. Barszcz WIniary i tylko ten - żadne Knory nie wchodzą w grę. Robię siekierę z podwójną dawką proszku do popijania pierożków pieczonych w cieście francuskim.A pomidorową gotuję z soku pomidorowego w kartonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.12.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 tak dodajac cos od siebie w intrygujacym temacie zup to i tak kazdy wie, ze najlepsiejsza jest OWSIANKA Obiecuje kolejne lyzki spozyc za Wasze i nasze zdrowie! Hough! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.12.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ambercia, to ty naprawdę musisz je lubić... Ja nie byłbym chyba w stanie aż tak się poświęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.12.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 są różnego rodzaju ZBOCZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ambercia owsianka jest mniam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2011 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Łooo, Dochtór powrócił! Ja to w sumie bardzo lubię zupy, poza krupnikiem, który jakos niespecjalnie, choć też zjem. Owsiankę, jak już pisałam, jem teraz codziennie rano, obowiązkowo z bananem. Daje się jeść, nie jest źle... Musielim dzisiaj rano do miasta jechać z Babcią, bo miała u lekarza wizytę kontrolną. Zanim my pozałatwiali różności różne i porobili zakupy - dopiero po 16.000 do domu wrócilim! Tfu, z miastami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Takie tam miasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.12.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ambercia, to ty naprawdę musisz je lubić... Ja nie byłbym chyba w stanie aż tak się poświęcić doprawdy bardzo A najlepsiejsza jest z jablkiem i cynamonem, albo z malinami i wiorkami czekolady Z zurawina tez nie pogardze Smakowity poczatek dnia Depsia, nie narzekaj! Zakupy zrobilas, specjalne dochtory byly, a i pewnie wazne sprawy udalo sie zalatwic Znaczy sie miasta sa potrzebne Jednym od swieta, a innym jak mnie CALY CZAS BEZ WYJATKU Kocham, uwielbiam i miluje miasta! Nawet przedmiescia dzialaja na mnie destrukcyjnie A tak 5 minut spacerkiem i jestem w ulubionej kafejce, dziesiatkach restauracji, przychodnie mam po drugiej stronie ulicy, z full labem, no a metro jakies 8 minut on foot O matulu, nie zamienilabym tej miejscowki na zadna inna Aaa dodam jeszcze, ze cicha, przyjazna, z cudnie zadbanym patio i nie, nie, nie ... to nie byla oferta sprzedazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 I całe szczęście, bo ja mojej też nie zamieniłabym na żadną inną. Jak pomyślę o metrze, to mi słabo (ten tłok, hałas, pospiech, tłum!!!), kafejka mi niepotrzebna, bo tam kupa obcych ludzi... i tak dalej... Miasta są bardzo potrzebne, z tym nie dyskutujemy. Niektóre nawet są ładne i przyjazne, jak na ten przykład Zielona Góra albo stary Kraków. Niepołomice też mogą być od biedy, nasze najbliższe miasteczko ujdzie. Ale takie jak np. Żary... Nie znoszę, chociaż tam moje ulubione szmaciarnie i klamociarnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.12.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ...... miasta sa potrzebne Jednym od swieta, a innym jak mnie CALY CZAS BEZ WYJATKU Kocham, uwielbiam i miluje miasta! Nawet przedmiescia dzialaja na mnie destrukcyjnie .... .....współczuję Ci ... ... zawodowo nawet bardzo Ci współczuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ja to bym gratulowała raczej. Przecie jak kto ma to, co lubi - to tylko pogratulować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ... napisał Gwoździk, który mieszka... w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.12.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ja to bym gratulowała raczej. Przecie jak kto ma to, co lubi - to tylko pogratulować! ... patrząc z boku to niby tak ... ale ja nie patrzę z boku ... patrzę głęboko w "to coś" ...co czasami prowadzi do ...mojego gabinetu .... po czasie ... napisał Gwoździk, który mieszka... w mieście. ... w mieście mieszkałem ostatnio na studiach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.12.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 .....współczuję Ci ... ... zawodowo nawet bardzo Ci współczuję ... nie wspolczuwaj Doprawdy slabo by bylo, gdybym od losu dostala zupelnie inny "zestaw wrazen" Pewnie i gabinet bylby potrzebny ... kto wie ... A tak kazdemu wedle potrzeb, a swiat bedzie szczesliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 To nie wiem, czemu mi się tak skojarzyłeś jakoś miejsko. Przepraszam! Ja chyba nie umiałabym mieszkać na prawdziwej wsi, takiej z jednym sklepem i bez chodników za to z sąsiadami, którzy wszystko o wszystkich wiedzą. Przynajmniej teraz, kiedy sklep, szkoły, zajęcia dodatkowe dla dzieci i inne takie muszę mieć na wyciągnięcie... roweru z garażu. A kiedyś, w przyszłości? Nie wiem, może... Jednak miasto musiałabym mieć pod ręką. Ładne miasto, takie, po którym się przyjemnie chodzi. Jestem miejskie zwierzę chyba. W mieście się urodziłam i zawsze mieszkałam. Wieś tylko w wakacje i to nie taka prawdziwa z krówką i kurkami, bo babcie też z miasta, tylko letniskowa. I dlatego Niepołomice bardzo mi odpowiadają - co trzeba jest pod ręką, Kraków w odległości wyskoczenia na zakupy albo spacer, a poza tym cicho i spokojnie. Tylko te wkurzające małomiasteczkowe układy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ja też kocham miasta!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.12.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 nie wspolczuwaj .... .... teraz to mnie rozbawiłaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Braza, oczywiście, że kochasz miasta - najlepiej to widać z okien Uroczyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts