Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

.... teraz to mnie rozbawiłaś ... :)

hmmm .. wiesz co, tak glebiej sprawe dzisiaj rano rozwazajac, to nie wiem czemu uznajesz osoby bardzo, bardzo lubiace miejskie zycie, za te ktore beda wymagac "gabinetowej" pomocy ... Moze wytlumaczysz? Chetnie poczytam :-)

BTW napisalam "gabinetowa" poniewaz nie wiem dokladnie jakiej profesji jestes przedstawicielem i gdyby to byla, no powiedzmy kosmetyczna to przyznaje - ze w kolejce moge sie ustawic :-) Gdy jednak jest to "gabinet" polityczny, no to ewidentnie bede sie trzymac na dystans :rolleyes:

Bry wszystkim :-)

Depsia jako ze kolejny tydzien minal, prosze sie tutaj wyspowiadac ... ile mniej i ile luzniej w spodnicach??? :p

A my lecimy pobiegac na korcie :rolleyes:

Ech, motywacjo Ty moja... ;)

W tym tygodniu jakoś słabiej poszło, tylko 0,5 kg. :(

Chyba dlatego, że mniej się ruszałam, na dworze nie było tyle zajęć, wiatrzysko paskudne, to i poleniłam się. :oops:

No nic, cały czas herbaty nie słodzę, wieprzowiny nie jem, smażonego też jak najmniej. W końcu kiedyś musi się to jakoś uzewnętrznić, cooo...?

Gwoździku - coś mi tu prowokacją pachnie.

Nie uwierzę, że z góry zakładasz, iż każda osoba lubiąca miasto ma jakiś deficyt, teraz bądź w przyszłości.

W końcu jeden lubi matematykę, drugi trampki teściowej i to wcale nie znaczy, że ten pierwszy jest gorszy! :lol2:

...

Gwoździku - coś mi tu prowokacją pachnie.

...

BRAWO :)

Amber - ja zapomniałem buziek wstawić ... Wtedy nie miałabyś wątpliwości, że to wkręt ...

A gabinetu mojego nie znajdziesz .... i nie dlatego, że go nie ma.

Pozdrawiam Mieszczuchu :) :) :)

Nooo, wiedziałam! :D

Wiedziałam, że nie taki znowu cienki łeb ma nasz Gwoździk! :rotfl:

Powoli zabieram się za dekorowanie chałupy na święta, potem nie zdążę.

Strasznie trudne to jakieś w tym roku! :o

....

Chciałabym mieć tę wiedzę, którą ona ma! :yes:

teraz Ty mnie rozbawiłaś ... :)

Nie pchaj się do wiedzy innych ... bo z tego nie wynika zazwyczaj nic dobrego .... chyba, że lubisz rozczarowanie lub depresję ;) :)

... chyba, że po Tobie jak po kaczce ... tak jak u mnie ... ale nie wierzę ... ;)

A teraz Ty mnie rozbawiłeś. ;)

Strach przed wiedzą to cecha osób uwsteczniających się - nie wierzę, że do nich nalezysz.

Chciałabym mieć wiedzę wielu osób, które znam - Twoją także.

Wiedza jest jak narkotyk, im więcej masz, tym więcej chcesz.

Lubię wiedzieć.

I wg mnie najczęściej jest tak, że najgorsza nawet wiedza jest lepsza od niepewności.

Ale to wg mnie.

Dlatego skończyłam matematykę i informatykę! :rotfl:

A teraz Ty mnie rozbawiłeś. ;)

.... bardzo się cieszę ...

Chciałabym mieć wiedzę wielu osób, które znam - Twoją także.

... niestety to niemożliwe ...

skończyłam matematykę i informatykę!

... matematyka się u mnie nie sprawdza ... 1+1 nie zawsze równa się 2 ... Czasami trzeba "całkować" ;)

:)

Aaaa i ciekawa akcja - kto lubi książki czytać, niech koniecznie zajrzy, warto! :yes: :D

Mam prawie czyste sumienie - w Empiku często bywam, oglądam, przeglądam i... kupuję w Merlinie, którego Empik nie przejął, albo w Gandalfie, bo taniej. Nie kupuję też, niestety, w małych księgarenkach, bo w Niepołomkach jest jedna taka - monopolistyczna i nieprzyzwoicie droga. Tak generalnie, bo czasem jednak kupię coś w Empiku, kiedy mnie coś tańszego skusi albo z pośpiechu u naszego monopolisty też. Tak wogle to lubię Empik - podobają mi się zwłaszcza te salony, w których można wygodnie usiąść i poczytać. Sama nie mam na to czasu, ale z przyjemnością patrzę na czytaczy. To robi atmosferę.