Gwoździk 02.12.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 To nie wiem, czemu mi się tak skojarzyłeś jakoś miejsko. ... ... miejsko .... czyli jak? .... drętwo, wyniośle ... itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ale masz fajne skojarzenia związane z miastem i miastowymi!!! Nie, po prostu wydawało mi się, że gdzieś wspomniałeś o mieście i jakoś tak zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Gwoździk leć po flaszkę a do gabinetu Twojego to długa kolejka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Biorąc pod uwagę, ile ludziów w miastach mieszka, to dłuuuuuga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.12.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Gwoździk leć po flaszkę .. wyrosłem z tego ... "latania" a do gabinetu Twojego to długa kolejka?? ... a jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 no tak jak do każdego "speca" pewnie za parę miechów dopiero:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.12.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 .... teraz to mnie rozbawiłaś ... hmmm .. wiesz co, tak glebiej sprawe dzisiaj rano rozwazajac, to nie wiem czemu uznajesz osoby bardzo, bardzo lubiace miejskie zycie, za te ktore beda wymagac "gabinetowej" pomocy ... Moze wytlumaczysz? Chetnie poczytam BTW napisalam "gabinetowa" poniewaz nie wiem dokladnie jakiej profesji jestes przedstawicielem i gdyby to byla, no powiedzmy kosmetyczna to przyznaje - ze w kolejce moge sie ustawic Gdy jednak jest to "gabinet" polityczny, no to ewidentnie bede sie trzymac na dystans Bry wszystkim Depsia jako ze kolejny tydzien minal, prosze sie tutaj wyspowiadac ... ile mniej i ile luzniej w spodnicach??? A my lecimy pobiegac na korcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2011 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ech, motywacjo Ty moja... W tym tygodniu jakoś słabiej poszło, tylko 0,5 kg. Chyba dlatego, że mniej się ruszałam, na dworze nie było tyle zajęć, wiatrzysko paskudne, to i poleniłam się. No nic, cały czas herbaty nie słodzę, wieprzowiny nie jem, smażonego też jak najmniej. W końcu kiedyś musi się to jakoś uzewnętrznić, cooo...? Gwoździku - coś mi tu prowokacją pachnie. Nie uwierzę, że z góry zakładasz, iż każda osoba lubiąca miasto ma jakiś deficyt, teraz bądź w przyszłości. W końcu jeden lubi matematykę, drugi trampki teściowej i to wcale nie znaczy, że ten pierwszy jest gorszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.12.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 ...a może Gwoździk w swoim gabinecie mieszczuchów pałeczkami okłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 ... Gwoździku - coś mi tu prowokacją pachnie. ... BRAWO Amber - ja zapomniałem buziek wstawić ... Wtedy nie miałabyś wątpliwości, że to wkręt ... A gabinetu mojego nie znajdziesz .... i nie dlatego, że go nie ma. Pozdrawiam Mieszczuchu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Nooo, wiedziałam! Wiedziałam, że nie taki znowu cienki łeb ma nasz Gwoździk! Powoli zabieram się za dekorowanie chałupy na święta, potem nie zdążę. Strasznie trudne to jakieś w tym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Nooo, wiedziałam! Wiedziałam, że nie taki znowu cienki łeb ma nasz Gwoździk! .... ...teraz mam wyrzuty sumienia, że Amber nawet w wolną sobotę myślała co mi odpisać .... bo u mnie jak po kaczce ... .. inaczej bym zwariował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Kochany - ja Ci zaręczam, że nie myślała ani chwili dłużej, niż pisała! To piekielnie inteligentna kobieta jest. Chciałabym mieć tę wiedzę, którą ona ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 .... Chciałabym mieć tę wiedzę, którą ona ma! teraz Ty mnie rozbawiłaś ... Nie pchaj się do wiedzy innych ... bo z tego nie wynika zazwyczaj nic dobrego .... chyba, że lubisz rozczarowanie lub depresję ... chyba, że po Tobie jak po kaczce ... tak jak u mnie ... ale nie wierzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 A teraz Ty mnie rozbawiłeś. Strach przed wiedzą to cecha osób uwsteczniających się - nie wierzę, że do nich nalezysz. Chciałabym mieć wiedzę wielu osób, które znam - Twoją także. Wiedza jest jak narkotyk, im więcej masz, tym więcej chcesz. Lubię wiedzieć. I wg mnie najczęściej jest tak, że najgorsza nawet wiedza jest lepsza od niepewności. Ale to wg mnie. Dlatego skończyłam matematykę i informatykę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Aaaa i ciekawa akcja - kto lubi ksiązki czytać, niech koniecznie zajrzy, warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 A teraz Ty mnie rozbawiłeś. .... bardzo się cieszę ... Chciałabym mieć wiedzę wielu osób, które znam - Twoją także. ... niestety to niemożliwe ... skończyłam matematykę i informatykę! ... matematyka się u mnie nie sprawdza ... 1+1 nie zawsze równa się 2 ... Czasami trzeba "całkować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.12.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 matematyka zawsze się sprawdza. Jeżeli na oko wychodzi, że nie, to i tak kiedyś się sprawdzi. Zabawne, najbardziej w życiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 gdyby patrzeć na tylko na "sumę" ... to prawda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Aaaa i ciekawa akcja - kto lubi książki czytać, niech koniecznie zajrzy, warto! Mam prawie czyste sumienie - w Empiku często bywam, oglądam, przeglądam i... kupuję w Merlinie, którego Empik nie przejął, albo w Gandalfie, bo taniej. Nie kupuję też, niestety, w małych księgarenkach, bo w Niepołomkach jest jedna taka - monopolistyczna i nieprzyzwoicie droga. Tak generalnie, bo czasem jednak kupię coś w Empiku, kiedy mnie coś tańszego skusi albo z pośpiechu u naszego monopolisty też. Tak wogle to lubię Empik - podobają mi się zwłaszcza te salony, w których można wygodnie usiąść i poczytać. Sama nie mam na to czasu, ale z przyjemnością patrzę na czytaczy. To robi atmosferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts