DPS 01.07.2007 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 o rany, Frosiu, jak to miło, że zajrzałaś tutaj! Z wrażenia stronka z postingiem nijak nie chce mi pobrać wszystkich emotikonów! Dziękuję za miłe słowa i za pozdrowionka, uściskaj Frscha ode mnie (Paweł nie widzi )! A ja już myślę o dniu jutrzejszym, muszę znaleźć coś ładnego dla Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.07.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Noooo - kredensik pierwsza klasa! Bardzo mu tam do twarzy...Super. A mam taką do Ciebie prośbę - ja WIEM że w tej chwili (bez koniecznych upiekszeń-obudowa) Wasz wspaniały nowy basen wygląda średnio, ale... bardzo prosze o jego fotki tak aby go było własnie dobrze widać.. własnie noszę się z myślą zakupu takiego i taka wizualizacja w naturze baardzo by mi pomogła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2007 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Gagatko, dobrze, że wiesz, iż basen póki co niepiękny. Nie ma sprawy, parę fotek trzasnę i pokażę, tylko... co Cię interesuje? Wnętrze? Stelaż? Drabinka? Pompa? Bo nie wiem, co mam fotografować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.07.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 no Jego Całego jak tak sobie stoi na trawie jak to wygląda,z przodu z boku, ze środka.... bo mam kłopoty z wyobrażeniem sobie tego a jak zobacze to będe mogła od razu teraz już kombinować jak go wkomponowac bardziej w otoczenie itp.. no wiesz. A nawiasem mówiąc- czy Ty juz karmisz swoich gości? czy kuchnia już działa? Bo jakos nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.07.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Pre...datoreska prowadzi teraz turnusy odchudzające. Śniadanie: Woda ciepła II śniadanie: Pływanie w basenie Podobiadek: Świeże powietrze Obiad: Najbliższa knajpka 10 km pieszo Podwieczorek: Śpiew ptaków Kolacja : Woda zimna Podkurek: Zorza poranna. A kredensik to... cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2007 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 no Jego Całego jak tak sobie stoi na trawie jak to wygląda,z przodu z boku, ze środka.... bo mam kłopoty z wyobrażeniem sobie tego a jak zobacze to będe mogła od razu teraz już kombinować jak go wkomponowac bardziej w otoczenie itp.. no wiesz. A nawiasem mówiąc- czy Ty juz karmisz swoich gości? czy kuchnia już działa? Bo jakos nie załapałam Aha... No to lecę fotografować Jego Całego... Wrzucę w dziennik, chociaż... nie budowaliśmy go... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2007 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Pre...datoreska {przyp. mój: }prowadzi teraz turnusy odchudzające. Śniadanie: Woda ciepła II śniadanie: Pływanie w basenie Podobiadek: Świeże powietrze Obiad: Najbliższa knajpka 10 km pieszo Podwieczorek: Śpiew ptaków Kolacja : Woda zimna Podkurek: Zorza poranna. {przyp. mój: chyba to druknę i powieszę na ścianie w jadalni - zalecenia fachowca dla grubych bab! } A kredensik to... cacuszko Dziękuję, Komturze kochany! Od razu nastrój mi się poprawił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.07.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Najskuteczniejsza dieta odchudzająca to ŻPAJM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Fajny ten kredens A to okno to jest to samo, które z takim mozołem Paweł wstawiał? Próbowałam na powiększeniu dopatrzeć się tych nowych cegieł, ale nic z tego. Gratulki Coraz bardziej mi się tam u Ciebie podoba A te konie niedaleko Was, to po ile oni sobie liczą za godzinę, jesteś może zorientowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.07.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 dps-ko wysłałam Ci maila z pewnym pytaniem...pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2007 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Fajny ten kredens A to okno to jest to samo, które z takim mozołem Paweł wstawiał? Próbowałam na powiększeniu dopatrzeć się tych nowych cegieł, ale nic z tego. Gratulki Coraz bardziej mi się tam u Ciebie podoba A te konie niedaleko Was, to po ile oni sobie liczą za godzinę, jesteś może zorientowana? Ha, Paweł dlatego tak się mozolił, żeby nie było nowych cegieł! Miało wyglądać tak, jakby okno było od lat. I wygląda na to, że się udało - bo to jest to świeżo wstawione okno! Nowe cegły i tynk bardzo by raziły... Ile tam sobie liczą nie wiem, ale mogę spytać. Goście chodzą, jeszcze nigdy nie narzekali na ceny, więc chyba nie jest źle. Do ośrodka niecały kilometr, fajnie jest. Jak coś myślisz, to odezwij się na maila, albo priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2007 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Najskuteczniejsza dieta odchudzająca to ŻPAJM. Ja już przy połowie wysiadam, a Ty proponujesz jeszcze mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2007 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 dps-ko wysłałam Ci maila z pewnym pytaniem... pozdrawiam! Uff! Dopiero udało się odpowiedzieć... Niech gęś kopnie ten EDGE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ile tam sobie liczą nie wiem, ale mogę spytać. Goście chodzą, jeszcze nigdy nie narzekali na ceny, więc chyba nie jest źle. Do ośrodka niecały kilometr, fajnie jest. Jak coś myślisz, to odezwij się na maila, albo priva... Tak narazie myślę, może sierpień, ale w tym roku to nie tylko ode mnie zależy Odezwę się na pewno jak już będę pewna. Skoro goście nie narzekają, to faktycznie nie jest żle Pozdrawiam i jeszcze raz gratulki dla Pawła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 06.07.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Przeczytałam dziennik, obejrzałam zdjęcia i jestem pod wrażeniem. Gratuluję pomysłu- jest świetny. A tak na marginesie to jestem z Warszawy ale siedem lat mieszkałam w Gorzowie Wlkp. Mimo, że nie mamy tam rodziny uważam to miasto za swoje drugie rodzinne. Zresztą mamy zaprzyjaźnionych dawnych sąsiadów i bywamy tam prawie co roku. Okolice macie przepiekne- w Lubniewicach byłam w zeszłym roku. Życzę powodzenia a sobie takiego ożywczego optymizmu. Na pewno zdobywam właśnie jedno z pierwszych moich doświadczeń ( jeśli chodzi o moje przymiarki do budowy i projektowania ogrodu ) - zaczynam pisać dziennik. Nie wiem jak się wpisać w "komentarze". Jeszcze się niezgrabnie poruszam po forum. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2007 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Nie wiem jak się wpisać w "komentarze". Jeszcze się niezgrabnie poruszam po forum. Pozdrawiam serdecznie No przecież właśnie się wpisałaś w komentarze... Świetnie Ci wyszło! Dziękuję za miłe słowo, a dziennik załóż - to pomaga, dostaniesz duuuuużą dawkę optymizmu i wsparcia, nie mówiąc o fachowych radach i świetnych pomysłach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.07.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Nowe okno jak stare!Ujęło mnie to, że tak przejmujesz się wyglądem basenu. Tak, "znam" Cię na tyle, że mnie to nie dziwi, ale jednak nie każdy aż tak myśli o wrażeniach estetycznych. Ot, postawi basen, byle było się w czym popluskać, a goście moczą się i są zadowoleni, nie wymagając od basenu, żeby się komponował z otoczeniem.Mam coraz większą ochotę zobaczyć to na własne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 09.07.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Mnie się strasznie podoba ten stary basen, obity drewnem. Bardzo fajny pomysł i wygląda naprawdę rewelacyjnie. Zazdroszczę tym gościom, co się mogą pluskać w takich cudeńkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Mam coraz większą ochotę zobaczyć to na własne oczy. Mam taką samą ochotę na to samo. Przymiarki już są, dam znać na www. Agduś, wyprzedzasz mnie o krok ale to dlatego, bo ja cały czas próbuję dokończyć czytania Twojego dziennika Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 09.07.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 No przecież właśnie się wpisałaś w komentarze... Jakoś tak mi wyszło.. . Dotarłam do kilku osób, które wybudowały dom w/g projektu KORAL i przesłały mi mailem zdjęcia. Jest to duża pomoc, bo dom można ocenić nie tylko na bazie projektu. Może uda mi sie go obejrzeć w naturze i przejść się po nim? To by było świetne. Szukam w internecie informacji na temat sposobów ogrzewania- również pompa ciepła mnie interesuje- choć się na tym nie znam... Ale chcę mieć dom pasywny- wyczytałam, że tak sie mówi o ciepłym i energooszczędnym domu. Szukam również stron z urządzaniem ogrodu, bo nie chcę wydawać kasy na firmę. Mam wizję tego czego chcę i mam nadzieje, że uda mi się ją zrealizować. Ale na razie są to tylko przymiarki - a jak wyjdzie w praktyce- zobaczymy. Marzy mi się np. aleja lipowa prowadząca do domu...i park przebarwiający sie jesienią... Może też mały staw??.... Pomarzyć dobra rzecz... Pozdrawiam miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts